FIV in Ungaria 43
Raspunsuri - Pagina 19
daniela2 spune:
Crisis, urmatoarea Z2 merg pentru hormonale si atat (eu imi doresc si sper sa-mi faca si un control dr.) Mai stau pe loc inca o luna (sa treaca cel putin 2 luni de la primul tratament - a zis dr.) si apoi incep; dar in urmatoarea Z2 a spus ca e necesar sa-mi fac hormonalele sa vada cum ma prezint dupa tratament. 
Tabita, iti tin pumnii
, sa dea DD fie bine si sa fi
; mesajul tau a fost extraodinar si cred ca ne caracterizezaza pe foarte multe dintre noi. 

Tabitha spune:
Buna, dragele mele.
BHCG < 2, deci asta a fost totul deocamdata. Sper sa aud de acuma numai despre vesti bune de la voi.
Va pup dulce 

adaca spune:
TABITHA Sincer imi pare rau, dar mergi mai departe, noi suntem alaturi de tine

LIANA Vad ca toata lumea a tinut secret ca e ziua ta, cu intarziere de la noi LA MULTI ANI ! si sa te bucurii de ceea ce ai in burtica.

LELIUTZA

pentru MARIA si numai bucurii, la mamici de fiv, data naterii a lui Maria este gresita, de aceea am intarziat cu urarile.

CRISIS

si nu te mai enerva ca nu ai voie.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Julia75 spune:
Tabitha, imi pare foarte rau. Sa ai puterea sa te ridici si sa mai incerci. 
Julia
28+ 
Liana30 spune:
va multumesc de urari
adela nu a tinut mama nimeni secret..azi e ziua mea..si azi implinim si 11 ani de casnicie..si azi implini si bebe 5 sapt![]()
va pup pe toate..
moldoveancooo nu ma mai repet da?stii vb mea da?te puppppp
5+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
bytzi spune:
tabitha
nu am cuvinte,cat am asteptat rezultatul ....sa-ti dea dumnezeu putere sa treci peste si sa o poti lua de la capat cand vei fi pregatita
ramonacostin spune:
Salutare tuturor!
Liana draga, acum, cu ocazia aniversarii zilei de nastere si a casatoriei, cand ai primit de la Doamne-Doamne cel mai frumos cadou cu putinta iti urez din tot sufletul:
LA MULTI, MULTI ANI CU BUCURII, NOROC SI VISE IMPLINITE!!!!
Mult noroc tuturor fetelor ce calca pe urmele ei!
Fragutza spune:
Tabitha
, o sa gasesti resurse un tine sa mergi mai departe si va fi bine.
Gata, m-am decis..pentru fiv 2 merg pe mana dr Kovacs. Doamne ajuta sa fie bine!
Raluca