Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Fetelor, postez asa, pe mare fuga, ca ma mustra constiinta cu site-ul de la mamas & papas...sunt f de calitate, peste mothercare, dar mult prea scumpe. Bb creste repede :).
Uite alte 2 site-uri, au si reduceri de 50%:
www.t-a-o.com/layette.html" target="_blank">tape-a`-l'oeil (daca stiti franceza) si www.pumpkinpatchusa.com/" target="_blank">Pumpkin Patch. Nu stiu cum e cu cumparaturile on line la ei, ca nu am incercat pana acum.

Dandun

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitzam, am vazut ca ati botezat pe Raducu, sa fie intr-un ceas bun, sa va aduca numai bucurii!!!! Recunosc ca nu m-am uitat la poze....
Multzam ptr carti (eu sunt aia obsedata de diversificare). Cand ajung la mama le si descarc, sa le am si acolo (bebeluna la mama va sta din ianuarie si desi mama de va descurca cu siguranta cu diversificarea si tot balamucul, nu strica 400 de retzete!!!!!!!!!!!

Apropos, fi-mea se distreaza su o jucarie care zdrangane ingrozitor........... Bine ca o amuza, creierii mei pot sa fie facutzi varza!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Fetele, am trimis pe contul comun trei carti.
Una este despre diversificarea alimentatiei. Alta este "Meseria de parinte". Si alta "400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani".
Asta ultima este foarte buna, eu o am si fizic, am cumparat-o acum vreun an din librarie.

Daca e cineva care nu stie adresa si parola la contul comun de mail o rog sa-mi dea un mesaj pe PM sau pe messenger la gabitza67.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Gabitzule, pupam taaaare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In cartea cu retete nu trebuie luat totul mot-a-mot, dar da f. multe idei. La inceput sunt date meniurile iar retetele propriuzise sunt cam de la jumatate.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

se poate si la mine un PM cu o parola de la contul comun!!!mc

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

multumimmmmmmmmm!!!!foarte frumoasa parola!!!!iti unge sufletul!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

da de ce e in italiana???hop si eu probabil cu o intrebare stupida>>>

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Gabitza, suuuper! Multumim! O sa cau totusi caretea, poate o gasesc in librarie
Iulia, chiar vii la baby expo? Bravo!
Ache, acum intru sa vad hainutele. Multumesc
Laura, Sara nu mananca la fiecare masa 250. E are 3 mese de biberon + 2 mese de san pe zi. La bib mananca in general 200-210, dar a inceput sa pape mai mult...

Azi i-am dat suc de morcovi (diluat cu putina apa) si l-a acceptat imediat, chiar i-a placut foarte mult- l-a mancat imediat, se uita la mine cu niste ochii mari, mirati.. Draga de ea..era toata portocalie la gura! De duminica ii dau si mar, apoi portocala. Iar de la 5 luni ii dau supa.
Tocmai i-am schimbat tetinele. I-am luat de la Avent 3+, dar nu e inca obisnuita Sara cu ele si a refuzat biberonul. Dar i-am dat imediat altul cu tetina veche si l-a luat .. Dar vom persevera pana le accepta..

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Gabitza, suuuper! Multumim! O sa cau totusi caretea, poate o gasesc in librarie
Iulia, chiar vii la baby expo? Bravo!
Ache, acum intru sa vad hainutele. Multumesc
Laura, Sara nu mananca la fiecare masa 250. E are 3 mese de biberon + 2 mese de san pe zi. La bib mananca in general 200-210, dar a inceput sa pape mai mult...

Azi i-am dat suc de morcovi (diluat cu putina apa) si l-a acceptat imediat, chiar i-a placut foarte mult- l-a mancat imediat, se uita la mine cu niste ochii mari, mirati.. Draga de ea..era toata portocalie la gura! De duminica ii dau si mar, apoi portocala. Iar de la 5 luni ii dau supa.
Tocmai i-am schimbat tetinele. I-am luat de la Avent 3+, dar nu e inca obisnuita Sara cu ele si a refuzat biberonul. Dar i-am dat imediat altul cu tetina veche si l-a luat .. Dar vom persevera pana le accepta..

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Wow, a mea si acum suge tot cu tetine de nou nascut, cu celelalte se ineaca si urla de numa numa
Alina, si tu ai trecut la morcovel? Wow, cred ca o sa ramanem ultimele... (nu ca ar fi vreo intrecere sau ceva de genul asta) Cum ai facut sucul de morcovi? La storcator? Scuze daca pun intrebari stupide...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule super sunt!Le-am salvat!!Multumim!!!

Nu am avut timp sa va citesc azi!!!
Va pup!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput