Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lasa Lavinia, si bonele tre sa cashtige un ban!

edit: am realizat ca e greu sa ne stabilim toate o intalnire miine /poimiine/sambata. Ca nu dictam noi! asa ca... care cum poa sa plece, zice aici. Ne videm noi, poate si recunoashtem.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

sunt super bucuroasa!!! incearca mama sa-si ia liber maine sa stea cu fata si venim si noi la baby expo!!!!uraaa!!! Doamne ajuta sa poata k numai in ea am incredere sa las fata...

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bineinteles ca dupa ce am postat s-a pus fi-mea pe maraiala si pe scanceala ceva de speriat. Am incercat sa o linistesc cu vorba, cu o jucarica, cu o mangaiere, nimic, a dat-o in plans pana la urma, asa aiurea. Vroia in brate, nu stiu de ce. A si mancat in brate... ea nu mananca decat de jos, dar cine stie, o fi apucat-o dragu' de mine... Si a plans asa aiurea vreo 15 minute-20, orice as fi facut plangea... Dupa ce a mancat am culcat-o si inca doarme si acum, desi astia de sub mine inca mai construiesc la Mall-ul ala de la ei din casa. Fetelor, cred ca mai au pick-hummerul sa il bage in casa, in rest am auzit toate utilajele si bormasinile posibile......... Plus ca eu nu cred ca mai au pereti despartitori, altfel nu inteleg ce darama de 2 saptamani fetelor....
Da Laura vin la mamicutza!!!! Yupiiii!!! Dar nu mai iau si carutul ca nu stau decat pana duminica si nu se justifica efortul. O sa iau doar marsupiul si o scot pe=acolo, pe langa casa, poate o duc si la biserica.
Va pup pe toate!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, mi se pare mie, sau din ce in ce mai multe ati inceput diversificarea??????? Eu recunosc ca ma las pe mana doamnei doctor in care am mare incredere, ca eu sunt cam... depasita de momentul asta. Sper sa ma descurc cand va veni. Mi se pare ceva foarte important... complicat nu stiu daca e complicat, oi vedea eu atunci...
Si sper sa ne vedem la baby expo, macar sa ne regasim cateva, iau aparatul foto cu mine, just in case!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79
Nu cred ca voi maI face alt copil, nu de alta imi sunt dragi si am parte de un copil tare bun insa toata lumrea zice ca te ajuta ........si cand iti arde buza mai tare ca vrei sa faci si tu ceva, sau ai o treaba toti sa fie ai naibii au exact in acelasi moment treaba .........ex soacrmea care a promis ca ma ajuta.....merci cand imi arde mie pipota are si ea treaba................asta e deocamdata ma concentrez sa mai am rabdare inca 1 luna sau poate pana la sf anului si dupa sa ma intorc la munca,lasa ca si bonele trebuie sa castige un ban.Sunt f suparata pe toti pt ca vor sa stea cu copilul cand va creste mai mare.................merci atunci ma pot intelege si eu cu el si nu mai am nevoie........asta e, lasa ca or sa vrea ei sa stea cu copilul cand va fi mare dar nu voi mai vrea eu SAC!!!!!!!!!!!

Ti-o trimit pe Mutti la pachet, asta ti l-ar lua permanent, dar crede-ma, nu ai vrea...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am depus dosaru de aia 6 mil.
dureaza 2-3 luni. Asha ca, va recomand cat mai repede, cand gatati concediul medical, sa il depuneti. Vin si banii din urma, dar...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi pare rau sa aud de copilasii maraiti! Ca stiu cum e... Un pupic dulce pentru fiecare

Ylari insanatosire grabnica, eram gata sa dau strigarea ca nu stiam pe unde umbli. Of, greu cu haitele de caini, alt motiv pentru care nu ma mai intorc in Romania. M-au atacat doi odata, noroc ca era iarna mi-au sfasiat geaca! Am ramas cu sechele, ma apuca frica instantaneu cand vad caini, desi imi plac in continuare mult animalele. CA saracii nu au nici o vina daca oamenii sunt tembeli si ii lasa sa se inmulteasca asa.

Iulia la noi se cauta gradinita inca de cand ramai insarcinata daca vrei sa ai un loc. Dupa un an trebuie sa te intorci la munca, nu prea poti chema parintii ca au si ei treburile lor, bonele costa cat ochii din cap. Asa ca de obicei aici de la 1 an gata, la gradi. Oricum e mai bine decat in Belgia-Olanda unde se duc de la 3 luni.

Stefany eu m-am inscris la 2 gradinite pana acuma, nu prea m-as inscrie peste tot ca din toate prietenele mele cu copii nici una nu a fost luata de pe o lista de asteptare si sunata. Pur si simplu la momentul oportun au insistat, s-au dus la gradinita respectiva zi de zi sa le intrebe de sanatate. Una chiar s-a dus si cu o sticla de whiskey. Ca zici ca e Canada si nu merge, iaca la ea a mers. A doua zi copilul avea loc, de unde nu erau locuri deloc. Asa ca eu am o gradinita aici pe strada, e una din cele mai renumite, gradinita Montessori, cu o metoda anume de educatie metoda Montessori. Nu e subventionata de stat la 7 dolari, insa la impozit iti primesti o parte din bani inapoi. Costa in jur de 20 de dolari pe zi insa o prietena mi-a zis ca isi merita banii din plin. In plus e pe strada cu mine, as scapa sa-l car pe Patrick prin autobuze. Nu prea am incredere in cele in mediu familial, am vazut unele ca m-am crucit. Ca la noi oricine poate sa isi deschida gradi acasa, ia vreo 5-7-10 copii si in casa oganizeaza gradinita, se cheama "in mediu familial". Dar nu prea am incredere in astea. Avantajul meu e ca vine socrela si sta cu Patrick pana cand face 1.6 ani. Adica abia din noiembrie 2009 vreau sa-l dau. Si de la un an jumate mai usor se gasesc locuri decat de la 1 an.

Ache multumim frumos de aprecieri ! Si noi l-am admirat pe bb Adam! Ce hainute frumoase are el!

Desiree si al meu vomita in jet de mic si doctorul mi=a zis ca atata vreme cat nu vomita sange si ia constant in greutate, sa nu ma impacientez.

Miss si Patrick a avut ochii de un albastru inchis insa acum sunt verzui-caprui Mi-ar fi placut sa ramana albastri dar era putin probabil ca amandoi avem ochii caprui. E frumos si asa, manca-l-ar mama pe el!

Ma duc ca bb a dat din maraiala in planset cu lacrimi

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost si noi pe afara, am dat o tura la parculet, ploaie, frunze cazute, frig, brrr, ma gandesc ce placut a fost vara asta...mmm cea mai frumoasa vara din viata mea pana acum.

o sa merg si eu sapt viitoare sa depun dosarul pentru CIC. sper sa nu ploua...ca ma duc la sis...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

am depus dosaru de aia 6 mil.
dureaza 2-3 luni. Asha ca, va recomand cat mai repede, cand gatati concediul medical, sa il depuneti. Vin si banii din urma, dar...

povestea nashterii

Aoleo!!!! Cand incep munca imi vin si banii de CIC............. Romania... mereu surprinzatoare!!!!!!!!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, am trimis pe contul comun trei carti.
Una este despre diversificarea alimentatiei. Alta este "Meseria de parinte". Si alta "400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani".
Asta ultima este foarte buna, eu o am si fizic, am cumparat-o acum vreun an din librarie.

Daca e cineva care nu stie adresa si parola la contul comun de mail o rog sa-mi dea un mesaj pe PM sau pe messenger la gabitza67.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput