Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Ii ajunge, sa zica mersi ![]()
Habar n-am, la chestiile astea cu mestereli prin casa, Costi este shefu'.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Neatza si de la mine(voiam sa zic "de la noi", dar cineva inca mai dormiceste)........sa citesc din urma si revin........
ancaurn spune:
Buna dimineata cu ploaie din NV tarii.
Mai frate, dar a venit toamna serios. De trei zile ploua intr-una si e friiig. Brr.
In alta ordine de idei multumesc tuturor fetelor ce m-au felicitat. Sunteti niste dulci. Si pt asta va servesc cu o praji. Asta-i ce a mai apucat sa se raceasca. Tare apropiata ma simt de voi, de toate, parca am fi prietene din copilarie. Pe bune. E primul si singurul forum pe care scriu. Recunosc ca la inceput mi s-a parut putin ciudat, dar acum daca nu reusesc macar sa va citesc zilnic, nu am somn noaptea si ma gandesc la voi.
Sa incerc si un conspect:
Vianne ma bucur ca n-a fost ceva grav si multumesc pt link.
Nicole bine ca David e ok cu rinichii. Sper sa aveti acelasi rezultat si la eco de 6 luni.
Andreap Sanatate pt fete si pt tine. Sa va faceti bine repede.
Iulia si Andree sanatate si voua si sa nu vi se molipseasca puiutii.Ylari tu cum mai esti?
Daria sper sa va faca bine sederea la tara. Si tie si lui Cassie.
Desiree si Dragos vomita tot timpul. De fapt regurgiteaza non-stop. Cum da putin di picioare cum scoate ceva. Si de multe ori si daca nu se agita. Dar culmea e ca nu zilnic mai are uneori cate o zi, doua cand regurgiteaza doar putin dupa ce mananca si gata. De obicei insa e dezastru. Zilele astea merg si eu la pediatra si vedem ce ne zice.
Ache va asteptam cu drag oricand va hotarati sa vizitati Baia Mare si imprejurimile. Si nu e o gluma. Ne-ar face o mare placere.
Miss zambiliciul tau e adorabil, ca de obicei. Pe mine ma fascineaza culoarea ochilor lui. E un albastru incredibil. N-am mai vazut asa. Si tu ai o voce foarte calda. Imi aduce aminte de vocea actritelor de pe casetele audio cu povesti pentru copii.
Cleo regret teava si deranjul, ma bucur de odihna. S-o tina Mara tot asa. Partea proasta e ca te obisnuiesti repede cu binele si apoi vrei sa doarma toata noaptea. Si Dragos se trezeste doar o data, pe la 3-4. Dar m-am obisnuit deja si acum vreau sa doarma de la 10 la 6-7 daca se poate.Daaa. Eu sunt aia vesnic nemultumita. Deh, fecioara perfectionista 
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Simo, nu am incercat Ambroxol. Ce sunt, picaturi? Sara la Breaza Scortisoara Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria |
Alina, da picaturi, cind a fost mateiut racit nitel si a tusit i-am dat Ambroxol, la recomandarea medicului, 7 pic de 3 ori pe zi. ai grija, dupa 30 d ezile flaconul se arunca...Si se da functie d enr d ekg...deci...poate 5 ar fi suficiente la voi
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Vianne, oof, te consumi foarte mult cu Stefana. Dar cred ca e doar o perioada..Acuma incerc si eu: daca o iei cu tine in pat si-I dai asa intinsa? Poate te odihnesti sit u in timpul asta si nu mai resimti oboseala la fel…Zic si eu, macar pana trece perioada asta..
Andreeap, sa-I scoti des mucisorii, ca si noi am avut si doar asa am scapat repede
Doloress, vad ca mai mult al meu cocheteaza cu ideea de al treilea…Il indreptatesc, ca doar nu sta el cu ei, vine si-I vede mari…
Iulia, intr-adevar, cred ca si trecerea asta brusca la alta vreme i-a dat peste cap…
Inais, si mie imi plac perlutele d ebrinzica…la nebunie, mi-ai facut si pofta, na!!
Andree 27, dar ar trebui sa continuam noi, dar cum facem cu timpul asta, ca abia apuc sa va citesc uneori…
Nicole, success mine la vaccin!
Ache…oof, serviciul asta..
Cleo, nasol cu teava…Chiar ca ti-a dat de lucru..ca deh, si asa e urit afara si stai in casa mai mult..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Fetelor, neata! Pe fuga, ca plecam la doctor. Am inca dureri in degetul mijlociu de la mana dreapta, pe care mi-am prins-o acum vreo luna intre scaunul rabatabil din autobuz, cand nenorocitul a luat o curba tocmai cand eu voiam sa las jos scaunul si sa ma asez!!! Am urlat de durere si nu mai puteam sa-mi scot mana de acolo, m-a ajutat Antoanela. Inca ma doare si am observat ca nu prea mai pot sa fac anumite eforturi cu mana dreapta 
inais, ehei, ce bine ar fi sa vad si eu lucrurile cu Mutti din afara si sa pot crede, ca tine, ca nu merita energia si nervii, dar stii cum e, cand te afli in vartejul emotiilor negative si zilnic mai vine cate o paleasca, nu mai poti sa ramai detasata si indiferenta. Uite, pe mine una nu m-ar termina traficul si lipsa locurilor de parcare care te termina pe tine...
fiecare cu durerile ei, nu?
iulia83,
sanatate, scumpa!!
socrate, ce rau imi pare ca Sebi nu mai vrea la san... Eu am avut doar cateva momente din astea, cand il durea burtica rau pe David si a refuzat ultimele 5 minute de supt, si stiu ca eram terminata (de parca sanul era raspunsul magic la toate intrebarile!!), imi dau seama ce groaznic tb. sa fie pentru tine
alina_anto, eu nu-l prea miros pe David, am uneori impresia ca miroase a lapte nedigerat...
Laura, ma bucur ca n-a avut Mirci nici o reactie adversa la vaccin. Si pentru noi merge countdown-ul, am timp pana pe 21 octombrie sa merg la pediatra si sa discut cu ea problema vaccinurilor, eu tot vreau sa incerc sa i le fac treptat si nu combinate... Offf...
Andree27, dulci foc mocasinii!! Noi inca nu i-am luat incaltari deloc...
Nicole, bravo si mult succes cu diversificarea... Cred ca eu voi fi ultima care incepe, mai spre Craciun incolo daca o vrea d-zeu sa-mi lase laptele asa bun...
CamiM, DanaH, fecian, voi pe unde sunteti, fetelor?
Desiree, la mine Daviducul abia de cateva zile a inceput seara sa adoarma la mine pe umar, dar dupa ce trage niste reprize de urlat cu tipete, de m-am si speriat... Aseara se facuse vanat la fata de la tipat, n-a durat decat 15 secunde, dar cred ca au fost cele mai lungi 15 secunde din viata mea. Cum l-am pus pe umar, s-a inmuiat tot si in 5 minute adormise... Asa mi-e un drag de el, desi are 7 kile incerc sa-l tin cat mai mult, pana nu mai pot de coloana... L-as tine asa toata noaptea, daca as putea...
ache, Melly, dati-le la bebei sa pape cat vor ei, fetelor, caci nu e fast food sa se ingrase aiurea, plus ca „grasimea“ aia de bebe se duce repede!
ancaurn, saru’mana de praji, tare buna o fo’ si nici nu ingrasa
Nu-i problema daca Dragos regurgiteaza. Si David la fel, cand se agita, de fapt mai toti copiii, dar trece in timp... Ai tu dreptate cu albastrul ochilor lui David, e inchis, albastru-petrol, dar tare ma tem ca in curand se fac caprui, desi culmea, acum mi-as dori eu sa ramana albastri...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
inais spune:
Neatza de la noi!
Cleo draga fir'ar sa fie de teava...asa se intampla! Zilnic cate ceva ca sa nu stai linistit! Bine ca va rezolva administratorul.
Simona n-am vrut sa-ti fac pofta mai...am scris pur si simplu. Data viitoare nu mai zic. Daca perlutele alea ti-au facut pofta ce sa mai vorbim de prajitura de la ancaurn...uite asa eram in fata monitorului 
Sa stii ca noi ne dorim tot 3 bebei...sa vedem cum va vrea Dumnezeu.
As fi preferat 2 baieti si o fetitza...si fetitza ultima. Asa ca tu ai toate sansele sa te mulezi pe idealul nostru. La noi a vrut Iasmi sa fie surioara mai mare...ce sa-i fac!
Eu am azi de facut papa, am spalat deja niste lucrusoare. Mai am de aspirat si sters praful...cred ca o sa ma adun lesinata diseara! Norocul meu ca am bebe cuminte. Papa, se joaca singura si apoi adoarme. Face si kk regulamentar. O data pe zi in jurul aceleasi ore. Este ceva de speriat ce cumintica s-a facut!!
mama fata cuminte!
Singurele plansete sunt de somn...sau de prea multa agitatie. Insa, cand suntem doar noi doua acasa agitatie nu prea este si somnul...am eu ac de cojocul lui.![]()
Mai voi veniti cu bebeii la targ?? Cleo stiu! Dar restul? Mie mi-e teama ca o apuca plansul de la agitatie si fac stanga imprejur si bat si drumul degeaba. Cred ca o sa astept sa vina tati de la job...poate reuseste sa vina mai repede astfel incat sa fiu acolo pe la ora 3. Nu stiu daca sa ma incumet sa vin singura cu ea. Dar si eu, ca si Cleo, sigur mai merg inca o data.
Lori cum mai stati cu operatiunea "termopanu'"? ![]()
Merg la trebi...![]()
Edit: Miss, daca treaba cu Mutti te termina cum ma termina pe mine asta cu traficul, atunci m-am linistit...pentru ca eu ma amuz in trafic de problemele astea, bombanesc 5 secunde si imi trece...gasesc o solutie si apoi ma consider si experta, expertelor in fente si scurtaturi!
Edit din nou...am uitat de Magnetism: Si eu imi doresc sa n-am nevoie veci-pururi de acele celule. Rezultatul vostru este foarte bun, insa eu am citit ca sunt studii in derulare, cu rezultate clare, pentru multiplicarea acestor celule. Prin urmare, greutatea asta nu va mai fi un criteriu decisiv in luarea deciziei de pastrare sau nu a acestor celule.
Nicole eu iti sugerez sa suni si sa te interesezi despre rezultatul cu pricina...3 luni sunt cam mult. La noi a fost o nesincronizare cu firma de curierat. Si dezinteres din partea alora sa revina si tot asa!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
alexuta75 spune:
Buna dimineata tuturor!
In sfarsit, mi-am gasit putin timp sa scriu si eu...
Noi ne-am intors saptamana trecuta de la tara, unde am stat chiar toata vara. Fetelor le-a mers in general bine, atat cea mare cat si cea mica s-au bucurat de aerul curat si linistea de la tara.
Nu am avut internet si nu am citit decat capitolul acesta din urma, insa sper sa tin pasul cu voi. Sper ca sunteti toate bine, la fel si bebeii .
Despre noi ce sa va spun... Antonia are 7 100 gr, suge in continuare san desi productia mea de lapte a scazut vertiginos, ma lupt insa sa o tin tot asa pana luna viitoare cand incepem diversificarea. Am incercat sa-i dau lapte Nan, insa nu stie sa suga cu biberonul si isi face chiar scarba. Acum iau Nutrinatal, in speranta ca mai pot alapta macar pana luna viitoare.
Alina_ anto, am vazut pozele Scortisoarei si e o scumpa! Citisem despre problema hemangiomului, sper ca e totul in regula acum.
Arata foarte bine Sara, ii prieste la Breaza.
Imi pare rau ca ti-ai pierdut mamica asa de tanara. Cred ca a fost cumplit. Nici eu si nici sora mea nu ne-am inteles cu tatal nostru, desi l-am iubit ( fiindca acum nu mai e printre noi) parca ceva ne tinea sa-i spunem, poate atitudinea lui de dur.... Acum imi pare rau ca nu am reusit sa gasim o cale sa ne exprimam sentimentele. Asta e! Viata merge mai departe.
Inais, si eu am recoltat celule stem si mi-a dat rezultat de pana la 34 kg. Mi s-a parut o greutate mica si nu am achitat. Acum stii tu, cu Dumnezeu inainte, eu sper sa nu fie nevoie de ele vreodata. Alte cunostinte de-ale mele au primit rezultate bune, de 60 – 74 kg. Acum gandeste-te si tu si vezi daca nmerita... Stiu ca si Cleo a recoltat, insa rezultatul in cazul ei a fost de peste 60 kg, daca nu ma insel.
Socrate, sa stii ca nici fetita mea nu mi-a luat intr-o seara sanul, urla cum o luam in brate. Insa nu am disperat si am lasat-o sa orle o ora si nu i-am dat altceva de mancare. Pana la urma foanmea si oboseala si-au spus cuvantul si a mancat. Si eu eram disperata ca lasa sanul si nu intelegeam unde am gresit. Cred ca au momente si ei...
Viviane, si fetita mea se scoala noaptea de 3 ori dar m-am obisnuit deja ( si are peste 4 luni) . Au fost zile cand se trezea la mai putin de o ora, asta cand avea cam 3 luni. O fi vreun puseu de crestere, si eu am banuit asta. Cu rabdare, trece si perioada asta
Iulia si Andreea, multa sanatate! Aveti griga de voi si de puiuti!
Miss, nu stiu care e conflictul cu Mutti, dar sper sa te muti de acolo daca asta te face fericita! Pupici si puiutului, am vazut pozesi e un dulce.
melly23 spune:
neata , neata!!!!da da in NV tarii plouaaaaaaaaaaaaaa de ma termina!!!n-am iesit din casa deloc de 2 zile ca luni am fost la vaca de pediatra!!!
simonacipa ras de m-am pipit pe mine la faza cu sala ptr bebei!!!poate ar purta-o capu!!!cine stie!!!
misss sa stii ca ii dau lui amelia acum doar din 4 in 4 ore si e super linistita, nu mai regurciteaza, se joaca, sta cuminte in patut!!!si nu ii dau ca asa o zis vaca aia ci ptr ca mi se pare mie ca asa vrea ea!!!![]()
ancaurn mai am zis ca am inceput cura da...asa ca te rog trimite si la mine o felie, rapid pan e sotul la job!!!![]()
![]()
![]()
de mirosit bebei!!!eu am ce am cu gatul ei!!!il miros mereu!!!si-l sterg mereu!!!iar de mirosit frumos, se intampla seara can e gata baita!!!ii miros caputul!!!e un miros placut de nivea wash lotion!!!si place mie![]()
acu de noi!!!deci cum va ziceam mancam di 4 in 4 ore!!!iar dupa fiecare masa stam in pozitie semisezanda rezemate de perne 30 min sa nu regurcitam, cum am si zis la noi nu prea mai e cazul decat rarrrrrr!!!sper sa ramana asa!!!ii mai dau ceiuc intre mese daca vad ca maraie fara motiv!!!azi noapte o dormit de la 10 la 6 legate!!!

sa fi fost de la pap nu stiu!!!vedem si la noapte!!!apoi o adormit innapoi pana la 9 si ne-am jucat pana la 10 apoi iar papa si ne-am uitat la mami cum schimba asternuturile si gata facem somn de la 11!!!acu inca doarme!!!eu intre timp am bagat un bol de cereala cu lapte asta pe la 9 si acu bag o conserva de peste in sos tomat!!!
inca nu am slabit deloc in 3 zile dar mai asteptam!!!!cat despre pediatra nebuna dat-o uitarii, am vb cu ancaurn sa ne faca si la noi o lipeala cu pediatra lor!!!pentru asta un mare
!!!
mai fetelor da ce faini de voi cu babyexpo!!!la noi te chinui rau pana sa dai de ceva hainute frumoase!!!iar cele online mi se par cam scumpe!!!Sa se faca numa vreme faina ca dam o fuga pana la cj sa luam de acolo cateceva!!!pupici fetelor
Noi si fluturica Amelia
alina_anto spune:
Simo, chiar azi o sa-i spun pediatrei de picaturi si vedem ce parere are.
Ancaurn, super bine arata prajitura. Cu ce e, cu piersici?
Si pt mine este tot primul si singurul forum unde scriu si nici ca-mi trebuie altul. Aici mi-am gasit cele mai bune prietene
Inais Si eu sunt harnicuta azi: spalat, calcat, facut mancare, facut ordine in hainele Sarei..etc. Iar dupa-amiaza vine prietena mea cu baietelul de 3 luni in vizita.
Eu nu stiu daca mai ajung maine in Bucuresti. Dar daca ajung, atunci cu siguranta vin la expo. Cleo, o sa te sun pe tine maine sa te intreb ce si cum.
Iar m-am deprimat cand am vazut cat par mi-a cazut cand m-am spalat pe cap..
Vreau sa ma tund, dar nu stiu cum pt ca am un par dificil, moale, ondulat....Nu stiu daca sa ma incumet si sa-mi fac un breton, asa intr-o oarte si sa tund din lungime pana la umeri.. Cand ajung in Buc trebuie sa merg urgent la coafor!
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria