FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LA MULTI ANI MARIA, MULTA SANATATE SI FERICIRE te pupam
Lelia sa-ti traiasca fetita, asteptam sa te intorci acasa sa ne chefuim.
Adela poate sa tina sectre ea cat vrea pt ca noi tot aflam .
Criss la anul organizam intalnirea la mare, asteptam sa se mareasca nr ungurilor
Liana La multi ani!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

leliuta, sa-ti traiasca MARIA, sa creasca mare si sanatoasa!!! LA MULTI ANI pt. cei doi anisori!!!

Pe unde umbli de nu raspunzi la telefon???

lianooo, LA MULTI ANI , multa sanatate tie si la bebe din burtica!!!
Te pupacesc dulce

_

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Mi-ka Lelia e plecata in concediu, maine se intoarce, sper sa intre sa citeasca. Ce face Ale???? va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Crisis, ti-am trimis un PM.
Luanaroman, multumesc pentru raspuns. Mult noroc ! Sa faci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

LA MULTI ANI LIANA!!! Sanatate, fericire alaturi de bebele din burtica!
Daniela2 sa fie cu noroc!
Mie imi merge netul cand vrea el si bineinteles ca nu merge cand am nevoie. Am niste nervi...

Cristina 5+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata, dragelor.

Hai sa va dau vestea. Deocamdata am facut 2 teste din urina, joi (ziua 10) si azi dimineata (ziua 12), ambele indubitabil negative. Asa ca sanse prea mari nu mai am. Oricum, dimineata am fost la donat sange pt BHCG si la ora 2 imi vor da rezultatul.

Ii multumesc in primul rand lui Dumnezeu pt. ca El stie cel mai bine ce merit si ce nu si care este momentul cel mai bun pt. a ramane insarcinata. Va multumesc TUTUROR pt. tot ce ati facut pt. mine. Nu stiu ce voi face in viitor: voi mai trage un loz peste ceva timp sau poate (si asta e cel mai sigur) ma voi opri aici si voi incerca sa-mi gasesc fericirea in celelalte lucruri din jurul meu.

Va doresc sa vi se implineasca visele si asta cat mai repede iar cand voi mai trage cate un ochi pe aici sa nu va mai vad, ci sa fiti deja la burtici sau la mamici, de acord?

Va pup dulce si oricum o sa revin si cu rezultatul de la BHCG, ca sa nu va tin in suspans.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Tabitha, nu-ti pierde speranta, poate nu au fost testele bune .
Poate totusi bhcg i-ti va da raspunsul dorit.
Pupici

Mergi la inceput

Tabitha nu-ti pierde speranta

Mergi la inceput