Bulgarasi si globulete 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Miha te vaddddd... stiu ca esti pe aici???

Iar imi sufli in ceafa si-mi dai deoparte parul din ochi?

Unde ma vezi?Zi-mi si mie,ca sa vad si eu.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cine cauta gaseste

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

asa ...asa ...trebuie facut si inventarul

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Miha te vaddddd... stiu ca esti pe aici???

Iar imi sufli in ceafa si-mi dai deoparte parul din ochi?

Unde ma vezi?Zi-mi si mie,ca sa vad si eu.

la comori de nov dec si jos la utilizatori on line ... sunt cu ochii pe tine

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

nu mai vine nimeni la o mica forumeala /????

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Ce faci,nu mai detectivesti?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ce faci,nu mai detectivesti?

nu are rost ca si daca va suflu in ceafa tot nu veniti sa vb cu mine si am vazut-o si pe dragomanca si pe creem

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

...si acum oricum merg sa fac nani ca maine sunt gospodina de dimineata si dupa amiaza merg la scoala ... si pt ca sunteti rele si nu vb cu mine ...vin eu cu injectia la voiiiii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sunt si eu pe aici, Ank. Pe mine nu m-ai vazut....sacccc

Azi am ajuns si noi la Baby Expo. I-am luat puiului multe jucarii (printre care si un cilindru din ala cu mingiute in el cu care s-a jucat cateva ore), ciorapei cu cauciuc pe talpi, manusi, ghetute, o paturica dementiala cu broscute, un prosop imens de baie si cam atat. Este incantat de un volan muzical cu butoane si de 2 masinute de lemn primite gratis de la un stand de pe acolo.

Am profitat de ocazie si am luat si niste lucrusoare pt un bebe de 2 luni la al carui botez urmeaza sa mergem. Doamne, ce mici mi se pareau hainutele respective. Parca mi s-a facut dor sa am un nou-nascut. Si ca tot veni vorba, la ultima folie de anticonceptionale am uitat sa iau vreo 2 pastilute si nu ne-am protejat altfel. O fi posibil sa se intample ceva...? Nu ca mi-ar parea rau.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Aaaaa si sa ma laud... azi bebitza are 28 de saptamani

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

inca 12 si gata ! sarcina usoara in continuare!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:

Aaaaa si sa ma laud... azi bebitza are 28 de saptamani

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

vaiiiii sa fie intr-un ceas bun in continuare, ma apuca nostalgia cand citesc noutati de la tine. ieri am fost asa de romantica incat mi-am pus caseta cu nasterea si primele clipe petrecute alaturi de noi.
si dupa ce m-am uitat la film am uitat camera desfacuta si fiu-miu a venit pas-pas si cand a vazut-o, mare fericire pe capul lui, a inceput sa o butoneze si pt ca nu am mai auzit nimic m-am prins ca face o boacana si m-a luat cu lesin cand am vazut ce face.eu la-m strigat si cum stia ca face o boacana s-a speriat si a fugit tipand sa se ascunda, imi venea sa rad dar in acelasi itmp imi era mila de el ca se speriase asa de tare. de fapt e sperios din burta ca tresarea cand auzea un zgomot mai mare.
ellis se poate sa ai dreptate cu laptele dar nu papa de la nimeni, la tine cel putin papa de la tati dar la noi protestul e ferm.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput