FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Liana ce vad...esti ..ce mult ma bucur ......sarcina cit mai usoara,la termen, cu bebei sanatosi ... ..numai bine din tot sufletul

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Liana WAAAAW nu-mi vine sa cred!!!! Draga vechitura, sa ai sarcina usoara si la termen, bebe sau bebei sanatosi!!! Ma bucur enorm pt tine si te astept la Odisee!!

Andrada 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liana, ma bucur din suflet pentru tine. Zilele trecute am citit ceva capitole mai vechi si m-a impresionat puterea ta.
Sa ai mare grija de tine si de comoara ta.

Cu mult drag,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

OLTEANCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

MA BUCUR ENORM DE MULT PENTRU TINE. E CEA MAI BUNA VESTE PE CARE AM AUZIT-O IN ULTIMUL TIMP........
vezi ti-am zis eu ca Doamne-Doamne iti va asculta rugaciunea si iti va implini dorinta de a deveni mamica, asta pentru ca esti o fata atat de buna si de sufletista.....
sa ai o sarcina usoara si la termen si sa iti puiuti in barte in luna mai (cine stie poate ii nasti pe 16 mai, cand e si ziua mea)

te iubesc mult si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

LIANA FELICITARI DIN TOATA INIMA!. Sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i) si la termen!
Pussi tie si printeselor. Poate reusim sa ne mai vedem.
Andicu tie si lui Filip
Stiu ca n-am mai dat nici un semn de foarte multa vreme dar v-am urmarit tot timpul.
Felicitari noilor gravidute si multa bafta celor care sunt in focuri.
Pentru fetele mai noi sunt o veche aspiranta, am facut FIV la Szeged acum 2 ani, reusit, dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie.
Acum am reusit natural sa raman si am 15 saptamani. Bebe este bine, creste si la ultima eco am aflat e baiat.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Lianaaaa Cristinaaa feeeeteeeelorrrrr ma bucur tare mult pentru reusitele voaste sa fiti sanatoase ce imi plac vestile astea

Bucuria asta sa o avem cu taoatele
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Yuhuuu Zori, FELICITARI pentru baietelul din burtica! Sa ai o sarcina usoara dusa la termen.
Ai ramas natural.... ce surpriza placuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

bHCG = 0.19

oare reusec vreodata in viata asta sa am si eu bb meu ?????

Liana

FELICITARI si iti doresc din suflet bbei frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

da Luck, vei reusi. Tot ce ai de facut e sa incerci pana cand il vei avea. Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie acum, dar nu renunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Luck: Imi pare tare rau pt. rezultatul asta. Sa nu disperi. Va aparea soarele si pe strada noastra.

Mergi la inceput