Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
narcisa.s spune:
ladymina, daaaa, la noi e iarna...In fine, un fel de toamna romaneasca dar am avut si 5 grade....la dentist cu tine
ankalaura eu la 3 ani am avut primul gagiu.era important ca mama sa fie dr si tata inginer, asta era visul meu in materie de barbatzi la varsta aia.si m-am si pupat cu el si am mers impreuna in tabara la Navodari...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Gabriela82 spune:
narcisa ti-am dat un PM, imi raspunzi daca mai esti online
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
pica1 spune:
Sursu e ok miine sa ne intalnim la Baby Expo pe undeva pe la miezul zilei cred ca ar fi ok. Eu o sa vin cu bebicul daca e ca soacra pleaca in Malta si pleaca cu tot cu parintii mei, asa ca sunt neajutorata fara nici o "bona" acasa pt. o saptamina. Sper sa ma si descurc ![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
dia_filipas spune:
Salutare fetele!
Azi am avut o zi relativ linistita, a dormitat cat sa pot eu sa-mi fac treaba
, desi treba a fost cam ingrata...a trebuit sa-mi scot hainele de toamna/iarna. A fost usor, ca nu mai am decat O!!! bluza, atat, pantaloni IOC!!! II FOLOSESC PE CEI DE GRAVIDA! bineinteles ca acum scriu si bocesc
si m-am si certat cu sotul pe care il urasc din suflet momentan (imi pare rau sa zic asta, poate imi trece...). Mi-e groaza ca tre sa ma apuc de sport, cand eu sunt o lenesa si o sedentara, mi-e groaza ca tre sa tin regim cand eu sunt o gurmanda inraita....nu-i asa ca sunt adorabila?
...oricum ma consolez ca o sa trec iarna cu pantaloni de trening si hanorace de-alea negre pt. rockeri, ca nu degeaba sunt una
.
Imi pare rau ca va spun voua prostiile astea, dar in familie nu pot, ca mami ma crede nebuna si in loc sa ma consoleze zbiara la mine ca cum pot sa gandesc asa, si cum adica sa ma preocupe silueta, ca acu is femeie maritata si nu mai conteaza cum arat
, iar sotul da din umeri si ma intreba sec "si eu ce sa fac? fa sport!" 
Gata, m-am racorit putin...Fug sa ma spal sa nu vada astia ca am plans ca iar se iau de mine.
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
pica1 spune:
Apropos de baita. Eu il spal pe Sebi in apa pe care o pun in cadita, dar nu folosesc alta pentru al clati. Din cind in cind mai pun dusul pe el ca ii place la maxim, dar asta nu in fiecare zi, doar cind nu ma simt e prea obosita si il tin mai mult la baie. Si eu il spal in fiecare zi. Pina acum cred ca am ratat doar 2-3 seri in care nu l-am spalat, iar dimineata inainte de masa de la 8:00 sau 9:00 il mai spal si in chiuveta.
SEBASTIAN (31.07.08)
Kimmy spune:
Marina am citit povestea nasterii.Greu a putut sa fie.Dar in orice caz,o poveste a nasterii unui sufletel frumos,asa ca o poveste frumoasa.Sa creasca mare si sanatoasa!
fug ca plange
Izabella mami de Timea Cristina
pica1 spune:
Sa ma laud, astazi am reusit sa depun actele pt toate draciile alea de alocatii, trusou si alte balarii. Surprinzator a durat mai putin decit a durat sa pun benzina 
. Nu mi-a venit sa cred ca nu am gasit benzina de 100 sa pun la masina si a trebuit sa ma duc la alta benzinarie sa alimentez....

SEBASTIAN (31.07.08)
sursula spune:
MARINA-am citit povestea nasterii.M-a emotionat!Sa va traiasca frumusetea care SEAMANA CU TINE!
NARCISA-wow!Mishto produse!Multumim !Am sa comand si eu!
Am reusit sa-i dau de mancare la 17.Acu' a adormit si sper sa se treazca pt baita!:)Multumesc fetelor!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
diarux spune:
salutare, lume buna!!!
bai, nu mai ajunge timpul asta , pe bune!!!
am citit tot cu piticu' in brate. dimineata am calcat(in sfarsit)si cand sa scriu, a intrat nebuna de SOR'MIA pe mess si am stat la taclale, le-am facut cunostinta cupiilor prin poze, ca, deh, sa se obisnuiasca unu' cu altul pentru cand s-or lua si ne-or plati ratele la case.
asa...sa vedem daca am retinut tot.
ILEANNA fain mai povestesti si tu!! mai baga de astea, ca avem nevoie!! Mama ce as mai merge si eu la munte, da sincer, as merge cu inca o pereche care sa aiba copil ca noi, sa suferim impreuna acolo.
Aaaa si "frumos " autoportret ti-ai mai facut!! Ia sa ma uit sii o la poze sa vad cum arati ca m-ai facut curioasa. Ma refer aici la chip mai ales, ca ala este relevant pentru mine, sa vedem cat esti de antisociala si ...etc...ca eu nu prea cred!
SUN cum esti????hai ca mi-e dor de o conferinta!
LADYMINA exact asa am patit si noi cu golu lu' CFR, da' l-am oprit la timp ca deja se ambalase sa urle la urechea lu' fii'su. Insensibil, dom'le. In schimb noaptea...doarme fara probleme...Of ce i-as mai monta si eu niste tzitzi...sai ai ba ce face noaptea si el...
CRIS imi imaginam eu cam cum e cu polipii, da nu credeam ca se poat face si acolo...
Am intrebat si eu de caruutz in supermarketuri. da raspunsurile date...nu m-au lamurit. ANNABABY zicea ca la real de ex, e voie.
MARINA, ANA_A ce fac bebeii? voi? v-ati revenit?
ANKALAURA bun, am priceput in ce sa nu-i punem pe bebei la supermarket, dar in ce ii punem pana la urma????Ca tare treb sa merg si nu am cu icne sa il las.
LAREMI ms de raspunsul cu bubitzele...sper sa fie ok. ca deja mi-e asa de mila de el...de scremut, se screem, bubitze are, muci...la greu...Of!!
SURSULA nici eu nu clatesc.
Nu stiu cine zicea de aici ca baita e sg motiv pentru care trebuie sa trezesti copilul. Trbuie gasita o cale de mijloc. eu am patit o sg data sa adoarma inainte de baita. mai decalezi programul cum au zis si fetele. si incerci sa-l trezesti usor, cu un pupic, cu un alint...daca nu merge..asta e..in seara ai sari peste.dar al meu si-a reflat relativ bine programul de noapte dupa baita si mi-e bine asa. La 9 il spal, ii dau sa pape si ma trezeste cam la aceleasi ore sa pape.
PICAzi-mi si mie cum e cu molifta asta. ca eu merg maine si nu am nici cea mai vaga idee ce trebuie sa fac. Plus ca am o durere de burta , cred ca se lasa cu o menstruatie , prima din noiembrie. Ceea ce trebuie sa fie interesant.Deci nu ma uita si zi-mi si mie ce treb sa fac.
si mishto poveste!! Pentru noi, ca pentru tine...stiu ca nu!
MADA pup
DIDI cica nu e bine sa incalzesti la microunde apa. asa stiu eu ...
Buna intrebare. chiar, cand incepe sa se joace si el?al meu doar se screme si a inceput sa apuce suzeta pe care o arunca la greu .aaa...si ma trage de par. O fi semn de..."maturizare???" Ca noi suntem in sapt 6 , deci dam vina iar pe puseu. dar puseu nu stiu ce inseamna la voi. La noi inseamna asa: papa foarte des, scremete la greu, ras foarte frumos dar inca involuntar, shmecherie la greu, vrut in brtrate, da ii merge numa' cu tati cand mami e plecata sa ia o gura de aer...de astea...Laptic care iese si pe nas, mancat cu foarte mare lacomie pana se inseaca de moare mami de inima cand nu respira vreo 5 secunde, asta de vreo 4 ori la o masa, de zici ca ii fura cineva tzatza.si nu credeti ca ii dau mancare la 10 ore, si la jumate de ora dasca ii schimb sanul, face la fel. Of!aaa..si doarme numai pe o parte a capului de imi vine sa imi dau pumni. oricat incerc sa ii schimb pozitia, face ce face si ajunge tot cu capul in partea pe care o vrea el. Si ca sa faca mama infarct de tot, ne mai tragem si paturica pe cap, asa la mishto!!Of.Deci, asta e puseu???????????

Pe jucarii nu da doi bani inca.
Bai oare sunt atat de amnezica??? Parca am mai scris asta o data! doamne!!! treb sa mai schimb aerul!
VIO
. cu timpul stam cam prost.
SERENITY DD ne-a inzestrat cu niste calitati extraordinare pe noi femeile (si nu sunt vreo reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentta cand spun asta). Una dintre ele este ca suntem foarte puternice. Sunt sigura ca ai sa te descurci si ai sa stii ce sa faci. Daca vrei sa-ti decsaric nervii vreodata..baga un id de mess si zi-le!!!
TIBERICAsucces su proiectul tau.
MICHELLAB of...lasa ca o sa fie bine...
MONA ce rau e ca nu ai cum sa mergi la un psiholog. I-ar face mai bine . Si tie ti-ar face mai bine!! sper sa gasesti raspunsuri si sa te linistesti si tu in sfarsit.
DIA sunete zici??? al meu zici ca se transforma. pe bune! cand se screme...e jale ce sunete scoate! chiar mi-e teama uneori ca o s aiba problem cu gatul. daca ar vb sigur ar fi ragusit.
KAMELYA eu ii fac baie in fiecare seara.il linisteste. si in plus ii place mult. iar tati ii face masaj dupa, deci,,,nu poate lipsi. Si mie imi e teama sa nu raceasca...sper sa stiu ce fac!Cum stii care e limita intre a-l infofoli pre atre si a-l lasa prea dezbracat???Of!
gata am raspuns la ce am citit. acum sa revenim la ce am mai facut azi...imediat.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
kamelya spune:
eu nu pun numik in apa de baita
fetelor vreau sa vin si eu maine la baby expo si tot asa vin si cu bebe
puiuta mea este cam agitata ca nu si-a facut somnul
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008