FIV in Ungaria 43
Raspunsuri - Pagina 20
sima1 spune:
Tabitha imi pare rau 
Liana la multi ani 

Eu luni am 14 zile de la ET,dar am simtome de ciclu.Ma doare burta si am intepaturi in vagin.In general inainte de cm pe mine nu ma durea burta ci spatele.Va fi cum va vrea Dumnezeu.
Succes tuturor fetelor.
adaca spune:
LIANA Multi ani fericiti! si numai bucurii. Doamne ajuta.
SIMA Nu te lua dupa simptome. Cand facei Bhcg-ul? Nu te descuraja
x4
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Liana30 spune:
Va multumesc la toate
..va pupp
5+
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
mamibria spune:
LIANA, LA MULTI ANI!!!!
Profita din plin de aceasta ultima aniversare...in doi;anul viitor pe vremea aceasta o sa te pregatesti de diversificarea mancarii pt. bebel.
Te pupam de 3 ori pt tripla aniversare!!!
Poate ne vedem pe 1 oct. cand vom veni si noi in Ung.
Crisis,se pare ca am avut putere de convingere...Te tin la curent cu noutatile,cand vor aparea.Imi plac schimbarile de cifre de la semnatura ta!Sa treci cu bine de 40!
Tabitha,capul sus si nu dispera!Vei gasi puterea sa o iei de la capat.Trebuie!
Numai bine tuturor!
elenada spune:
Liana La multi ani multa sanatate si fericire si sarcina la termen iti doresc.
Multa bafta tuturor fetelor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
piticul spune:
La multi ani,Liana!Ma bucur ca ti-ai implinit visul si ca esti insarcinata!
Tabitha, si eu am asteptat cu sufletul la gura rezultatul(stii ca am acelasi diagnostic ca si tine). Imi pare tare rau.
piticul spune:
Tabitha, draga mea, de tare multe ori m-am gandit si eu daca sa mai lupt sau sa adopt un copilas sau doi si sa merg inainte.Poate chiar asta e menirea noastra pe pamant. Dumnezeu stie El ce a pregatit pentru noi.
miha2004 spune:
Liana La multi ani! Sa dea DD ca la anul as ne chefuim la Craiova de aniversarile noastre cu copilasii in brate, va pup pe toti 3 

Mihaela
24+ 

steliana04 spune:
Liana30, LA MULTI ANI CU MULTE BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA VOASTRA DE FAMILIE! Sa va dea Dumnezeu zile frumoase si multa, multa sanatate la toti 3. 
Sima1, rezultatul va fi cel dat de test. Asa ca pana maine sa fii optimist. Eu ma rog pentru tine sa fie bine. Te pup
Miha2004, te pup mamico, consumatoare de Gingseng. Sa fiti fericiti!
luck spune:
Liana
pentru cele 3 impliniri ale tale pe care le-ai sarbatorit ieri iti doresc din inima multa sanatate , fericire si sa va iubiti !!!
LA MULTI ANI !!!
Tabitha 
imi pare rau pentru rezultatul tau dar si eu te rog , desi mai ieri eram eu in locul tau , nu renunta , main incearca macar o data.