Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonab spune:
Apropo de bancuri, Anandrei ne promitea niste bancuri, da vad ca nu a mai intrat.
De gatul intepenit a lui Razvi, bineinteles ca imi fac griji, de aia v-am si spus,Asta se intampla de 2 nopti,Vad ca doar noaptea se intampla.O sa spun maine pediatrei cand merg la spital.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ginnette spune:
Gata, plec acasa!
Scuze dak v-am suparat cu postarile mele "nervozate"; dar aici am impresia ca pot vorbi chiar orice (in limita decentei, bineinteles) si nu se supara nimeni!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micsunea RamonaB, vroiam sa-ti ca si eu m-as ingrijora daca a mea ar avea probleme cu intepenirea gatului. La o adica de ce sa nu-l duci la un kinesi-nutsiucum se cheama exact, dar la un masaj medical ceva, daca-i face bine, de ce sa se chinuie? E greu sa cresti, e greu pentru ei, eu cred ca e bine ca ai mai vazut un doctor. Si fetita mea e mica de tot si merge iar la control peste vreo 2 saptamani, sa vedem ce o sa zica doctora, daca trebuie sa-i facem analize. Nu creste in inaltime, in rest pare bine proportionata. Am vazut poze cu Razvaniciul si mi s-a parut ca si el e bine proportionat. Daca iti poti imagina, a mea mai are si haine de 3 luni in care intra!!! Ma rog, cele de la 6 luni ii sunt bune clar si ea are 8 luni! Oricum, ca sa nu ma mai stresez, i-am luat haine de 9 si 12 luni dar nu foarte mari, si o imbrac asa ca sa imi ridic moralul! Vad varsta pe eticheta si imi spun ca poate a mai crescut... ![]() Pupici si sanatate multa, Micsunea |
Micsunea, asa sunt si eu cu Ana. Si ea creste incet in inaltime si am inca hainute de la 6 luni care ii vin f bine acum, la 9 luni. Dar la fel am si hainute de 9 luni care ii vin cat de cat bine.
Mie doctora mi-a spus ca este f important sa creasca in greutate pt ca inaltimea o recupereaza. Mi-a spus ca o face si baschetbalista daca vreau
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
Laura Ioana spune:
Carla
Andrei
Conrad
Matei
Gabi
imi pare rau ca treceti printr-o perioada grea! Sper sa treaca repede, repede! Pupici mari pt Dariuta, sufletelul tau
SI pe mine m-au secat nuntile si cumetriile anul asta.
Ramonab
sper sa nu fie ceva grav cu gatutul lui Razvanici! Sanatate!
Elenuta
si eu am mai lovit-o pe Thea, cum spunea nush cine, am dat-o cu capul de plafonul masinii (saracuta nu a zis nici pas
) de mi-a stat inima
Ei sunt mult mai rezistenti decat ne imaginam noi, nu te mai amari
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ven spune:
Hello!
Fetele, incet cu scarile. Nu vreau sa gresesc, nu stau fff grozav cu memoria, dar cred ca dupa 2 ani incep sa se descurce SINGURI la urcat/coborat trepte. Deocamdata sa securizati capetele scarilor ca sa n-o ia de-a rostogolul ......
LaLa_20 spune:
V-am citit,am pregatit un ditamai raspunsu si a disparut in ceata...Si nu mai tin minte nimic ca sunt facuta varza tocmai m-a anuntat matusimea (sora lu tata) ca nu mai putem ramane la ea o noapte ca nu-i da voie tata sa ne primeasca,ca el nici acum nu vb cu noi...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
micsunea spune:
Alina,
as vrea eu sa fie a mea baschetbalista!
Mama ma tragea de picioare, ca sa cresc, auzi! Si nici macar 1,60 m n-am atins si eu!
Care o fi reteta asta sa cresti inalt? Mai pot si eu?![]()
O sa ma mai cantaresc cu Amandina sa vad daca a luat in greutate.
Micsunea-Beatrice
Laura Ioana spune:
Offf, Lala! Nu inteleg de ce trebuie sa stai la matusa ta, poate ai spus si nu am fost pe faza, dar e dusa rau!!! SI tatal tau si mai si!!! Imi cer scuze ca sar asa, dar serios ca ma enerveaza parintii astia ai tai, inca de cand au facut figuri cu majoratul surorii tale
Sa le fie rusine ca nu-s in stare sa protejeze puiul asta mic cu care te-a binecuvantat Dumnezeu! Prin cate ai trecut ca sa o ai sanatoasa si vesela in bratele tale si el tzine la orgolii! Sa-i fie rusine! Io zic sa le faci o mare panarama si pe urma sa nu te mai uiti la ei nici cu spatele!
Cat pt tine, draga mea, imi pare tare rau si te-as ajuta cumva, dar nu stiu cum
Sunt sigura ca iti va da Bibisor
puterea sa rezolvi, cumva, situatia ta.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
LaLa_20 spune:
LauraI...
singurul motiv care nu ma lasa sa fac un scandal e ca atunci can Bibi a avut probleme matusa mea m-a ajutat mult si in plus a tinut loc de nasa la botezul de urgenta,iar parintii mei m-au ajutat mult din punct de vedere financiar si au fost langa mine...dar asta e cu mama vorbesc,in scimb o sa le fiu recunoscatoare vesninic,dar o sa port recunostinta asta in suflet dar nici buna ziua nu o sa le mai dau,s-au adunat prea multe...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!