Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
ginnette spune:
Gabi, parerea mea ca sunt niste tampiti - scuzati limbajul dar sunt in "mana" ca tocmai m-am certat la tel. cu un client - si eu i-as bate cu o nuia uda, peste maini! 
Astia sunt parinti care nu merita minunea de a avea un copil - cand te gandesti ca altele sufera sa aibe si astia isi bat joc de-o viata nevinovata.
Dar eu am o vorba "roata se-nvarte" si va veni si ziua platii, pentru ce fac.
Eu, cand cineva imi cere sfatul doar ca sa-mi faca conversatie, ii spun in fatza ca nu-mi place sa m-aud vorbind.
Si nu esti deloc nebuna! 
PS. Nu-ti mai apar pozele la semnatura; de ce???
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
M-a "luminat" Helene de ce nu-ti mai apar pozele: chestie de "identitate virtuala multipla" ![]()
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
gabrittza spune:
prietena mea cea mai buna a pierdut sarcina la 6 saptamani.inca nu stie daca e extrauterina sau avort menstrual.isi dorea foarte mult acest bebe.
si am intrat si eu la "durerea unei pierderi de sarcina".am plans la fiecare caz si mi se pare nedrept ce se intampla.unii ii omoara sau ii abandoneaza si altii se chinuie si traiesc doar cu speranta de a avea un bebe.
nu e zi sa nu multumesc lui Dumnezeu pt copilul meu sanatos.ea e viata mea.simt ca e aerul pe care il respir.pentru ea nimic nu mi se pare un sacrificiu.zilele astea ramasesem fara nici un ban.nici de paine nu aveam.eu si sotul puteam sa nu mancam dar pt daria am luat singura mea pereche de cercei de aur (primiti de la mama in ziua cununiei mele
)si i-am amanetat.daca ii voi mai recupera bine.daca nu stiu ca am facut-o pentru confortul si binele dariei.
hai ca acu chiar am luat-o pe aratura.
imi cer scuze ca va plictisesc cu problemele mele.dar de o saptamana nu mai pot sa mananc,nu mai pot sa dorm,sotul nu vorbeste cu mine,zice ca exagerez,ca am eu pitici pe creier.oi avea,cine stie?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
ginnette spune:
Nu ne plictisesti deloc; dak iti face bine sa vorbesti, da-i drumul; macar te descarci 
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
micsunea spune:
Hi-hi Ginette,
azi esti furioasa rau!
Stii, si eu cand vad cum se foloseste lumea de "democratie" ma apuca niste melancolii pt vremurile lui Ceasca... desi eu aveam doar 11 ani cand am trecut la democratie si toata lumea imi spune ca sunt nostalgica pentru ca nu am trait eu pe pielea mea vremurile alea, ca eram copil si nu intelegeam.
Asa ca eu m-am gandit ca daca in comunism era rau, in democratie mie mi se pare rau, ca sunt multe victime si multi amarati, in restul lumii e rau, eu chiar cred ca e rau peste tot.
De aceea mi s-a inmuiat mie inima de cand am gasit acest forum, unde parca nu e asa de rau si chiar cand e rau, se gasesc oameni buni care sa te ajute!
Aici ma simt acasa, desi nu intru des, iar cand intru de obicei citesc si nu scriu.
Pupici,
Micsunea
Ellenuta spune:
gabby .. hai ca ma faci sa
si ma simt asa groaznic cand stiu ce am facut dimineata .. parca imi rasuna in urechi lovitura si urletul evei .. nu pot scapa de sentimentul asta de vinovatie si mi se face inima cat un purece .. imi vine sa plang de ciuda ca-s o toanta si o neatenta. si pentru mine, eva e totul .. e sufletul meu si aerul pe care il respir .. cateodata o mai cert si apoi imi pare rau .. ufff ..
iubita, nu stiu exact ce problemute aveti dar cu ajutorul lui Dumnezeu si putin noroc, o sa treaca, o sa vezi. fii mai intelegatoaree cu sotul si vorbeste-i .. o sa ajute, o sa vezi. nu rezolvati nimic cu tacerea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
nemary spune:
buna 
ce mai faceti? din pacate nu am mai putut intra pe forum din lipsa de timp, am fost singura cu Daria 3 zile si a fost putin cam dificil.
am vorbit putin mai devreme cu Miky mamica si mi-a spus de intalnirea de joi. vrem si noi sa venim, mai ales ca sunt fete si clopotei pe care nu-i cunoastem.
tot joi o sa participe si Daria la concursul bebelusilor care merg de-a buselea.
sper sa nu ploua pentru a putea sta pana mai tarziu.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
Cam scot flacari pe nas 
, recunosc - am pb la munca - sper sa nu intrec masura si sa scriu vre-o tampenie.
Beatrice, si eu aveam 15 ani jumatate la revolutie, si cand eram in clasa a XI-a, in curtea liceului se vindeau droguri - ca sa dau un exemplu de "libertate". Dar, aveam o educatie solida si nu m-aau afectat; de-asta sustin ca totul (sau cea mai importanta parte din personalitatea copilului) este in mana parintilor.
Dar, nu inseamna ca dak eram mici, nu putem face o comparatie, prin prisma parintilor nostrii.
Gata, promit sa "hold my horses" ca prea m-am amabalat!
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
ALOOOOOOO???????
Ce-ia asta?! Vreti bataie???
Helene, vin cu buchetul de 

.
Nu-ti mai face atata 'mea-culpa'!!! Eva nici nu mai tine minte!
(Hai, ca acum incep sa-mi pun eu cenusa'n cap cu vesnica mea frustrare "maternala" (ca n-am putut s-o alaptez) - asta a fost o amenintare).
Mari, ajuta-ma sa le "scot din butoiul cu remuscare" pe fetele astea.
Ce ma oftic ca o "ratez" si pa Daria!
Dar virtual:

HAI-DE, DARIA! HAI-DE, DARIA!

!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI