Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

elenuta eu vreau sa vorbesc cu el.dar imi spune "iar incepi?"
si de multe ori dupa ce vorbim ma face sa cred ca in definitiv totul se intampla fie din vina mea fie doar in capul meu.
problema financiara se rezolva nu e decat temporara si ni se trage de la foarte multe nunti consecutive.trecem noi si peste astea.
oricum fiecare zambet al dariei imi da putere sa merg mai departe,fiecare hohot de ras imi mai sterge o lacrima,fiecare silaba pe care o aud din gurita ei imi da sens vietii.
cand se joaca si mai pune capul pe pieptul meu sau pe piciorul meu simt cum ma invaluie o caldura si o dragoste infinita.se agate de mine ca o maimutica atunci cand vrea in brate sau sa se ridice in picioare.....si atunci stiu ca ea e centrul universului meu.

elenuta esti o mama perfecta.nu iti mai face griji.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabby incearca sa vorbiti despre orice altceva .. nu despre ce il deranjeaza .. asa sunt barbatii si al meu face la fel cand il abordez intr-o problema ce nu-i convine. il las pe moment si reiau discutia mai tarziu sau in alta zi.

dariucai dulci

roxanica da, ai dreptate dar incerc sa scap de sentimentul de vinovatie ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

ANDREI

BEBE C.

MATEI

CARLA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI. SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA AVETI NOROC!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Gabi, mai si o frumusete de fata, cum sa nu te topesti!

Ellenuta, dar cat de tare ai dat-o cu capul??? Eu zic sa nu-ti faci griji, mai ales daca i.a trecut plansul repede inseamna ca nu are nimic!!! Vrei sa stii, si eu am dat-o cu capul pe a mea de tavanul masinii, cand am scos-o din maxicosi si asa mi-a venit sa plang 8de doua ori mi s-a intamplat), na ca spun. Dar desi se aude un zgomot teribil nu cred ca ii ridicam noi cu forta...

Pupici.
Micsu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai, Gaby, ce rau imi pare ca aveti probleme...sper sa le rezolvati curind. de fapt sint sigura ca le veti rezolva. si curaj. si povesteste-ne tot ce ai pe suflet. asa te mai descarci si tu, macar asa sa te putem ajuta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Helene, esti o mama excelenta pt bubulina - si eu i-am "facut vant" in patut, in joaca, si s-a dus cu capul de zabrele; bineintzeles c-am luat-o imediat in brate, dar uletele s-au auzit pana in strada!

Cum bine ziceau fetele, vin vremuri "dureroase" pentru bebelusi - eu ma gandesc cu groaza ca scari

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Exista portite pentru capetele scarilor, ca sa nu urce singura, iar cand va fi mai mare poti s-o inveti tu sa coboare, mai intai pe fundulet, apoi pe picioare.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

RamonaB,

vroiam sa-ti ca si eu m-as ingrijora daca a mea ar avea probleme cu intepenirea gatului. La o adica de ce sa nu-l duci la un kinesi-nutsiucum se cheama exact, dar la un masaj medical ceva, daca-i face bine, de ce sa se chinuie?
E greu sa cresti, e greu pentru ei, eu cred ca e bine ca ai mai vazut un doctor.

Si fetita mea e mica de tot si merge iar la control peste vreo 2 saptamani, sa vedem ce o sa zica doctora, daca trebuie sa-i facem analize. Nu creste in inaltime, in rest pare bine proportionata. Am vazut poze cu Razvaniciul si mi s-a parut ca si el e bine proportionat.
Daca iti poti imagina, a mea mai are si haine de 3 luni in care intra!!! Ma rog, cele de la 6 luni ii sunt bune clar si ea are 8 luni!

Oricum, ca sa nu ma mai stresez, i-am luat haine de 9 si 12 luni dar nu foarte mari, si o imbrac asa ca sa imi ridic moralul! Vad varsta pe eticheta si imi spun ca poate a mai crescut...

Pupici si sanatate multa,
Micsunea

Mergi la inceput

sa va mai binedispun ...

- Asculta, Gogule, ce e de preferat: sa ai Parkinson sau Alzheimer?
- Parkinson. E mai bine sa versi juma' de pahar decat sa uiti unde pui sticla!

Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet:
- Eu zic sa nu-l batem...

Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe cade inerta sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa:
- YEESSSSSSS!!!!!!

Trei barbati vorbeau intr-un bar despre sex.

Italianul: “Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute.”

Francezul: “Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute.”

Romanul: “Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri.”

Uimiti, italianul si francezul il intreaba:
“Ce naiba ai putut tu sa-i faci sotiei de-a tipat 6 ore?”
“Mi-am sters mainile pe draperiile din sufragerie!”

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Zuzele,

MITSU BISHU e bine, se plimba, a fost la mare in Belgia, acum a ajuns prin Olanda, asta vroiam sa va spun,

Pupici,
Micsunea (Beatrice)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Helene, esti o mama excelenta pt bubulina - si eu i-am "facut vant" in patut, in joaca, si s-a dus cu capul de zabrele; bineintzeles c-am luat-o imediat in brate, dar uletele s-au auzit pana in strada!

Cum bine ziceau fetele, vin vremuri "dureroase" pentru bebelusi - eu ma gandesc cu groaza ca scari

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Exista portite pentru capetele scarilor, ca sa nu urce singura, iar cand va fi mai mare poti s-o inveti tu sa coboare, mai intai pe fundulet, apoi pe picioare.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Miki,
am vazut si eu, unele pe net; oricum, o sa fie o adevarata aventura

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput