Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 17
prisi spune:
Daria si Alexandra Mihaela
Erina daca se incalzeste poate ne vedem la o plimbare prin parc , daca nu la o cafea prin Plazza saptamana viitoare
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Alexandra Mihaela, dulceata de mami Cristina florea
Daria, papusa de portelan de mami Erina
Sa aveti o viata plina de voiosie si impliniri!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Prisilica, am scris de la inceput ca e gluma, acolo, intre paranteze.
Doar nu or fi fetele de mici sensibile la asemenea chestii! Iti dai seama ca hainele de bebelusi si copii nu sunt asa de multe, producatorii sunt putini, asa ca fireste ca au aceleasi haine. Si sunt niste frumoase micutele chinezoaice, le pupam pe toate, si pe cele cu rochie de la H&M, dar si pe cele care nu o au inca.
Hai, zambeste putin si destinde-te, weekendul e la o zi distanta! (Nu ca te-ai putea odihni prea tare, ai o casa de tinut si o mandra de distrat, plus un tata de...[lasati toate imaginatia sa zburde]!)![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Papanash eu de pe la 10 luni n-am mai facut diversivicarea "ca la carte" ci dupa Erika.Eu ii dau carne de porc...putina ce-i drept si rar(noi mancam mai mult pasare si peste) sa zic ca maxim de 2 ori pe saptamana.Pana acum nu mi-a facut probleme.Insa saptamana trecuta,preparasem o mancare cu carne de vita(ceva mai grasa) si a doua zi a avut scaun moale. Melania n-am stiut ca laptele formula nu trebuie fiert.Aici laptele se poate face si cu apa la 100 grade,poate de aici confuzia mea. Luy Mariuta e tare scumpa si dragalasa cu cornite.Ii sta f bine. Voi spuneti ca a venit toamna...aici vine taifunul REferitor la limba romana pentru mamicile din strainatate.REusiti sa le vorbiti excusiv in romana? Eu nu,cu toate ca fac eforturi...in casa cel putin incerc pe cat posibil sa ii explic cat pot de mul in romana,insa vreau nu vreau imi mai scpa si cuvinte in japoneza.La munca vorbind cu colegii,ma trezesc ca ii vorbesc si ei tot in japoneza. Stiu ca doar de la mine are posibilitatea sa vorbeasca romana,insa nu stiu in ce masura va invata.Nepoata mea(are 7 ani) intelege 80% romana si vorbeste 50%(lipsa de exercitiu),cel mic(3 ani) nu intelege mai deloc,insa nici nu i s-a vorbit in romana la fel de mult ca celei mari.Am mai vazut copii-half...parintele strain le vorbea in engleza/franceza/portugheza... Erika dimineata pana plecam asculta cd-ul cu cantecele in romana...ma gandesc ca auzind de bebelush e imposibil sa nu invete. Cand ajung in tara sunt pregatita sa ii cumpar un raft cu (virgula) carti pentru copii(cum ei ii plac cartile) pe care sa ii le citesc periodic. Sunt tare mandra de ea cand mai invata un cuvant nou,insa tare as vrea sa il spuna si-n romana Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Mie asa mi-a zis pediatra cand am intrebat-o de gris cu lapte...dar la noi se prepara formula cu apa la 50 de grade...poate acolo e altceva
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Papanash eu de pe la 10 luni n-am mai facut diversivicarea "ca la carte" ci dupa Erika.Eu ii dau carne de porc...putina ce-i drept si rar(noi mancam mai mult pasare si peste) sa zic ca maxim de 2 ori pe saptamana.Pana acum nu mi-a facut probleme.Insa saptamana trecuta,preparasem o mancare cu carne de vita(ceva mai grasa) si a doua zi a avut scaun moale. Melania n-am stiut ca laptele formula nu trebuie fiert.Aici laptele se poate face si cu apa la 100 grade,poate de aici confuzia mea. Luy Mariuta e tare scumpa si dragalasa cu cornite.Ii sta f bine. Voi spuneti ca a venit toamna...aici vine taifunul REferitor la limba romana pentru mamicile din strainatate.REusiti sa le vorbiti excusiv in romana? Eu nu,cu toate ca fac eforturi...in casa cel putin incerc pe cat posibil sa ii explic cat pot de mul in romana,insa vreau nu vreau imi mai scpa si cuvinte in japoneza.La munca vorbind cu colegii,ma trezesc ca ii vorbesc si ei tot in japoneza. Stiu ca doar de la mine are posibilitatea sa vorbeasca romana,insa nu stiu in ce masura va invata.Nepoata mea(are 7 ani) intelege 80% romana si vorbeste 50%(lipsa de exercitiu),cel mic(3 ani) nu intelege mai deloc,insa nici nu i s-a vorbit in romana la fel de mult ca celei mari.Am mai vazut copii-half...parintele strain le vorbea in engleza/franceza/portugheza... Erika dimineata pana plecam asculta cd-ul cu cantecele in romana...ma gandesc ca auzind de bebelush e imposibil sa nu invete. Cand ajung in tara sunt pregatita sa ii cumpar un raft cu (virgula) carti pentru copii(cum ei ii plac cartile) pe care sa ii le citesc periodic. Sunt tare mandra de ea cand mai invata un cuvant nou,insa tare as vrea sa il spuna si-n romana Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Aaaa..pai aici se prepara laptele cu apa la 50 de grade...teoretic ca practic tb sa fie putin mai calduta sa se dizolve bine... acolo este altceva daca pui apa la 100 grade...nu am stiut
papanash spune:
eu toata vara i-am facut formula cu apa la temperatura camerei, acum de cand e frig am inceput sa incalzesc. n-am avut probleme cu dizolvarea laptelui praf, totul e sa nu umplu bibele pana la ultima gradatie si sa fie loc pt. agitare temeinica. ![]()
In alta ordine de idei, buna ziua !
si noi pe-aici, sa uram sarbatoritii, la multi ani, sa cresteti mari si sanatosi.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Marunzika, ce mai faceti ? Nu mai ai timp de forum ?
Carpatino, esti asa fugara pe-aici, ce s-a intamplat ? asteptai un raspuns parca pt. examenele din vara.....
Piciulika, ce mai face zulufatul, nici tu nu ne mai dai de veste despre voi ?
Luy, am incercat sa creez si io ceva felicitari pe smilebox si nu vrea sa mi le trimita pe mail,m-am chinuit ceva vreme azi de pomana....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Hello hello. Sper ca nu ati crezut ca m-am dat la fund cu organizarea, am fost doar prinsa cu cei mici aseara si apoi am cazut lata. Iar azi am prestat Baby Expo.
Cea mai placuta parte legat de Baby Expo a fost intalnirea cu fetele si cu piticii lor cei scumpi. M-am vazut cu Mad (alehiam) si Robert, cu Cecilia si Cristi si cu Luy cu Maria si tati de Maria. A fost o adevarata placere sa vorbim si sa hoinarim pe acolo, am facut si ceva shopping. Maria este frumusica foc si tare vioaie, iar baietii chipesi si mergareti. Cristi m-a uimit cat de mult si cat de bine merge, a urcat si pe o rampa.
Si surprizaaaaaa...ghiciti pe cine am intalnit intamplator? Pe Urmy! Ca tot intreba Sabina de ea. Cu Tudor cel dulce. Tare placuta intalnirea cu ei, m-am bucurat mult mai ales ca nu era planificat. Sper sa ne mai vedem.
In rest nu am vazut mare lucru sa fiu sincera, era si super aglomerat. Pentru cele cu copii mai mari va asigur ca pentru ei nu gasiti mai nimic. Le-am luat ambilor copii insa incaltaminte de la Hokide la preturi ok (80 RON ghete pentru Andrei si 100 RON cizme imblanite pentru Alex). Cristi si Maria au primit si ei niste ghetute imblanite super. De unde ma plangeam ca nu am gasit caciuli am luat vreo 4 pentru Andrei si 2 pentru Alex. Si cam atat.
Aaa, sa nu uit esentialul. Am luat si cadoul pentru tombola, am gasit acolo jucarii frumoase si educative si te puteai incadra in plafonul de 50 RON.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Alexandra Mihaela 
Daria 
La multi ani, sa fiti sanatoase si norocoase si sa aveti numai bucurii!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/