Bulgarasi si globulete 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna fetele, va imbratisez cu drag si mult dor.noi suntem mai bine dupa ce am luat antibiotic.
eu am inceput serviciul si e tare dureros sa-l las si sa plec dar sunt linistita caci este cu mama si chiar dc se mai incurca ea cu mancarea si alte detalii, in mare puiul meu e bine.
alta este problema si ma omoara:refuzul lui de a mai manca lapte dimineta si seara. nu stiu ce s-a intamplat, initial am crezut ca de vina sunt dintii si il doare rau gingia si nu suporta biberonul, i-am laut tot soiul de biberoane abia dc accepta unul din multitudine.
de 3 zile nu mai vrea deloc, am incercat sa il dau si cu lingurita si refuzul lui e la fel de mare, cu seringa si nimic.
nu inteleg ce se intampla.eu am incetat pt cateva zile sa-i mai dau lapte de la san pt ca a trebuit sa-i iau si eu antibiotic caci nu-mi mai trecea raceala, el in absenta laptelui meu a baut lapte praf cat de cat pana nu a mai vrut deloc.acum ii dau din nou lapte de-al meu dar am pt o singura masa, cea de seara cand il bea pe tot insa pt dimineata nu mai am si cand ii dau praf e nenorocire.
ce se intampla???? oare sa fie dintii? mananca supa si iaurtul foarte bine insa problema ramane laptele.ce pot sa-i dau in locul mesei de lapte?
la voi puii vostri au momente cand stau singurei si se joaca,ca al meu nici gand, tot timpul e printre picioarele mele, si trebuie sa fie mereu cu cineva in camera caci altfel e jale se pune pe plans.
ooofff abia astept sa-i iasa toti dintii ca m-a epuizat de la 7 luni e mereu marait si nu ma mai inteleg cu el.
ce frumos de voi ca v-ati putut intalni. fetelor profitati din plin de faptul ca sunteti alaturi de puii vostri si dc aveti posibilitatea sa ramaneti acasa faceti-o, eu ma simt tare ciudat ca nu mai sunt langa el, parca l-am parasit si am senzatia ca pe zi ce trece ma indepartez de el.
ellis sanatate puiului, sa-i treaca repede.
bb ce linistita esti ca iti papa puiul bine.
mihuta imi pare tare rau de incident.
alina e inaltator momentul!!! lacrimile de emotie ale fetelor sunt marturie a sentimentelor traite la vederea filmuletului.
tb sa va las, pup si celalalte fete ,s-a trezit, mai aveam sa va scriu mesaje, sa va salut si pe celalalte dar mofturici s-a trezit si ca deobicei urla.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

intru si eu 5 minutele... cine-mi zice cum sa gatesc fileul de peste???

noi suntem bine... Elena are 8.050 kg. si Ana 7.900 kg... asta ala 10 lunite, asa ca am intat in grafic ... am scapat de recuperari la greutate. Nu umblam decat daca suntem tinute de manute... sau de tinem de diverse obiecte de mobilier....spunem TATA toata ziua, PAPA.. la masa, MAMA doar cand plang... si asta la amandoua....sper sa mai pot intra...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

buna la toata lumea! am inceput si noi sa facem pe olita dar numai pipipt restul trebuie sa mai exersam. vremea asta rece si ploioasa e cam periculoasa pt puii nostri. am citit aici ca unii sunt bolnaviori si ma sperie gandul ca si puiutul meu s-ar putea imbolnavi pt ca azi a stranutat cam mult. inca nu a fost niciodata bolnava si nu ma pricep deloc cu doctoriile. sper sa mi-o tina dumnezeu sanatoasa. va doresc voua si puilor vostri multa multa sanatate!

naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cand intru sa vad pozele voastre raman logata pe contul tau in webshots. De ce oare? Si nu e prima data cand mi se intampla...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

si eu am patit

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cine cauta gaseste

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

HAOLEU, ati inviat! am crezut ca nu-mi merge net-ul cand vedeam ca nu mai scrie nimeni!

BINE AI (RE)VENIT, LAVINIA! AM CREZUT CA ESTI SUPARATA SI NU VREI SA NE-O MAI ARATI PE IASMI!

MIHA - si la noi e frig, si eu m-am mirat de cum erau imbracati bebeii! poate au fost pe la pranz si era mai cald, eu cand am iesit vineri dim la dr cu fata erau 8 grade!

GINA, poate si la voi este o forma de protest pentru ca nu mai esti acasa tot timpul; s-a intamplat si la noi, cand mi-am rupt piciorul, fata mea nu mai manca, mnai ales de la mine, daca ii dadea tati mai papa, dar de la mine, nu; si alta forma de protest a fost sa nu mai vorbeasca, vreo trei saptamani nu a mai zis mama, a ba ba...ce mai zicea ea, doar tipa; a inceput sa vorbeasca la cateva zile dupa ce am iesit eu cu ea in parc...sufera si ei si asa vor sa arate.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

aaaaaaaaaa, am uitat sa o laud si eu pe figuranta asta mica: azi la pranz nu a mai vrut piureul si i-am dat peste cu cartofi asa cu furculita, bucatele maricele si se lingea pe botic; ce hoata e! si seara s-a inecat de zor cu mamaliguta si nu a vrut deloc...ea zice ca eu-s mai fraiera si ma face ea...
- si azi mergea in ham, dar nu o tinea taica-su cu hamul, era lasat doar asa sa nu cada ea si mergea singurica, dar daca se pride ii e frica!

PUSSI - eu am facut fff usor pestele, asa, de lene, file de pangasius, ca asta papa copilu, la steamer, cu unt, cartofi, verdeata si lamaie; daca eram un pic mai harnica il faceam in tigaie cu unt si lamaie, dar la steamer s-a facut singur; maine repet faza sa vad daca mai papa mandra.

si inca ceva - ieri cat eu am fost la BE, fiimea a mancat tot ce i-a dat tati, adica 200 de fructe, nu a mai papat atat de trei luni si un castron de supa de pui...cred ca vrea sa se puna bine cu tati, ca numai la mine face figuri.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Miha te vaddddd... stiu ca esti pe aici???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

ellis si eu ii dau bucatele mai mari tot timpul ..ca s-a invatat smecheru sa scuipe cu mancarea daca e facuta terci.. Asa ca ii dau sa aibe de lucru ..sa isi oboseasca falcile

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Aaaaa si sa ma laud... azi bebitza are 28 de saptamani

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput