FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Actualizez, actualizez.... as dori macar o pe zi sa o trec pe lista. Se poate? Hai va rog frumos! Insist!

Liana sa-mi spui, daca vrei, ce anume sa trec in dreptul tau pe listuta de .
Miha3 ce imi spui despre tine?
Daniela2 unde ai disparut? Ce e cu tine?

Va pup pe toate din canapeaua mea cea minunata pe care deja nu o mai suport! Si e prima seara cand stau cuminte.

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Crisis, tu de ce nu dormi, huhurezule?! Bebe vrea nani, sa creasca mare, fugi la patutz! (Nu mai stiu cum a ramas cu prezentarea ta power point, daca ai o varianta definitiva - cu montajele tale superbe -, da-mi-o pe mail, te rog.)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

CRISIS, TE FELICIT DIN TOT SUFLETUL !
Ma bucur enorm pentru reusita ta ! !
Eu am fost in concediu, numai luni m-am intors si am reluat serviciul, am fost supraaglomerata, dar azi ti-as fi scris oricum.
Iti scriu si un PM imediat.
Felicitari tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Miha3, si eu ma gandesc la tine. Poate imi scri un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Gabita felicitari si aici te astept la gravidute, stii ca ma plangeam ca nu le cunosc pe fetele de acolo si am nevoie de aspirante vechi, DD sa aiba grija de minunea din burtica ta, hai ca incepui sa plang, stii ca sunt emotiva. Te pup sa stai cumintica.
Fetelor cand am fost in Ungaria i-am zis sa puna mana pe burtica mea ca sa se ia si la ea si cand a pus mana fetita mea a miscat, bineinteles ca am luat-o ca pe un semn bun si ma bucur ca nu m-am inselat.
Klu1973 tu urmezi
Danette te-am sunat azi, sper ca esti bine

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannette

Este cineva dintre voi care a fost in situatia mea, sau macar cunoasteti vre-un caz similar????? E atat de aiurea sa nu sti care e treaba cu tine!!!!!!!!!!!!!!

dannette

Buna danette,

iti inteleg nelinistea si stiu exact prin cee ce treci ... dupa fiv-ul din aprilie 2008 la Szeged reusit de altfel ... am fost la ecograf in saptamana a 4-a la dr.Tutunaru al carui cabinet este foarte modern utilat si nu se vedea nimic in uter, mentionez ca de cand am aflat ca sunt insarcinata eu sangeram cate putin.. nu putea fi nici extrauterina pentru ca ajunsesem in spatamana a 5-a la o valoare a betahcg de 1500, vorbeam zilnic cu Zadori si-mi spunea ca nu poate fi extrauterina la o astfel de valoare .
Cand am intrat in saptamana a 6-a inevitabilul s-a produs o sangerare puternica cu niste dureri graoznice ... pierdusem sarcina ... prima mea sarcina dupa 10 ani de investigatii.
Crede-ma ca nici acum nu stiu si nimeni nu m-a putut lamuri unde s-a dezvoltat acea sarcina de ajunsese la o asemenea valoare.

Dar hai ca am cazut iar in butoiul cu melancolie :)))

Felicitari gravidoaselor !!!
Sa fie totul asa cum va doriti voi !!!

Va prind eu din urma... ajung la sfarsitul lunii octombrie la Szeged pentru fiv2...

lianoo esti o mare figura :)))
atelocin
miha ai grija de titiza

klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Crisis ma bucur ca esti graviduta si iti doresc tot binele din lume o sarcina usoara si la termen.
Liliana felicitari si sarcina la termen iti doresc si ma bucur ca ne-am cunoscut.
Mihaele iti tin pumnii si ma rog sa imi dai vestea cea mare.
Abia astept.
Multumesc mult pt cafeluta a prins bine.
Pup si bafta multa fetelor in focuri.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturooo te pupppp..gataaa sterge ochisorii aia frumosi si fa asaapropo?cati iepuri prinsasi?
Laura ramane cum am stabilit!!!te pupp
ramonicooo te pupop si te astept..
cris te rog sa nu ma treci deocamdata nici unde..am io piticii mei la creieri..asea ca nu vreau deocamdata.nu ma mai trece deloc da?multam frumos!
trimit cate putin cate putin ca'mi face netu figuri..si iar pierd tot ce scriu
asa revenii
mihaaa daca mai pishii ochii aia frumosi il trimit pe grasu la tine
klauuuuuuuuu fatooooooooooo parol de mai scapi acute trag tareeeee
elenada si eu ma bucur ca te'am cunoscut..iti tin pumnii stransii..te pupp

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Lianoo, fata faina, zice prezent si vechitura de mine
Lianoooo, FELICITARI inca o data si din partea mea, sa fie intr-un ceas bun de data asta!!!!!

Zori, FELICITARI de asemenea!!!

Fetelor, mi se pare mie sau se ingroasa numarul gravidutelor in mod substantial???

Miha3 nici un semn de viata???

andicu si Filip , simoborza, criss, internet si Daria va pupicesc dulce, dulce de tot

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mika te pupp si pe printesa,,
sa ma iertati dar povestea o sa v;o spun cand voi putea ..acu trebe sa stau in pat..viata nu e numai rozda mergem inaintee,,va pupp

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput