Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:
Deci am de citit povestea nasterii MARINEI si de vazut poze cu ILEANNABUuuun...
DIA si eu am bluze , dar nu pantaloni. Arat binisor, dar tot nu incap. S-a dus naibii talia mea si nu cred ca o mai recuperez nici cu spotr. As face si eu sport, dar stam in garsoniera. Unde sa fac??? de mers la sala...mai greu...ca pana merg treb sa ma intorc sa-l hranesc pe bebe. cat priveste pe ceilalti...nu are sens sa te consuni. E nasol intr-adevar ca in loc sa te sustina te deprima, da nu-i mai asculta !! mama ta..pacat ca are asa conceptii invechite. de aia se rup frate astia in casnicie. ce conceptie e asta?pai treb sa arati bine pentru tine in primul rand, ca sa te simti bine si ca sa ai tonus. Of! Iar sotzul...

ar trebui sa fie mai atent cu vorbe din astea care nu fac bine! Eu sunt mai ...puternica si mai din topor. Bine am si avut o relatie care m-a calit tare de tot inainte de a-mi gasi sotzul minunat pe care il am. dau replica taioasa si fac cum stiu eu. Punct.
Una peste alta, eu cred ca esti frumoasa pentru ca maternitatea are efectul asta asupra femeii. Si incet incet ai sa dai si Kilele alea jos, asa ca...
dulce ca sa te mai luminezi si sa-ti stregi lacrimile.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
Deci m-am dus si eu ca omu' ca iau batista bebelusului. M-am dus bou si m-am intors vaca, vb din popor. Deci nu a auzi nimeni de asta, frate!! pe bune. Ma simteam ca in Tarzan care a descioperit lumea. se cheama altfel trasnaia asta??? sau astia din Bacau nu si-au terminat scolile??
Am fost si eu la scoala azi, apr4opo, sa-mi vad dromederii astia mici de sunt diriginta. Numai mmici nu mai sunt,. sunt in clasa a 8a si s-au facuuuut ...Numai prostii fac! trebuie sa ma intorc mai repede, ca dau foc la scoala. Nu ca s-ar cuminti tare mult daca vin eu...da totusi.
gata ma duc sa citesc si sa vizualizez poze.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ileanna spune:
dia ia de aici
ca esti dulce 
Si io mi-s lenesa si n-am reusit decat poate 1 data in viata sa fac sport de mentinere si pt sanatate. Da' daca e groasa ... asa cum e acu' ... nu se pune broblema si bag vaca la alergat, numa' timp sa am. Iar cu pofta de mancare am noroc ca nu is deloc gurmanda si pofticioasa dar asta nu inseamna ca imi place sa rabd de foame
. Insa acu' ... de doo zile is la fructe si crede-ma ca po' sa lesin langa farfuria cu mancare ca nu ma ating. Atat de rau ma arde silueta. Bine, apropo de lesin, iau si vitamine in acelasi timp k nu vreau chiar sa-mi bat joc de corpul asta care a facut atata treaba latelly. Nu sunt de parere ca vitaminele ingrasa, am mai luat si stiu ca nu-i asa. Jogging nu pot face ca n-are cine sta cu bebeu dar imi iau un stepper.
Iar cu maica-ta c'mooon chiar te astepti sa te inteleaga in toate?? Eu zic ca ii ceri prea mult ...
Barbac'tu ce ti-a zis??? Pai chiar asa, ce vrei sa-ti faca?
Bine probabil ca te supara atitudinea total ne-empatica. Pe mine al meu m-a surprins placut la faza asta (desi in rest s-a facut mai naspa decat inainte de nastere). Pt ca desi vrea si el sa-mi revin in forma si mai e si genul atras de schiloade, sta cu grija sa nu incep prea devreme si sa nu exagerez. Si vad ca nu ii repugn deloc desi imi era taaare teama de treaba asta ca il stiu supermofturos la femei
.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ileanna spune:
Auzi doamna profesoara
1. la mana - multumesc ca m-ai lasat sa vorbesc cu barbac'to pe mess
. Si mai ziceam si prostii de ti-am stricat imaginea de mama eroina k o sa intrebe ala cu ce analfabete stai tu pe internet. Vezi k dak mai faci chestia asta, data aviatoare cand ma prind ca e el ... il intreb daca te-ai simtit bine cu mine vara trecuta in week endul acela numai al nostru si cand ne mai vedem, si sa nu uiti ca sunt io, Vasilica si te voi iubi mereu
. Ashea, bon, mai departe.
2. la mana, bine ca ai aparut k chiar mi se parea suspect ca cele 3 zane mentionate de danangie (tu, sun si mada) au disparut de cateva zile ca magarul in ceata (bine, stiu ca sun are probleme da ...) si ma intrebam ce insemnatate poa' sa aibe chestia asta.
3. cu dormitu' pe o parte si eu am probleme si imi face morala berbantu' ca ii stric fecioru' si i-am strambat capul (mah ala nu i l-am strambat da' o ureche mai turtita tot are si ma rupe ala in batai cand o vedea). Asa, si am descoperit ca daca il pun in pat invers, in asa fel inca daca sta cu partea lui preferata vizionand peretele ... se intoarce singur k nu-i convine. Numai ca nu iubesc nici varianta asta pt ca il iau f greu in brate cand sta asa. Trebe musai sa am capul pe mana stanga. Da ma rog ... daca vrei se poate.
Shi te pup
Io Vasilica ![]()
http://community.webshots.com/user/my_margaret
MissJJ spune:
Flavius Casian, Denis Alexandru, Luca, Miruna
la cat mai multe lunite
si sa crestei mari frumosi si sanatosi!
