FIV in Ungaria 43
Raspunsuri - Pagina 11
lilianaFi spune:
Liana
ce vad...esti
..ce mult ma bucur
...
...sarcina cit mai usoara,la termen, cu bebei sanatosi
...
..numai bine din tot sufletul
Numai bine tuturor! 
Andrada.P spune:
Liana WAAAAW
nu-mi vine sa cred!!!! Draga vechitura, sa ai sarcina usoara si la termen, bebe sau bebei sanatosi!!! Ma bucur enorm pt tine si te astept la Odisee!! 

Andrada
30+ 

Fragutza spune:
Liana, ma bucur din suflet pentru tine. Zilele trecute am citit ceva capitole mai vechi si m-a impresionat puterea ta.
Sa ai mare grija de tine si de comoara ta.
Cu mult drag,
Raluca
Elmasi spune:
OLTEANCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

MA BUCUR ENORM DE MULT PENTRU TINE. E CEA MAI BUNA VESTE PE CARE AM AUZIT-O IN ULTIMUL TIMP........
vezi ti-am zis eu ca Doamne-Doamne iti va asculta rugaciunea si iti va implini dorinta de a deveni mamica, asta pentru ca esti o fata atat de buna si de sufletista.....
sa ai o sarcina usoara si la termen si sa iti puiuti in barte in luna mai (cine stie poate ii nasti pe 16 mai, cand e si ziua mea
)
te iubesc mult si multi pupici
ZoRi spune:
LIANA FELICITARI DIN TOATA INIMA!. Sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i) si la termen!

Pussi
tie si printeselor. Poate reusim sa ne mai vedem.
Andicu
tie si lui Filip
Stiu ca n-am mai dat nici un semn de foarte multa vreme dar v-am urmarit tot timpul.
Felicitari noilor gravidute si multa bafta celor care sunt in focuri.
Pentru fetele mai noi sunt o veche aspiranta, am facut FIV la Szeged acum 2 ani, reusit, dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie.
Acum am reusit natural sa raman
si am 15 saptamani. Bebe este bine, creste si la ultima eco am aflat e baiat.
ZoRi
raluca75_13 spune:
Lianaaaa Cristinaaa
feeeeteeeelorrrrr ma bucur tare mult pentru reusitele voaste sa fiti sanatoase 

ce imi plac vestile astea

Bucuria asta sa o avem cu taoatele![]()
Va pup pe toate
Moniland spune:
Yuhuuu Zori, FELICITARI pentru baietelul din burtica! Sa ai o sarcina usoara dusa la termen. 
Ai ramas natural.... ce surpriza placuta... 
luck spune:
bHCG = 0.19 

oare reusec vreodata in viata asta sa am si eu bb meu ?????
Liana
FELICITARI si iti doresc din suflet bbei frumosi si sanatosi.
Moniland spune:
da Luck, vei reusi. Tot ce ai de facut e sa incerci pana cand il vei avea. Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie acum, dar nu renunta. 
Tabitha spune:
Luck: 

Imi pare tare rau pt. rezultatul asta. Sa nu disperi. Va aparea soarele si pe strada noastra.