Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Ruxandra...sunt eu pe aici...![]()
Mina....felicitari verisoarei tale pentru bebe Vladut...sa dea DD sa fie sanatos..
...eu azi impreuna cu mami am mers la cumparaturi pentru pomana...
..in afara de asta...de cateva zile (mai precis de cand s-a abatut gerul)..caut prin magazine o haina de toamna pt ca nu ma mai cuprinde nimic 
...dar in Brasov se gasesc doar tricouri, rochite, pantaloni scurti si fuste...

...asta este...se pare ca de sambata, dupa pomana trebuie sa renunt la doliu...nu stiu..ma simt asa rau ca renunt si la negru...parca numai asta mai faceam pt Darius...dar preotul mi-a zis ca nu trebuie sa mai tin pt ca e copil...si de fapt...e ingeras...nu are nici un pacat...

...multumesc pentru gandurile voastre....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Kimmy spune:
Mai da cand vine o belea,vin toate!
Deci in bucatarie am 2 becuri.Unul mai catre chiuveta,si unul mai catre masa.Ala de mai catre chiuveta mi s-a ars ieri.Tot ieri mi s-a ars unul din camera.Mai am unul.Zilele astea mi s-a ars unul si in baie.Plus neonul.Mai am unul.Azi asa ca si cireasa de pe tort,nush ce dracu am facut...spalam vasele si mi se aduna apa in chiuveta...zic asa imi tre daca tot arunc acolo ba mamaliga ba piure,ca deh alea se duc si acolo.Mi lene sa le arunc la wc.Asa ca dupa ce am spalat vasele am pus domestos,ca scrie ca e ok,zic cu ocazia asta dezinfectez tot prin bucatarie,ca oricum nu prea am dezinfectat,doar asa la suprafata.Si trec alea 3 minute care scrie ca tre sa las,si ma duc si las sa curga apa sa se clateasca bine.Normal ca nu curgea apa mai bine,tot se aduna!Zic mno asta e...Se rezolva maine dupa ce vine sotul...ca scoatem racordul si curatam tot...Si ma apuc sa spal biberoanele...si numai simt ca mi se imbiba papucii de casa cu apa 

.Mi s-a crapat racordul
sau ce ca tot imi curge pe acolo apa
.Nu ma pot apuca sa desfac tot ca risc sa raman cu el asa...deci pana maine spal vase in lighean...off ce nervi!
Izabella mami de Timea Cristina
ladymina77 spune:
Diaruxule am ras cu lacrimi la postarea ta,esti extra-extra fantastica
Dia-fili ,nu te mai stresa ca n-are rost,o sa slabesti cu siguranta ,e adevarat ca depinde si de vointa ta si de ceea ce vrei mai mult acum ,eu una am ales alaptatul si din acest motiv tre sa pap si pe viitor pana la primavara mai scapam si de kg.Si mie uneori imi vine s tai cu cutitu` de pe picioare mai ales cand ies afara pt ca nu am decat pantaloni largi de gravi.SI cand ma gandesc ca am in dulap enspe bucati de pantaloni frumosi ,blugi dragi mie si bluzite mulate imi mvine sa-mi trag palme dar importanta este Andreea ,apoi restu`.
Gata ca m-am intins.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
Dianami spune:
Fetelor, pana recuperez tot ce ati scris va intreb scurt:
1. Vine cineva maine la Baby Expo? Eu vin cu Andrei in marsupiu. Cu Iulia trec sambata, participam la un concurs
.
2. Are vreuna dintre voi id de mess cu...fox? Am respins invitatia, daca e vreuna dintre voi mai trimiteti o data cu un nume de recunoastere.
3. Gabriela, ti-am dat accept si am vazut cateva offline-uri de la tine. Acum nu pot sa-ti raspund ca nu m-am uitat la id si nu te gasesc in lista! Acosteaza-ma tu ca sunt chioara! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
ileanna spune:
Auzi profa ... ce CIOT??? Tie nu ti-e asha un pic ca esti fomeie maritata si cu copil???? Doamneeeeeeeeeee 

Kimmy cheama popa fato! 
Mada hai maaaaaa. 1 sg persoana careia nu-i da nimeni dreptate te scoate asa de pe linie??? Auzi ... io nu ma mir ca lesini de oboseala si mai esti si im depresii. Chiar ma asteptam. Tu cat crezi ca rezisti la 300 pe ora cum faci tu? Mi se pare si normal sa cazi si imi pare rau. Dar ma convingi ca superwoman nu exista, de aia nu s-a facut nici film.
Si imi pare rau sa-ti zic, pt ca nu vreau sa te deprim si mai mult dar nici sa cazi de la false expectation: eu nu cred ca vei slabi doar cu sport. Sau ritmul va fi f f lent si atunci sper sa ai tu rabdare ca io n-as avea. Si ok sport dar sa stii ca trebe sa fie miscare aeroba si nu anaeroba: adica banda de alergat, stepper, aerobic etc. Nu fortza cu greutati. Totusi ... sport fara dieta, io zic ca merge mult prea lent dar ... se poate orice. Eu stiu ca n-am rabdare!!!!
Si ia vitamineeeeeeeee!!!! Mada tu esti femeie serioasa cu 2 copii si stii prin ce a trecut organismul tau si inca nu s-a recuperat. Cum poti sa muncesti atat fara sa iei vitamine???? Zau ca ma supar!! Si nu ingrasa!!!!! Asculta de la o obsedata de silueta! Ditto
Vasilica ![]()
http://community.webshots.com/user/my_margaret
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru grija, inseamna teribil de mult. Astazi sunt muuult, mult mai bine decat aseara. Banuiesc ca a fost un debut violent al unei viroze + o indigestie destul de suparatoare. Dar mi-a facut Dragos pulpite pe gratar si cartofi natur dar mi-au trebuit castraveti murati si gogosari, pt ca altfel as fi mancat in baie.:) Dar pt Thea mi-am spus ca trebuie sa fiu bine, asa ca am facut eforturi disperate si eu si iubi, iar astazi deja e bine, a papat laptic de la mine. Inca nu o pup da' macar ne-am jucat la fel, ne-am dragalit mai de la distanta si eu sufar ca un caine. Dar asa e mai bine si mai sigur.
Botinelu spor la pregatiri si fruntea sus. Daca ziceai, ti-l trimiteam pe Dragos, ca tare-i descurcaret si iubitor de organizari.:) Eu sunt convinsa ca va iesi nu bine ci perfect. Pentru ca o Garghi asa minunata si o mamica super-woman, n-au cum sa nu se bucure de momente perfecte! Si nu, nu am de gand sa plec de aici...voi sunteti o alta familie a mea.
Estrella, pui, nu mai stiu de unde am luat aia. Am tot luat diverse, cu diferite ocazii si nu mai realizez care, de unde.:(
Cuscri...a picat fisa in tonomat?![]()
Pupa-mi baiatu' frumos si invata-l de bine acolo.![]()
Iesitul afara - noi am iesit pe orice vreme. Am sarit doar o zi, din cauza ca era ea extrem de fornaita si eu nu apucasem sa-i spal lucrurile mai grosute. Dar apoi am iesit si pe vant si pe ploaie (mare achizitie landoul asta...ii pun si husa pt picioare si sta super safe iar cand ploua, arunc husa de ploaie peste si n-are nici o treaba). Cred ca de la ploaia aia mi s-a tras mie:)
Imbracat - noi punem pampers, apoi un body tip maieu sau cu maneca scurta si peste un body intreg (maneci lungi si crac) sau bluzita si pantalonas. Si atat. Si daca scade temperatura mai tare, ii mai pun un pledulet peste piciorute...dar il zboara instant.:) Afara o scot la fel, cand am fost la biserica i-am pus fes, pt ca o caram cu scoica si ploua cam tare dar nu-l suporta deloc.
Baita - facem in fiecare seara iar pe cap o data la doua zile. Nu punem fes dupa, nu stam langa sursa de caldura...pur si simplu facem ca in mod normal, numa' ca inchidem usa la dormitor. Si nu, n-o limpezesc cu alta apa.
Sursu si noi o mai trezim pt baita. Eu incep s-o dezbrac incet-incet si se trezeste usor. In baita sta semi-adormita dar cu ranjetu pe fatza (adora baia) si gata. O s-o intreb pe doamna doctor DAR sunt convinsa ca motivul dat de cumnata ta este inexistent si ciudat. Incearca sa-l tii mai mult treaz daca ti se pare asa o problema sa-l trezesti.
Botez - prima parte facut in spital la 3 zile iar a doua parte la 3 luni fara 10 zile.
Biberoanele - noi avem avent, chicco si nuk. Preferatele Theei - clar Nuk. Nu put. Le spalam cu un bob de detergent si apoi le bagam la sterilizat in sterilizator. (avent pt microvele:) )
Hainutele - le spal separat, o data la doua zile caci o schimb de 3ori/zi (macar sa le consume daca tot are o tona) cu ariel lichid. In masina de spalat.
Mina sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!
Sociopata odiseei
esti o frumusete, zau! tare mi-s geloasa pe tenul tau masliniu si pe ochii aia dementiali!
Marina placut povestea fetitei minunate, cu o mamica tare pasionata de poze!(esti pe stilul meu, eu dand carutze de bani pe obiective &stuff)
Gabi pediatra noastra e tare relaxata la temperatura, doar la 38,5 incepe ingrijorarea. Noi n-am ajuns acolo si sper sa n-o facem curand. Eu personal nu inteleg de ce antibiotic pt rosu in gat. Eu, adult, sug pastile cu propolis pt rosu in gat...de ce i-as da unui botz de carne antibiotic? Sanatate va dorim, multa multa!
Mina da, eu stiu ca merge sa-ti faca xilina, eu asa stiu. Mai bine sa-ti raspunda un medic, insa.
Ruxule esti ciuma ma? Ai sarit pe trambulina sau ti-am tinut lectii dejaba?![]()
Sorelix zi repede cat tre sa trimit pt "grosu-nodurosu"!
, ca ma ajung blestemele, vad.:)
Voi stiti vorba aia cu "ii dai un deget si-ti ia toata mana"? Ei bine, fii-mea a invatat-o foarte bine...la propriu. Nu stim cum s-o mai fraierim...se agata de tine, de bara cu jucarii, de deget si hop in fund. Singura! Doamna doctor ieri era s-o scape de pe masa, pt ca nu s-a asteptat ca hopa mitica sa se ridice agatandu-se de stetoscop:) Atleta o fac, manca-o-ar mama:)) In fund si-n picioare daca s-ar putea sa stea mereu, ar fi perfect. Ceea ce evident nu se poate la 3 luni da' nah, copil cu personalitate.
Daca vreti sa mai vedeti miscatoarea noastra, am pus poze noi la pepenasi!
Pup la gasca!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ileanna spune:
Oooooooooo Suuuuuun, vad ca joia e zi buna k au aparut toate cele 3 zeitze. Sar'naaaaaaaa
N-am timp sa te citesc ca aud o chiraiala. Da revin sa te gust.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
sursula spune:
Intru repede sa raportez VICTORIE-am reusit sa fac baita !!!(in fiecare zi ii faceam pe la 1:()MULTUMESC FETELOR DRAGI!!!Ma duc sa citesc din urma!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)