Dia iubita sa stii ca te inteleg si eu is gurmanda si pofticioasa da am zis ca nah nu ma astept la minuni si incet incet mi-oi reveni la silueta mea. Eu din cauza ca nu arat cum as vrea is tare deprimata ca nah as vreau si eu sa ma simt bine cand ma uit in oglinda, ca si eu am cateva haine care imi vin si si alea le urasc cand le pun pe mine ca logic in ochii mei nu arat bine orice mi-as pune pe mine.
De diete nu prea ma pot tine din cauza ca is gurmanda cum am zis data trecuta am tinut superdieta si am reusit sa mai dau jos acuma ma tenteaza sa ma apuc de ea da mi-e ca nu oi reusi sa ma tin si eu m-am apucat de luat vitamine ca is pre aobosita si am senzatia aia ca is calcata de tren in fiecare dim oricat as dormi.
Merg la sala incerc sa pap normal, ma chinui sa nu ma ating de dulciuri si vreau pana in primavara sa mai scad putin.
Mai nou am senzatia ca eu ma ingras in loc sa slabesc
bine poate si mintea mea bolnava ma face sa cred asta si ma chinui sa ma apropii prea mult de cantar incerc o data pe sapt sa ma vad cu el si atunci rapid ca tot cu 7 incepe nu cu 6 ce afiseaza el.![]()
Legat de baitza eu ii pun caditza ei in cada mare o spal etc si dupa scot dopul de la caditza si cu o mana o tin si cu una dau drumul la dush si potrivesc apa si o clatesc cu apa curata. La Ari nu faceam asa o clateam numai cu apa din cada cat sa nu aiba spuma pe ea dar cum Ami are probleme cu eczema si etc tre sa fiu mai atenta si e mai bine deja tot are pielea cam uscata mai ales pe fatza si se mai inroseste da e mai bine ca inainte dam cu crema la greu si asteptam sa crestem poate ii trece.
Am citit tot sunt prin zona da nu prea am chef de scris deci sorry.
de
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Ileanna eu citesc ca magarul din umbra, ca la noi nu-i ceatza.![]()
Nu am nici un chef de viata asa m-a pocnit a inceputul totul cu faza cu scoala apoi faza cu disputa de pe forum si acuma e atm asta aiurea ca unele scriu f putin ne tot cerem mii de scuze si etc si nu mai scrie lumea ca inainte si nu imi place ca asa parca se pierde frumusetea odiseei noastre.
Da na sper sa imi treaca ma chinui sa imi revin nu stiu ce m-ar putea face mai happy da ma chinui sa aflu.
Edit: unde e povestea nasterii lui Antonia pe prima pagina ca eu nu vad?
de
Ari si
Ami
tiberica spune:
Fetelor, de citit am citit dar sper ca am retinut sa va si raspund ca nu pot deschide 2 ferestre ca merge netul incet.
Pica, ea singura s a dus la concurs din cate retin, dar o sa o intreb pe ea si ti dau site ul sa l vezi ar fi Best Models, a intrat prin concurs si face scoala 3 luni dupa care trebuie pregatita de poze, e ianlta dar mai greu cu mers pe tocuri. Cristina e frumusica foc. Ce bagi, Carrera 100?
Ankalaura ce draguta fetita ta, trebuia sa testeze ce a vazut, nu?!
Diarux multumim, succes si tie la scoala! Molifta e o chestie care se face la 40 zile de cand ai nascut mergi la preot te aseaza in genunchi iti pune patrafiru pe cap si iti citeste cateva rugaciuni , daca nu o faci nu ai voie sa intri in biserica.
Fetelor eu nu prea o limpezesc dar daca o limpezesc fac un ceiut bebicina ( combinatie tei, musetel, sunatoare ) si o limpezesc putin.
Fug ca s a oprit caruselul si acum se enerveaza, am gasit solutia de a putea sa mai fac treaba.
Va pup si va doresc o sear placuta ca trebuie sa fug cu o verisoara pana la dr mea ginecolog.
diarux spune:
DRAGUL MEU VASILICA,
De cand te-am vazut intaiasi data pentru prima oara, mi-ai cazut cu tronc la inimioara. De atunci sufar in ttacere. Imi face mare placere sa aflu ca esti bina sanatos, ceea ce-mi doresti si mie!!!
fata!! de unde sa stiu eu ca tu vb cu barbacmiu??ca daca eu am monopol pe calc, el saracu ramane asa pe messu' meu cat mai prinde si el liber. ca de cand cu forumu' asta...nu mai incape de mine.Ata 1 la mana
2 la mana chiar nu am avut timp zilele astea. ia o pauza mi-a trecut de tot treaba, doar m-a consumat emiootional nu m-a suparat neaparat. fetele sunt mai afectate, dupa cum se vede . dar le pupam si o sa le treaca.
3 la mana, tare nostim pui tu problema cu pozitia si cu capul. Sper sa nu fie vreo problema . SOR'MIA radea de mine azi ca numai de astea gasesc. Da ce sa faci io???
MADAAAAAAAAAAAAA mai las-o naibii soro! ca acusi o punem de o conferinta!! Ai luat legatura cu albanezu? ala cu ciotu' mare. sa-mi zici cati bani tre' sa-ti dau!![]()

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
diarux spune:
TIBERICA da, stiam asta, dar nu stiam daca presupune vreun...ritual ceva...Si cati bani se dau la preot?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
diarux spune:
oare sunt ciumata????
cand intru si eu in sfarsit pe net dupa o luuunga absenta, nu mai e tipenie aici. dupa ce in prealabil ati umplut jde pagini de nu are omu' timp sa va citeasca!!!

hai ca va las. revin
la toata lumea
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor