Bulgarasi si globulete 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
totulii spune:
si ca sa ma laud si eu azi am facut 6 ani de casatorie.
l-am lasat pe pui cu mama si am fugit ca niste indragostiti la restaurant este prima noastra iesire singurei de cand il avem pe pui. a fost super, parca eram doi liceeni
![]()
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Adriana mersi ptr informatii...tu cat ai dat pe incaltaminte? Pup ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Buna seara!
Anca cred ca iti raspund cam tarziu!

adyanna spune:
| citat din mesajul lui ellis of, Doamne, greu e! micuta nu papa,cred ca o doare gatul, tipa daca ma vede cu batista bebelusului si are mucii mai jos de barbie; asa e , ANK, i-am dat acum putin laptic cu biscuiti si painica cu almette, doua guri; ma chinui ca nu bea ceai sau apa. SI NOI AZI SARBATORIM 10 ANI DE CASATORIE! NU VOM UITA ASA SARBATOARE! ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Multi ani fericiti de casnicie inainte!

Si sanatate multa Alessiei!

Si noi suntem bolnavioare! [:-(] Va spuneam saptamana trecuta ca ii curge nasul rau. Cu tot aspiratul meu de 5-6 ori pe zi de fugea cand vedea aspiratorul tot a coborat si pe gat si apoi la plamani - concluzia: avem bronsiolita din nou. Dar se pare ca la noi nu a fost neaparat frigul de afara de vina ci perusul pe care l-am avut pana ieri.
Am fost ieri din nou la spital cu ea la control pentru ca tusea rau de vineri seara si se auzea si un harait in pieptul ei si dr pediatra de garda vroia sa ne opreasca acolo. Am refuzat pentr ca ii pot face aerosoli si acasa si o pot aspira ( nu la fel de bine ca ei, dar macar nu lesina de plans) si ii pot da si eu niste siropuri pe gura. Drept urmare, deja pitica e mai bine, acum nici nu mai tuseste. Azi am auzit-o de 3 ori toata ziua ca tusea. Si plus ca e foarte vesela si vioaie, si nici muci nu mai are asa multi. Asa ca, mai bine ca nu m-am internat ca cine stie cu ce altceva mai plecam de acolo. Si ea asa a zis, de perus ca ar putea fi sursa bolilor ei, ca a cam inceput sa se imbolnaveasca de cand a inceput sa stea mai aproape de el, si acum ca a venit frigul il bagasem in casa, ca toata vara a stat pe balcon.
adyanna spune:
Ce gasca mare s-a strans la Baby Expo vineri si noi nu am stiut! In loc sa fim acolo afara cu voi noi bantuiam pe la standuri, ca oricum mare lucru nu am mai luat. Luasem eu de joi cam tot ce trebuia, doar carut am luat vineri - Inglesina Espresso. Noi venisem mai mult pentru concurs, trebuia sa participam la 11 si Antonia a adormit pe la 10.30 in taxi si s-a mai trezit tocmai la 11.30. Desi ca 45 de min le-a dormit in galagia de pe la standuri, ca nu am stat afara, am intrat ca poate poate se trezeste, dar ea..nimic. Asta e! Data viitoare!
Alina, n-ai zis nimic, nimic de intalnire!
![]()
Ca sa fie treaba treaba am racit si eu. Ma simt de parca ma tine cineva de nas. Si am testat si eu azi din plin batistuta bebelusului.
Numai ca nu prea are efect la mine.
Am vazut ca vorbeati de bucatele. Si Antonia tot bucatele mananca. SI fructele si mai nou si legumele. Ii place mai mult asa si nu ii mai trebuie stimulare suplimentara sa manance ( a se citi lingurite, castroane, pahare de plastic...)
adyanna spune:
Nu am mai putut intra serile trecute pentru ca au fost niste prieteni la noi, si vineri si sambata seara, si am jucat rummy si whist!
Ce chef aveam! Nu mai jucasem demult asa, aproape toata noaptea.
Numai ca ieri eram terminata. Azi in schimb a dormit Antonia 3 ore la pranz si m-am refacut si eu.
Serile astea au fost asa, ca un fel de "ramas bun concediu" ca mai am o saptamana si incep serviciul....
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui totulii si ca sa ma laud si eu azi am facut 6 ani de casatorie. l-am lasat pe pui cu mama si am fugit ca niste indragostiti la restaurant este prima noastra iesire singurei de cand il avem pe pui. a fost super, parca eram doi liceeni ![]() mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Si daca tot am intrat asa devreme ...dau eu
... S-a trezit Raul din ora in ora din cauza dintisorului.A fost suficient sa ii pun suzeta ca adormeaaa.... dar somnul meu s-a dus naibii 
...nu mai pot si mai e jumatate de dintisor de iesit
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Adyana si mie imi e dor de serile petrecute pana tarziu acasa cu prietenii jucand rumy, monopoly ,domino
... Sper sa se reintoarca cat de curand ![]()
totulli lasa baiatul sa vada si el cum a venit pe lume ![]()
Eu ma retrag ca e liniste deocamdata(s-a culcat la loc taifun
) .. si poate mai dorm ceva
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Neata![]()
anca