Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Buna fetelor, scriu repede ca altfel nu mai apuc nici azi, n-am mai scris de duminica, am incercat sa va citesc, nici asta nu mi-a iesit prea bine, am fost super daramata de raceala, muci, febra, varsaturi, nu stiu ce am avut, slava Domnului ca bebeluna e bine, nu da semne sa fi luat ceva de la mine... Of, of... ma mai apucasera si depresiile ieri asa aiurea... nu stiu voi dar pe mine ma apuca nebuneala uneori singura in casa. Sigur, acum ma veti intreba de ce nu ies afara, pai sa va spun: am o haita de caini in fata blocului care m-a mai atacat o data si imi este super frica. Ieri mi-am calcat pe teama am pus fata in marsupiu si am scos-o pe afara, a fost si mai frumos, am zis ca o sa fie ok. Cand sa ma intorc am ocolit blocul ca sa evit haita, dar o parte din haita era pe partea cealalta si bineintels ca m-au latrat... of, of...
In rest toate bune, dau semne ca imi revin.
Fata mea e la fel de maraita ca o parte din bebeii vostri, nu imi pot da seama de ce/de la ce. Eu am zis ca fiind bolnava nu prea i-am dat atentie si poate de aia.
Inca mai are mucisori si ea, am sunat azi la Medicover si mi-a zis sa ii dau niste picaturi, am uitat cum se numesc, noroc ca i-am trimis sms lui Iuby sa le ia cand vine.
Socramea e la tara, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa o tina tot asa. Azi merg si eu la mama pentru cateva zile. Noi sambata mergem la targ, sper sa ii gasesc ceva dragut de imbracat.
Laura imi pare rau ca a trebuit sa treci drastic pe formula, dar daca e mai bine ptr bebe... Felicitari ptr efort si oricum, l-ai ajutat enorm cat i-ai dat, oricum, nu ai renuntat de tot la tzitzi, nu?
mi_bebelina, ma crezi ca miere amestecata cu catina iau din august cate 2 lingurite pe zi? Frectie la piciorul de lemn, vad.......
Hai ca mai citesc si eu din urma sa vad ce pot sa va mai spun si eu... daca m-o lasa fata, ca daca sta 2 minute singura face ca trenul in gara.......... 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor, scriu repede ca altfel nu mai apuc nici azi, n-am mai scris de duminica, am incercat sa va citesc, nici asta nu mi-a iesit prea bine, am fost super daramata de raceala, muci, febra, varsaturi, nu stiu ce am avut, slava Domnului ca bebeluna e bine, nu da semne sa fi luat ceva de la mine... Of, of... ma mai apucasera si depresiile ieri asa aiurea... nu stiu voi dar pe mine ma apuca nebuneala uneori singura in casa. Sigur, acum ma veti intreba de ce nu ies afara, pai sa va spun: am o haita de caini in fata blocului care m-a mai atacat o data si imi este super frica. Ieri mi-am calcat pe teama am pus fata in marsupiu si am scos-o pe afara, a fost si mai frumos, am zis ca o sa fie ok. Cand sa ma intorc am ocolit blocul ca sa evit haita, dar o parte din haita era pe partea cealalta si bineintels ca m-au latrat... of, of... In rest toate bune, dau semne ca imi revin. Fata mea e la fel de maraita ca o parte din bebeii vostri, nu imi pot da seama de ce/de la ce. Eu am zis ca fiind bolnava nu prea i-am dat atentie si poate de aia. Inca mai are mucisori si ea, am sunat azi la Medicover si mi-a zis sa ii dau niste picaturi, am uitat cum se numesc, noroc ca i-am trimis sms lui Iuby sa le ia cand vine. Socramea e la tara, sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa o tina tot asa. Azi merg si eu la mama pentru cateva zile. Noi sambata mergem la targ, sper sa ii gasesc ceva dragut de imbracat. Laura imi pare rau ca a trebuit sa treci drastic pe formula, dar daca e mai bine ptr bebe... Felicitari ptr efort si oricum, l-ai ajutat enorm cat i-ai dat, oricum, nu ai renuntat de tot la tzitzi, nu? mi_bebelina, ma crezi ca miere amestecata cu catina iau din august cate 2 lingurite pe zi? Frectie la piciorul de lemn, vad....... Hai ca mai citesc si eu din urma sa vad ce pot sa va mai spun si eu... daca m-o lasa fata, ca daca sta 2 minute singura face ca trenul in gara.......... ![]() ![]() ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Of, of..bine ca te simti mai bine.. Sa stii ca e ceva in aer, un fel de viroza, cu varsaturi, dureri de corp, febra..etc.. Cunosc multa lume care a trecut prin asa ceva in ultimele 2-3 saptamani, inclusiv eu..
De spre caini ce sa zic..si mie imi e frica atunci cand vad haite, pt ca ei ataca exact ca lupii: cand sunt mai multi prind curaj.. Eu sunt o mare iubitoare de animale, am si 3 caini, dar nu imi place deloc sa intalnesc haite de catei maidanezi pe strada...
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria
mi_bebelina spune:
Ylari, bine ai revenit printre noi...
sa treaca dom'le raceala aia mai repede.
Andreap, aseara nu am fost prin parc.......am fost la ziua unui prieten.......azi nu mai ratam intalneala, sper doar sa nu ploua.
Laura, n-ai ce sa faci.....da-i formula ca si asta e buna si continua sa dai si tzitzi. Eu ma mulg de la inceput ca Delia nu vrea sa suga, am foarte putin, cam 100 ml pe zi, dar nu ma opresc......ma mai apuca plansul cateodata, dar oricat de putin laptic de mama este.....tot e bun. Si pana la urma si cu formula cresc copiii.
Fetelor, vreau si eu sa ajung la babyexpo si mai ales sa ne intalnim, dar nu stiu cand. Ca tot se vorbea de regurgitat, a mea regurgiteaza la greu, uneori am impresia ca da afara tot ce a mancat si de aceea nu pot merge cu ea in masina fara sa-i fie cineva alaturi. Sotul ajunge acasa numai pe la 17.00-17.30 si mai rau vrea sa se duca la tara in week-end sa ajute la culesul viei. Nu stiu zau cum sa fac.
iulia83 spune:
suntem si noi pe fir. in sfarsit a cumparat sotul router whireless si avem net si pe laptop. pot sa scriu si fara sa ma ridic din patuc. ura ![]()
fata dormiteaza, nu i-am mai scos muculetii azi noapte ca nu a mai fost cazul. mai sfornaie dar foarte putin. mai am de calcat dar mi-e lene. poate reusesc sa vad si eu azi filmul mumia 3 ca incerc de cateva zile sa-l vad.
nicole vad ca deja ai inceput cu bananuta si bebe David e mai mic ca Ariana mea cu 11 zile. asa te-a sfatuit medicul? noi deocamdata suntem la stadiul de suc de mar-morcov fara pulpa. si peste o sapt doua incepem cu supica de legume dar nimeni nu ne-a zis de bananuta. zicea cineva ca bebele e pregatit sa pape la lingurita cand saliveaza si mesteca in gol atunci cand te vede mancand. Mufita mea face asta de vreo 2 saptamani. revin k ma duc sa-i scot mucutii k se trezi si fonfane
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

iulia83 spune:
am revenit.
desiree daca s-au uitat in gat si au zis ca nu are nimic, inseamna ca e vb de supraalimentare. cum vomita? in jet, sau putin pe langa gurita? si noi am patit lafel, am crezut ca e de la lapticul meu, dar defapt fata era prea plina. repaos la laptic vreo cateva ore (4-5-6 chiar) si scos aerul bine bine.
apropos de gradinita...toata noaptea am visat ca umblam pe la gradinite si nu gaseam nimic sa-mi placa si ma certam cu alea pe acolo ca nu erau conditii. 
deja cautati gradinita??? pai mai e mult pana acolo..eheeee
ancaurn
mi-ai dat in cap cu prajitura aia..aoleuuuu

alina si mie imi pica parul la greu. nooc k il am des ca are de unde pica. nici cu tunsul nu s-a rezolvat, sa stii. oare care-i cauza/..
[redylari[/red] draga mea, tu scapi de socrella, dai de caini. cred ca soacra-ta i-a adus la bloc sa fie sigura ca iti mai mananca cineva ficatii cat e plecata
sunt o mare iubitoare de animale, dar nici eu nu suport cainii agresivi care maraie si te ataca fara voie. mai ales de cand am copil mi-e mai frica ca oricand. ai grija. cheama hingherii, in cazul in care n-ai vreo vecina nebuna obsedata care ii hraneste si-i pupa in bot si care face colectie de maidanezi pe acolo din lipsa de ocupatie, sot, copil, nepot, etc....![]()
si la noi s-aracit tare in camera. deja am trecut la plapumioare groase. am luat una ieri cu 30 ron si sunt tare incantata de ea. moale, groasa, flausata si calduroasa si mare
si fata pare incantata de ea. mai aduc joi, mi-a vandut vanzatoarea pontul si ma duc sa-i mai iau. cu toate ca mai are o gramada de paturici groase 
Pozici Mufitza
Povestea nasterii

iulia83 spune:
cum fac sa comand si eu de pe mamas and papas? plsssss k disperai ce vazui acolo si cum la noi in oras oferta este foarte mica si nediversificata......

Pozici Mufitza
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Buna ziua fetelor, ca deja e trecuta dimineata...m-am tot straduit cu netul azi dar nu a mers deloc.
I-am dat azi 2 bibe lui Mirci, 100 si 150. sper sa mai pape... ca greu mai e!acum striga dupa mine sa ne jucam...high need child si el!
asa...
In primul rand Anca la multi ani cu intarziere si scuzele de rigoare…

Daca nu am mai intrat ieri…Buna tare a fost prajiturica ta! Sa ne mai faci!
Cleo si mie imi place papricasul! Si cu galuste de faina e ok sa stii. ![]()
Inais cum ai observant ca au schimbat compozitia la NAN 1? Ai gustat? ca eu ma gandeam sa trec la loc pe Nana, ca nici Humana nu prea-i place, deci nu fac nici o afacere…macar ala e mai ieftin.
Jady, nu am inceput inca. Astept pana la 5 luni jumate, asa mi-a spus pediatra. Piersicuta aia a fost asa…initiative sotului…eu o sa incerc sa-I bag completare de lapte praf mai mult, ca nu prea ii dadeam si nu a luat in greutate. Sis a inceput diversificarea cu piure de mar si patrunjel. Eu am sfatuit-o sip e ea sa mai astepte, dar nu vrea, e capoasa!
Andree interesanta idée ai avut tu cu descrierile. Eu te percep ca pe o tipa blinda, care are incredere in oameni si mai bine lasa de la ea decat sa se certe cu cineva. 
Socrate ce rau imi pare ca nu mai suge puiul. Al meu la biberon face ca la lamiae, abia ii dau 100-120 de ml la o masa! Si cat ma chinuiesc sa-l pacalesc…nu-mi vine sac red ca fomistul meu nu vrea sa manance…
Alina-anto 250 ml la O MASA????wow, pai e fantastic! La cate ore ii dai????Ii pare rau de necazul cu mama ta si de relatia cu tatal..noi abia dupa adolescent am inceput sa avem o relatie mai apropiata…adica sa ne spunem ca ne iubim, tra la la. Si noi il mirosim pe MIrcea non stop…uneori il chem. Pe sotul cand doarme si-I spun: “Miroase-l. pe cap si la popo” Si sotul cica: “ imi place mirosul lui discret de pipi kk”. Si mie imi cade parul tare-tare, am mai taiat din el sis per s anu raman fara.
Lori bietul Robita, cum doarme el acolo intre canapelesi material de constructii!
Magnetism felicitari pentru puiul cuminte!
Adriana ma chinuiesc vreo jumate de ora pana ia biberonul!!si plange si scuipa…
Doloress ce ma bucur de Patricut ca a crescut bine si aveti verde la diversificare…bravo
Vianne sper sa-si gaseasca si Stefana ritmul odata, sa nu va mai chinuiti!
Ache, ooof, esti nevoita sa incepi serviciul sit u?? ce nasol!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 cu sigurantsa o sa dam ochii, fetelor, vorba lui tati :"vine si gabitzam"?? |

Imi pare rau de teava sparta… cat sa dai, 50 o fi ok???Astia sunt foarte pretiosi, nici nu vin daca e pentru cateva sute…
Miss si eu I le-as fi facut pe rand si nu combinate daca as fi citit articolul….dar nu mai am incotro decat sa sper sa fie totul bine
Imi pare rau de degetel, sper sa treaca sa nu ramai cu sensibilitate la elYlari ma bucur ca te simti mai bine!! Ei, nu, nu am renuntat la san, ii dau tot asa mult, dar nu ma mai feresc de formula. Ma straduiesc sa-I bag macar 3 bibe de 150 pe zi! Si, vii la mami???
MI-beblina ce nasol sa fii nevoita sa mulgi...mare pacoste pompa asta!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
mi_bebelina spune:
Iulia, hai la Baby expo, incepe maine!Acolo ai de unde alege tot felul de paturici si ce-ti mai trebuie. va pup, iesim afara ca nu ne mai intelegem!
iulia83 spune:
asa as veni dar n-am cum sa vin cu fata pana acolo si nici nu am cu cine s-o las acasa..dar ASA AS VENIIIIIII 

Pozici Mufitza
Povestea nasterii

Magnetism79 spune:
Va salutam si noi acu eu scriu si asta micu al meu doarme leganat, nu stiu ce a avut azi ca a fost cam marait, am fost la plimbarica , am ajuns la farmacie , am luat patuici din alea absorbante, si am trecut pe la un magazin de bebici sa-i iau ciorapei lungi, am reusit si o caciulita si imediat s-a trezit, a plans un pic cand am ajuns acasa sa-l dezbrac,chiar nu stu ce a avut.........., in fine mag asta e nou deschis si aveau o muoltime delucruri de bebe insa daca ar fi fost dupa mine luam tot magazinul.................
Tati al nostru pleaca sapt viitoare la Milano si i-a promis lui bebe ca ii ia o multime de lucruri, din pacate nu pot merge si eu ca trebuie sa sustin o tema la doctoratul asta.
Nu cred ca voi maI face alt copil, nu de alta imi sunt dragi si am parte de un copil tare bun insa toata lumrea zice ca te ajuta ........si cand iti arde buza mai tare ca vrei sa faci si tu ceva, sau ai o treaba toti sa fie ai naibii au exact in acelasi moment treaba .........ex soacrmea care a promis ca ma ajuta.....merci cand imi arde mie pipota are si ea treaba................asta e deocamdata ma concentrez sa mai am rabdare inca 1 luna sau poate pana la sf anului si dupa sa ma intorc la munca,lasa ca si bonele trebuie sa castige un ban.Sunt f suparata pe toti pt ca vor sa stea cu copilul cand va creste mai mare.................merci atunci ma pot intelege si eu cu el si nu mai am nevoie........asta e![]()
![]()
![]()
, lasa ca or sa vrea ei sa stea cu copilul cand va fi mare dar nu voi mai vrea eu SAC!!!!!!!!!!!