Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 18
Annisia spune:
Hqaida bre, ca am ratat intalnirea de la Baby Expo. Lasa ca astept fetele sa-mi spuna daca renteaza deplasarea... Asta e targul de la Romexpo sau ala de la Sala Polivalenta? Ca nu stie fata care-i faza...
Bre, legat de aniversareala, ori eram eu beata de fericire ori nu stiu ce sa zic. La Casa Florescu au parchet pe jos, parol. Sau asta aveau cand furam ultima oara (prin februarie)... Dar nu-i bai, ca si lu mandea tot la un spatiu de joaca i-ar placea mai mult.
Cu banii si rezervarile, nu o sa fie o problema, ca vorba Pineiccoladei decontam!!! Am inteles ca pana acum e vorba cam de 50 roni cadoooo + 48 roni meniu (parinte si cupil). Asta include si inchirierea spatiului ori ba?
Ar mai fi o varianta la Pizeria Dado, din complexul SIR. Asta e tot prin zona mea, scuze da numa pe aci stiu...
Si, in fine, cea mai ieftina optiune este cea de la Cercul Militar National. Acolo au sali superbe, iar mancarea si bauturile (mai ales astea) sunt la preturi super ok. Cine are drum prin zona, poate intra sa intrebe ce si cum. Din cate stiu eu, la astia e mai rentabil sa comanzi pe loc, decat sa aranjezi un meniu... Mergeti si intrebati ca nu strica incercat. Mai ales ca au si sali maaaari... Bine, eu va zic de variantele astea ca rezerva, in caz ca nu gasim la un loc de joaca pentru bibici...
Erina, te asteapta Cindy saracuta, de i s-au lungit urechile... Basca frapeul meu care m-a facut celebra.... Astept un PM-eu (vezi ca asta nu e prescurtarea de la comuna si umila injuratura)...
Micul Yanis creste mare
Sabina spune:
gagici, cine ma ajuta si pe mine cu formularea unei plangeri?
detalii aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126748
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Bernix,
imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa ne intalnim. Era deja tarziu si nu mai puteam sta. Ne vedem noi saptamana viitoare ca am ramas cu copiii nesarbatoriti.
Sper ca ne vedem pana la sarbatoareala comuna.
Erina, te astept cu drag cand vrei sa ne vedem. Pana una alta, sa iti traiasca Daria, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!
si 
Sabina, drum bun si vreme frumoasa la munte, sa va intoarceti sanatosi. Felicitari pentru noul proiect si spor la treaba, eu astept neaparat invitatia sa vin cu Alex.
SabinaY, carnea de porc este prea grea si grasa pentru copii, nu se recomanda pana la 2 ani. Cea din borcanele cica ar fi totusi prelucrata incat sa fie ok. Cat despre haine, ai grija sa iei mai grosute cand vii aici. Gandeste-te ca acum sunt 15 grade ziua si e rece. Cand am iesit de la Baby Expo iesise soarele si s-a mai incalzit, dar in noimbrie nu cred ca va mai fi asa.
Ancasilv, bine ati revenit si felicitari mergaretului.
Luy, tare m-a incantat disco girl!
Inclusiv azi live. Dar tin filmuletul ascuns sa nu il vada Andrei ca nu vreau sa il acuze Miru de infidelitate. ![]()
Melania, ambele vaccinuri se fac, ordinea o stabileste fiecare pediatru.
Urmy, ma bucur ca ne-am vazut. Am vazut si pozele cu scumpicul tau, l-am vazut si live si pe el.
E tare rau poza cu pricina. Daca mai vrei info despre party si iti e mai usor sa ma suni, astept un telefon.
Papanash, nu am primit nici eu nici o factura pentru stem.
Bernix, citeste si despre Bubu care nu merge si nu vorbeste. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Prisi,
Miru intepata, sa nu faca nici o reactie adeversa la vaccin.
Annisia, multumim de sugestii. Acusica gasiram o varianta, o prezint imediat, sa imi mai trag si eu sufletul.
Sabina, cu toata pregatirea mea in domeniu zau daca stiu unde si cum se face plangerea aia. Dar daca vrei aflu!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
o fac pe adresa redactiei.
inca nu stiui daca sa fac o chestie ultroficiala, cu stampile etc (sa nu se supere anumite parti implicate ca ii tarasc intr-un scandal public) sau pe email cu rugamintea de raspuns "ca sa stiu ce masuri iau in continuare" am inchiait citatul:D
nu vreau razboi, vreau doar sa le bat obrazul
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
cred ca raman fara mancare daca continua sa manance Ghighi asa de bine ca pana acum, i-am dat iar ciorba de praz cu multe legume si a halit bine de tot, asta dupa ce acum 2 ore a papat juma de branza fagaras.
Annisia, costul era 48 ron/parinte+copil in locatia initiala, ai pus un 0 in plus, sa nu se sperie cineva ca e prea scump.
Rox, asteptam detalii.
noi pana in weekend nu ne putem duce la babyexpo, e prea departe sa mergem cu taxiul pana acolo.
papica aveau la preturi mai mici decat in magazine ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
am sunat eu la astia cu celulele stem, cica se emite factura in aceeasi luna in care s-a emis factura initiala, eu am nascut in octombrie, criogenarea s-a declarat reusita in noiembrie, deci factura o sa fie nov-dec.
am sunat si la medlife de vreo 2 ore si trebuia sa primesc raspunsul in ''2 minute'' referitor la intrebarea mea daca vaccinul e inclus in abonament, ca n-au stiut sa-mi zica din prima. si inca astept.....
am sunat si administratorul sa intreb daca a reparat acoperisul, nici asta n-a facut nimic si daca mai ploua mult o sa ajunga in balcon apa.
mai am de sunat la cablu ca mi-au disparut cateva programe de azi-dimineata, bebetv e postul preferat de fi-miu si seara adoarme uitandu-se la desenele lor, pe melodiile lor, acum ce ne facem ? ( sabina, stiu ca nu esti de acord
)
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Annisia spune:
Gata, am corectat!!! Hihihihihi!!!!
Deci, fetelor, meniul e pana in 500 de mii vechi (mai exact: 48 lei din astia noi). Sa nu va ganditi ca trebuie sa va vindeti masina ca sa sarbatoriti bebelusul!
Micul Yanis creste mare
cecilia L spune:
M-am vazut cu Roxana, Luy, Maria si tati de Maria si Mad cu Robert, a fost super, fetele arata fffff bine, de Maria nu va pot spune, eu am fost si o sa raman fanul ochilor ei, iar Robert a fost la inaltime, a vrut sa misune si ceva normal... a avut de impartit o jucarie cu Cristi, iar Cristi ca un baiat bun a cedat jucaria numai sa nu planga Robert.
Cristi s-a ales cu cizmulite imblanite pt iarna,vreo 3 caciulite, dresuri, niste sosete de stat in casa ...... am achizitionat si eu cadoul pt tombola, si bineinteles ca s-a ales si Cristi cu cateva jucarii haioase, la capitolul jucarii aveai de unde alege.In rest nu am fost foarte incantata de ce era pe acolo, s-a aglomerat foarte repede, cred ca toata lumea a gandit hai dimineata ca nu o sa fie aglomerat.....ma bucur insa ca m-am vazut cu fetele.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Sabina spune:
pune-i Mozart:)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo