FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Luck imi pare rau , nu trebuie sa disperi, incearca sa-ti revii, DD iti va asculta rugaciunea.
ZoRi felicitari , ai grija de . Poate incerci sa intri si tu mai des .
Criss unde umbli draga ? iar ai chef de , imediat vin la tine cu . Un pupic de la Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Tia toata ziua (exceptand 2 ore) am stat acasa, dar nu am avut net. De aseara facea figuri si azi nu a mers deloc.
Mamibria ma bucur ca am vorbit. Pupici la gimnasta! Insista si vei reusi!
Zori Felicitari! Sarcina la termen si bebe sanatos!
Sandica vreau si eu vineri la meci. Sau nu mergeti ? Da-mi adresa ta urgent sa-ti trimit ceva prin posta, dar repede!
Luck plangi, descarca-te, dar cat mai repede ridici capul sus si o iei de la capat. Nu renunta pentru ca vei reusi! Nu pierde timpul!
Adela mai repari ala? Inca asteptam poze!
Borzasimo stai linistita burtoaso. Ne mai vedem noi!
Micky, Dannette, Andicu, Pussi, Daniela2, Leny.......
pentru fetele care inca asteapta rezultatele! Va tin pumnii!!!

Pupici pentru mamici, burtici si viitoare burtici!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

luck .vei reusii cu siguranta.,nu avem de unde sa stim cand,,numai DD poate sti..imi pare sincer rau..iti doresc multa putere sa mergi inainte sa nu te lasi..te pupp

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuu vechitura mea iubitastiam io ca apari..ma bucur mult pentru tine..te pup si te imbratisez cu drag..

va pup pe toate si va multumesc de urari.

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Liana, felicitari!!! Sa-ti dea Domnul o sarcina sanatoasa si bebe(i) la fel!

Felicitari si celorlalte fete care ne-au dat vesti bune in ultima vreme! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Luck, stiu ce simti, dar nu trebuie sa renuntam! Doamne ajuta sa putem merge mai departe pana reusim!

Noi vom (re)lua drumul Budapestei in februarie. Pana atunci, stam cuminti ne pentru mult doriti!

Andrada_P, ma bucur ca totul merge bine! Abia astept sa-ti vad fetitele (in poze) peste 6-7 saptamani! Sa-i dea Domnul sanatate lui Kovacs (si tuturor celor care ne ajuta sa ne indeplinim visul).

Va pup pe toate!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu stiu daca ma credeti dar plang.... Liana, Zori! felicitari gravidutelor!!! Sarcini la termen si bebici sanatosi va doresc din suflet!!! pot sa prind iepuri la ora asta........

Liana te astept cu amanunte....
zori va asteptam in vizita in varianta 2 in 1... ca noi trei in deplasare e mai greu( ne place in masina, dar cand ne oprim la primul semafor incepe scandalul, plus ne trebuie 3 locuri de parcare...ca sa deschid portierele sa am loc de carucior)
andicule poate reusesc in wk sa descarc din ele ...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hai Pussi cu pozele ca p'astea le stim pe din'afara!!!

E ora 10 seara si eu sunt acasa, incredibil. Mooamaaaa ce activa o sa fiu de'acum!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Hai Pussi cu pozele ca p'astea le stim pe din'afara!!!

E ora 10 seara si eu sunt acasa, incredibil. Mooamaaaa ce activa o sa fiu de'acum!

Cristina 4+

tu actualizezi lista de burtoase......

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

ZoRiiii, !!! Mi s-a facut instant pielea de gaina cand te-am "citit"! Nu stii cat de tare ma bucur ca scrii si ca ai asemenea veste minunata!!! FELICITARI de mii de ori!!! sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara si la termen!! te rog, mai fa-ti timp si mai da-ne de veste, ca tare ma bucur sa te citesc!!!

Luck, imi pare sincer rau! te rog si eu, daca poti, nu renunta!! o sa reusesti! cine nu renunta, reuseste sigur, chiar daca dupa mai multe incercari! capul sus, si ramai printre FIVoase!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacostin spune:

Salutare tuturor!
Felicitari pentru toate fetele cu vesti bune, Lianei, Cris, Micky si Zori; ma bucur din tot sufletul pentru voi!Sarcina usoara si bebelusi sanatosi!!!!

Mergi la inceput