Pepenasi de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS- eu nu cred ca avea cum sa ramana in urma fontalela, in 10 zile. Daca chiar e prea mare, poate nu s-a uitat bine prima data. Dar eu cred ca nu e nimic si ca nu ai de ce sa iti faci griji

SURSU - mai, cica singurul motiv pentru care sa il trezesti pe bebe este baita. Totusi, mie mi se pare aiurea, asa ca daca nu reusesc sa ii fac baie si adoarme, o las in pace. De regula ii fac baie inainte sa pape seara chiar daca tipa de foame. Cand o bag in apa ii trece. Dar bag viteza la imbracat, ca odata scoasa din apa nu mai rabda... Totusi, sunt seri in care sar peste baita chiar daca nu doarme. Mai ales ca peste zi o tot spal pe la botic si la gztut, nu numai la poponeata.

TIBERICA - mai, a ta e mare, zi merci, da' de a mea ce zici ca s-a pupat cu baietelul nasilor, ala are 7 ani jumate... Si nu doar o data, intr-o vizita, ci si la urmatoarea... Si am tot cicalit-o, si apoi se ascundea de mine Cred eu ca de vina sunt filmele cu printese (Alba ca Zapada, Cenusareasa... ca peste tot fetele sunt pupate), dar ce sa ii fac, ca la TV nu o las sa se uite decat selectiv! De aici cred ca i-a fost starnita curiozitatea. Acuma, nu stiu clar cum s-au pupat, da' pe gura sigur! Sper ca nu cu "acrobatii" ce naiba!! Si totusi am luat-o la zor, am citit si eu aici pe forum la mamici mai avansate... am intrebat-o daca s-au spalat pe dinti, asa am vazut ca a facut o mamica, si a ramas si fie-mea masca la intrebarea mea, dar de atunci nu s-a mai pupat cu el.
Te doare capul!!!
Nici mie nu mi-a venit raspunsul de la STEM. Am sunat la inceputul lunii si mi-au zis ca dupa 15 sept. Dar cred ca sun din nou.

MARINA - cosurile alea cu masinuta sunt un cosmar! Nu poti avansa un metru cu ele, ca au rotile strcate, dincolo de faptul ca nu gasesti libere. Apoi, un copil de 1 an-1 an jumate nu sta bine acolo. Pe fi-mea o gasea datul jos din metur in metru, deschidea usa de la masinuta, ca nu e cu nimic securizata.... Pe Eliza o punem mereu pe scaunelul ala si sta foarte bine. Dar poate ca a fost a mea cuminte, ca nu intindea mana la rafturi, decat pe la jucarii cand cascam gura, si atunci eram cu ea

CICI - eu am primit trusoul la 30 de zile dupa depunerea actelor si indemnizatia la vreo 45.

Gata, fug... Azi tre' sa facem cumparaturi ca sambata ne crestinam...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Cu biberoanele nici eu nu stiu ce sa fac.Nu put,dar se simte mirosul de lapte praf pe tetine.Le sterilizez in fiecare zi,sau in cel mai rau caz la 2 zile,in sterilizatroul de microunde(pe care btw nu s-a depus piatra deloc...oare cum?ca va aud ca va plangeti ca la voi se depune)
Cu clatitul nu stiu daca procedez bine,dar eu nu o clatesc deloc.Adica o spal cu lotiune pentru tot corpul de la Penaten,dar nu folsesc in cantitati industriale,si doar clatesc cu apa din cadita si scot bebe,sterg cu prosop si imbrac!
Fetelor s-a schimbat cumva ambalajul la nan1?nu cumva sa-i dau la fata altceva.Am tot citit si rascitit cutia si cred ca e aceeasi.
Sunt convinsa ca uit ceva...
aaa unde e povestea lui Irda ca eu n-o gasesc!

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

ladymina, felicitari verisoarei tale...s-a cam chinuit saracutza dar bine ca a ajuns la final si ca bb e un frumos

sursula, anais nu prea doarme ziua, seara nici atat deci n u prea avem probleme cu facutul baitzei.

dar cum noi suntem pe final de iarna si anais a avut si ceva mucisori, i-am facut baitza la doua zile, uneori chiar trei...pentru zilele fara baitza mi-am comandat din romania ulei detergent si laptisor detergent pentru spalat copii cand nu le poti face baie...de la bio bio baby, sper ca nu-i reclama...suuuper faine, produse bioecologice cu extract de galbenele, musetzel, aloe....eu sunt tare multzumita.poate va ajuta si pe voi in zilele mai geroase

anaxena, esti totala...

marimar, daca ai cartea lui kay kuzma, ascultarea de bunavoie poate reusesti sa o trimiti pe mailul comun de yahoo...

citesc si revin...poate reusiti sa ii dati un tel la sun sa vedeti cum se simte...

ps - si mioe imi plac de mor ochii ilennei

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am pus poze noi...Si ca sa nu monopolizez picasa o sa fac curat,dar ma mai lasati vo 2-3 zile,sai?

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Serenity sunt socata. Ce declaratie nene??? Ca esti MA-SA. E nevoie de mai mult de atat??? Astia is cu capu toti. Tocmai a fost la mine o colega care a nascut acu 1 sapt si tot asa nu e maritata dar tatal a recunoscut copilul. Si cica nu se poate duce ea sa ia certif de nastere k nu i-l da. Tre sa mearga ta-su ca el a declarat copilul. I-am zis sa le arate de unde a scos copilul daca n-are voia sa-i ridice certificatul.

flo sar'naaaaa

laremi tu stii ca asa a facut si al meu??? S-a calmat instantaneu si se uita la mine. Brrrr.

Kimmy am inteles acum. Eu tin cont de parerea sotului atata timp cat nu o incalca chiar flagrant pe a mea. De ex mie nu prea imi place sa ma imbrac super sexi si provocator dar daca sunt cu el o fac. Si deja e clar ca luam haine cu care merg la servici sau le imbrac cand ies singura si haine pe care le imbrac cu el ca sa-i satisfac orgoliul de mascul k astia sunt mai rau ca copiii. Daca el e tot timpul la 4 ace tb sa tii un pic cont si de asta. Dar scuza-ma dupa mine jeans care cad bine + pantofi cu toc + camasa = elegant . Iar la mine inainte de sarcina sport insemna jeans cu adidas si o bluzita mulata haioasa de culoare vie. Si ... aveam si ok-ul lui. Oricum barbate-meu e super rasat la tzoale de femei si acu chiar am nevoie de el la cumparaturi. Si stiu cand imi arata pe umeras o chestie la care eu nici nu m-as uita, ca daca o pun pe mine o sa vad ca e foarte deosebita. Eu nu am ochi din asta si nici rabdare si ma orientez rpd pe ce e clasic. De ex pana sa-l cunosc pe el habar nu aveam k exista dres de dama cu talie joasa . Si toate dresurile mele ereau culoarea pielii. Acu sa vezi cate neamuri de dresuri colorate si cu model am.

Bah ma apuc sa miros bibele ca m-ati innebunit!!

narcisa si bueeeii gagici terminati cu laudele ca va zisei ca mi-s sociopata si incep sa ma rusinez.
Sau ... ma bine lasa ... ziceti acolo ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Mamici si pitici!
gasiti la semnatura mea povestea nasterii Sofiei!

nu am mare talent de povestitor dar sper sa va placa...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

fetelor

irina a facut rosu in gat (nu stiu cum si de ce ) si pediatru mi-a dat ospamox care e antibiotic, oare chiar e necesar ptr rosu in gat? febra inca nu are, e la limita 37.6.

ma duc sa caut id-ul Dianei Mirela.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

kimmy, da ce printesa frumoasa ai!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

the andreea, wooooow....mare casian....a luat serios in greutate, nu se joaca

tiberica...hehehe, ca sepia zici

kimmy...hehehe, multzumim de detaliile cu buda.explicatiile au fost f clare

laremi si eu vreau sa vad pozele voastre ca nu le-am vazut

serenity asta pare umpic bataie de joc...pai cine are vreme cu bb mic sa umble pe la notari si pe la toate birourile lor???

cris puiule curios ce spui tu cu fontanela...asa, in 10 zile ei si-au dat seama ca a ramas in urma??/hmmmmm

ileana, cum miroase bibe???

marina, ma pun sa citesc imediat de sofia...si mie imi plac pozele si imi place si fata ta.Ti-am mai zis asta??

gabriela, antibiotic deja???pup fetele sa se faca bine...

mada, nada hoje???nici un semn???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Scriu si eu pe fuga ceva rapid pana motzaie Deea in carucior.
Odata sa va multumesc pt urarile de bine la adresa verisoarei.
Legat de baita eu n-o clatesc cu nimic,o spal cu musetel si de cateva zile cu tarate de grau.
In alta ordine de idei va intreb daca e recomandat sa merg la dentist,mi-i s-a rupt un dinte in ultima sapt de sarcina si ma enerveaza rau insa nu stiu daca e bine sa-mi faca anestezie pt plomba si altfel nu stau nici moarta.
Narci la voi e iarna ??eu sunt habarnista:)
Gabi cum a reusit sa faca rosu`n gat?:(Sanatate
Am vrut sa merg cu Bogdan azi la 5 sa-l duc la baschet si bineinteles cu mamaruta dar nu ma incumet totusi pe vremea asta mai ales ca bate si vantul.
Cand Bogda a fost mic ,dr. lui mi-a zis ca -l pot scoate oricat de frig este daca e bine imbracat numai sa nu-l scot pe vant si ceata.
Sper sa se faca vreme buna sa mai iesim si noi.
Ms de raspunsurile cu botezul,noi cred ca undeva pe la mijlocul lui oct il facem,inca nu am hotarat exact ca n-avem nici nasi deocamdata.
Gata ,revin

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput