Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Cumatra, te sunasem aseara, voiam sa ma laud cu mergarici al meu. Sigur ca mai merge si azi, dar de-a busilea.
Aseara insa devenise brusc biped. Foarte buna revizia lui Mihnea, este super. Ai scris bine 49 cm PC? Ca parca Bubu are mai putin, 47 parca si m-as mira sa aiba Mihnutu mai mult. Te rog verfica doamna ca poate ii iau copilului caciuli nepotrivite. ![]()
Pinacolada, Prevenar este pentru streptococ pneumonie. Ma bucur ca vestile sunt bune.
SabinaY, multumim de link. Am vazut mai demult filmul si m-a distrat copios.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Legat de mancare, nici Andrei nu mananca singurel. Nici macar biscuitii pe care ii ia dar ii sfarama. Dar musca din biscuiti, paine si chiar cascaval. Azi a mancat cu pofta cascaval ras de la Alexandra.
Pana acum 2 saptamani manca exclusiv borcanele, acum mananca bine mersi mancare gatita. Pilaf nu am incercat inca intrucat nu suporta orezul, a varsat orezul cu lapte. Dar mananca ciulama, tocana de legume, tocana de cartofi, supa cu taitei si galusti, supa crema si diverse combinatii de legume fierte. Maine il testez cu piure cu ficat sa vedem ce si cum. Cartofi prajiti ar manca fericit, i-am mai dat dar ma feresc ca nu sunt sanatosi. Ba l-am lasat sa guste si din omleta si a fost tare incantat de ea.
Problema este ca nu mananca decat pasat la blender, azi voi incerca sa ii dau partial la blender partial de furculita. Bucati nici nu poate fi vorba cu exceptia biscuitilor si painii.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Cumatra,
finutzu accidentat. Nu cred sa fii patit cine stie ce, dar trebuie multa grija de acum. Noi am mutat masa aia mica de langa canapea mai departe, pentru ca desi stie sa coboare din pat Bubu se mai aseaza pe margina si pica direct in cap. Joi seara s-a tinut de spatarul unui scaun de la masa si a picat cu scaunul peste el direct cu tartacuta de comoda aia din spate. Nu pare sa aiba nici un cucui, era vesel bine mersi si i-a trecut repede plansul. Sper sa nu mai experimenteze de acum senzatii din astea tari.
Rox ,
Poze
ANDREEA11 spune:
Fetelor intrebari culinare!!!!!
Cum faceti galustile din supa?? Am incercat ieri 2 randuri si unele mi au iesit prea tari altele prea moi. M-am umplut de nervi.
La tocana caliti ceapa, legumele, carnea?? Asta cand le dati lor??
bikmaria spune:
Mai mamica gospodina
Eu fac galusca asa:
Bat albusul bine ,bine ,
Cu un praf de sare fina .
Apoi cand e batut bine ,
Mandru galbenus adaug,
Amestec usor ,usor
Si adaug grisisor ,
Nici prea mult,dar nici putin
Si astept sa se ingroase
5 min sau mai mult..
Apoi cu lingurita,
Pun galusca in supita
Si-ntr-un timp si trei miscari
Am facut pe saturate
Papa bun pentru pitic.
Pofta buna
bikmaria spune:
Despre mancarica cu ceapa gatita ,
Nu stiu ce sa zic ,dar eu interzic!
Pe ai mei copii
Eu i-am cam ferit
De asa mancaruri ,
Cred ca-s bombe frate ,
Cu efecte-ntarziate...
Deci eu la mancare ceapa n-o calesc
Cand chiar trebiue sa pun ceapa
-o innabusesc mai tata
Cu ulei si multa apa !
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Despre mancarica cu ceapa gatita , Nu stiu ce sa zic ,dar eu interzic! Pe ai mei copii Eu i-am cam ferit De asa mancaruri , Cred ca-s bombe frate , Cu efecte-ntarziate... Deci eu la mancare ceapa n-o calesc Cand chiar trebiue sa pun ceapa -o innabusesc mai tata Cu ulei si multa apa ! BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
As fi vrut sati raspund tot in versuri,dar nu ma tine
Nici eu nu calesc ceapa...o inabusesc si-atat.Mama a avut in tinerete ulcer si s-a ferit de prajeli...de-aici a deprins obiceiul s anu caleasca si asa am invatat si eu.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Vad ca nu prea sunteti in dispozitie de taclale azi. Umblati prin parc, acum ca ati dat de soare? ![]()
Maria, daca o tot tii asa cu versurile sa stii ca te punem sa tii un speach in versuri la petrecere.
Rox ,
Poze
slippers76 spune:
Rox, multumim de up-date cu petrecerea. Daca pot fi cu ceva de ajutor, da de stire. Vad ca tortul s-a adjudecat de catre Sim, dar daca mai ramane ceva de facut, cu mare pacere.
Sim, sanatate voinicului. Bine ca e mai bine acum.
Teo, cam asta te asteapta, sa stii. Ca mama de super atomic cum e Mihnutzul, ar trebui sa-ti antenezi nervii pentru tot felul de nazbati de genul asta. Lui Vlad abia i-a trecut al patrulea cucui in frunte si e plin de vanatai pe picioare, ca nu sta locului o clipa.
Pinacolada, ma bucur ca sunteti mai bine.
Si noi suntem destul de bine. Biotics-ul i l-am dat pana la urma in ceai de menta, pe care, spre surpriza mea, l-a luat fara probleme. Asa ca am inlocuit apa zilele astea cu ceai de menta. Nu mai face asa apos, dar e foarte-foarte acid ce scoate el pe acolo, ca si-a facut bietul copil funduletzul franjuri.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts