Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabbritza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Anca,

cumva familia este de tigani? nu c-ar avea vre-o importanta, dar cele mai multe cazuri de acest gen, sunt printre familiile de tigani.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

buna!
Roxana ai dreptate dar in ziua de azi nu mai este o regula sa se intample doar in familiile de tigani.acu fetele astea tinere fac copii dar nu prea realizeaza ele ce fac.
oricum eu o apreciez ca nu si-a omorat sau abandonat copilul.
ca doar ati vazut si voi sadismul fetei de 16 ani care si-a aruncat copilul in apa cu un bolovan legat de trup.si copilul traia.

eu am stat in umbra pana acum.am citit tot,zi de zi,am vazut toate pozele dar depresia mea ia amploare pe zi ce trece.
sa nu credeti ca sunt suparata sau ma deranjeaza ceva.
citesc,invat,ma bucur si ma intristez alaturi de voi......dar in tacere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Vai Gabritza,

eu nu ma mai uit la stiri! Numai nenorociri sunt!
Nu stiu ce sa-ti spun ca si eu ma intristez, mi-au dat fetele tot felul de sfaturi, numai sfaturi bune, dar cand esti asa trist si te intrebi daca nu cumva esti in depresie, e foarte greu sa gandesti pozitiv.

Te pup duulce!
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

stiu ca aici momentan se vb lucruri importante dar ochiu meu s-a bucurat mult cand a vazut asta
gabi scria:
eu am stat in umbra pana acum.am citit tot,zi de zi,am vazut toate pozele dar depresia mea ia amploare pe zi ce trece.
sa nu credeti ca sunt suparata sau ma deranjeaza ceva.
citesc,invat,ma bucur si ma intristez alaturi de voi......dar in tacere!

35+ Daria Maria ...... asa mi-a adus aminte de vremurile in care eram si eu asa ..... mmmmmmmmmmmmmm ce frumos a fost

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gabi, adevarul cam asa e, ca in ziua de azi, nu prea mai conteaza mediu social din care vine.

Eu raman la parerea mea ca toata vina o au parintii, si mai ales, mama - refuz sa cred ca, dak ar fi o mama care ar "fii cu ochii" (in sensul bun) pe copil, acesta ar lua-o prin boscheti. Numai ca asta inseamna sa-ti sacrifici cam tot timpul tau (sau,oricum, sa-l organizezi foarte bine)

Insa, fetele astea - si nu numai fetele - sunt generatia de copii nascuti dupa revolutie si crescuti in acesti aproape 20 de ani cand parintii au fost mult mai preocupati sa faca bani decat sa pastreze legatura cu proprii copii.

Cat despre societate, acum, nu ca pe vremea lu' ceausescu era mai bine, dar erau cateva chestii care dadeau un echilibru (locul de munca sigur - si de-aci posibilitatea sa-ti iei o casa - si scoala - care se facea 'la greu' si n-a murit nimeni din asta).
Acum, ma cam indoiesc ca societatea ar face ceva sa mentina macar (nu sa imbunatateasca sau doamne-fereste, sa creze ceva nou) un nivel de trai acceptabil, din toate pct de vedere dar mai ales, din pct de vedere al educatiei tinerilor.
Deci nu ne putem baza pe societate!

Scuzati "ora de dirigentie" dar mai imi vin bazdacii, cateodata!

Acum, stiu ca-i greu cu depresia (aici ma adresez si Micsunelei - Beatrice) dar eu, cand simt ca ma invadeaza, ma gandesc intotdeauna ca am un copilas sanatos, ca si noi suntem sanatosi si putem sa-i oferim un camin. Si asta eu il consider un noroc si ii multumesc lui D-zeu pt asta (nu sunt eu bisericoasa, dar din cand in cand mai spun cate-o rugaciune, pt sufletul meu).

Gata, ma intorc la munca, ca-mi suna telefoanele in cap

V-am spus ca sunt singura la munca?! Da, v-am spus, dar va mai spun ca simt ca innebunesc!
Inc-odata scuzati polologhia

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Super Gabbritza!!!!!!!!!!!! Mi-ai inseninat ziua.....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabbritza spune:

acu sa va zic si ce ma mai sacaie pe mine de la un timp.este total off-topic da va zic si voua.cine vrea sa isi dea cu parerea bine cine nu,nu.da poate sunt eu nebuna si nu imi dau seama.
buuun.....avem un prieten cu o fetita de o luna aproape.in timpul sarcinii nu stiu daca mama a fost de 6 ori la dr.in trim 1 avea transaminazele foarte mari,in ideea in care in sarcina scad.i-am sfatuit sa repte,sa cerceteze.au repetat cred,au iesit ok.cand se apropia termenul sa nasca(mai avea cam o saptamana) au mers la alt dr .pe prima nu o mai gaseau.asta ii zice "sti,ti s-au gresit calculele.mai ai 2-3 saptamani pana nasti".
ma suna intr-o zi si imi spune ca a vazut niste pete verzui pe chilot.ii zic suna pe dr.nu suna.ma rog.iata ca naste.....
cu alt dr ca cea care o vazuse ultima oara nu s-a deplasat noaptea la spital.aflu ca "bebe a suferit la nastere.ca are o infectie da nu se stie de la ce,sta sub o copertina cu oxigen.da cica asa stau toti.3 zile nu ia dat san ca era cu perfuzii si la oxigen.are unghiile verzi.da parca nu sunt crescute.dr zice ca e bine."
cam astea sunt informatiile primite de la tatic timp de 2 saptamani cat au stat in spital.au venit acasa,ii da san + nan.de ce?nu stiu.
e suspecta de displazie de sold.tb sa faca eco.nu au facut.orice sfat le-am dat ei au facut pe dos.dar de cerut imi cer non stop sfaturi.de ce daca nu tin cont?
bebe doarme cu ei in pat,desi au 2 patuturi.si acu vor sa ii puna cercei.desi nu are o luna.eu stiu ca dupa vaccin o luna nu are voie intepaturi.
da,ce stiu eu?ei stiu mai bine.
sincer eu am cerut mai multe pareri intotdeauna si am facut cum am crezut eu ca e mai bine pentru daria.eu nu vreau ca ei sa faca exact ca mine,dar macar sa ceara mai multe pareri si apoi sa decida ce fac.

hai ca m-am intins ca o placinta.
sunt eu nebuna sau ei inconstienti?
aaa cica infectia o luase din spital pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabby vezi ca ai intrat pe vechiul ID .. cel cu gabbritza .. si d-aia iti arata la semnatura 35+ ..

am vazut si eu aseara bebelusul aruncat in lac de parinti .. am plans si nu inteleg cum de da Dumnezeu copii unor astfel de oameni. inuman, incredibil .. plang si ma rog la Dumnezeu sa le dea minte fetelor din generatia asta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ma uit acum la scene de casnicie pe antena 1 .. e tare ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

nu intelegeam de ce v-a amuzat postarea mea

apoi am vazut .....
nu stiu cum s-a intamplat dar am doua id pe forum.
deci si inainte sa nasc o luasem pe aratura.cred ca de atunci au fugit toti neuronii mei si a ramas unu mai batran si ramolit care da semne grave de oboseala.
se gasesc pe undeva neuroni de vanzare?

roxana ai foarte mare dreptate!

ehhh,ma bucur ca v-am amuzat un pic

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Gabrittza,

cum sa fii nebuna!
Te inteleg foarte bine, eu as fi facut si simtit la fel in locul tau.

Totusi, incep sa ma intreb daca nu au dreptate zuzele care spun sa ne vedem de treaba si de bebelusii personali si sa lasam problemele altora. Nu de alta dar uite ce triste ajungem si ce griji ne facem in loc sa ne bucuram de ograda noastra.

Eu inainte de avea copil nu eram asa. Acum de cate ori aflu de un copilas care are probleme sau de care nu au grija parintii cum ar trebui, mi se sfasie inima, e groaznic ce trista si neputincioasa ma simt. Poate e de la hormoni si imi voi recapata nepasarea, cine stie...

Gabbritza, importanta e sa faci cat poti.
Pupici zuzelor,
Micsunea

Mergi la inceput