Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

acs, mamica curajoasa ce esti... . Eu abia ma descurc cu Stefy....

acs, desiree, ruxandra, multumesc.

Ruxandra, daca-mi propuneam nu cred ca reuseam sa ma aranjez asa de bine. Acum sunt machiata natural....

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ruxandra,
-sunt verde de invidie ca ai fost la concert...of doamne,daca era bucurestiul mai aproape veneam...
Dia,
Vezi pe la Chicco ceva mai ieftin.Noi de la Chicco avem,am dat 5 mil.
Desiree,
El a aranjat mingiutele asa?Sau el doar le strica?Foarte frumos barbatel ai...oki albastri,buze faine..super.
Iulia steffy,
Mama da ce cazatura,bine ca nu erai cu ea in brate..insanatosire grabnica!

Stie cineva cum m-as putea lasa de rosul unghiilor?-ca cineva vrea sa-mi ia exemplul...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Lavinia, nu le-a aranjat singur, le-am aranjat eu bilutele, el mai retusa pe ici pe colo in punctele esentiale :)..dar fiindca de data asta a pus osul la treaba si a participat, nu le-a dat un sut imediat cum s-a terminat cercul de bilute, au rezistat cam juma de ora si s-a lasat si pozat :)

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Stie cineva cum m-as putea lasa de rosul unghiilor?-ca cineva vrea sa-mi ia exemplul...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

sunt convinsa ca i-ar sta super bine
cat despre lasat, ia incearca sa inlocuiesti cu alt viciu (mai putin imitabil).. oare care te-ar prinde?
da, si io-s invidioasa tare pe concertul cu cohen... imi doream de-o vesnicie sa-l vad in concert , am fost macar impacata ca stiam ca n-a mai concertat vreme indelungata, si acuma? tocmai acuma s-a gasit sa concerteze la bucuresti? cand aveam si io vreo 25 ani si n-aveam alte griji, ce a facut? ... mi-e o ciuda... da' las' ca-l vad eu pe undeva candva... ruxandra, zici ca a fost fain??? stii ca si oanei ii place cohen? azi dimineata pe masina o intreb ce ascultam pana la gradi... si de regula imi zice alunelu (adica cdul cu toate cutiutele) sau radio... si azi a zis ca ascultam "love"... era vorba despre melodia 'dance me to the end of love'... a ascultat-o de curand si a retinut 'love'

ruxandra, nu vad scaunul, nu se vede linkul... dar dupa cate stiu eu alea de la 9-36 kg sunt fara protectie laterala??? parca n-as prea vrea asa ceva .. lavinia, o sa ma uit si la chicco... eu in general nu am parere buna despre chicco (exceptie scaunul de masa chicco polly ), dar bag un oki la scaune.. voi de care aveti, ce model?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am fulguletii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

apropo de asta cu medicamentele, aici e o nebunie cu paracetamolul. un studiu nou care arata ca e o legatura f mare intre paracetamol si astm, si ca un bebe/copil care ia paracetamol o data pe luna, e muuult mai predispus la astm (si chestii respiratorii pe fond astmatiform) decat un bebe/copil care ia de ex o data pe an... de-as avea timp as cata un link ceva, dar..nu este.. chinicule, nush de ne mai citesti, dar suntem aproape gand la gand (nush daca neaparat cu bucurie :) ). io te pup apasat si sper la o recitire curanda!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

si io ce-i dau atunci pt febra? ca ibuprofen scrie clar ca nu se da la pitici astmatici ca al meu. acuma nici panadol. si io ce fac?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

in principiu, si eu exact la aceeasi chestie ma gandeam, mai ales stiind ca in general in probleme respiratorii ibuprofenul e de evitat, ba chiar complet de neutilizat cand e vb de astmatici.. dar cred ca ideea era fix ca paracetamolul ar trebui folosit strict pt functia antitermica, si nu sarit hop cu siropu' la primu' marr si harr de dinti (ca si aici scrie acelasi lucru pe cutie ca si la noi.. adicatelea ca e foarteeee util si in eruptia dentara...), sau dat asa.. sa fie.. ca a stranutat copchilu' si mi-e ca raceste (astia oricum nu le au cu prevenitu' de nicio culoare.. sau cel putin nu cu "prevenitul" cu care suntem noi obisnuiti acasa..). dar, dupa cum ziceam, nu am apucat nici sa caut stirea respectiva, nici detalii despre studiu, deci vorbesc cam in ceata si din amintite din ce-am vazut la teveu si auzit pe la radio......

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Noi inca ne luptam cu mucii...
Ieri s-a lovit de marginea patului si a facut un mic cucui... Azi le-a spus tuturor celor cu care ne-am intalnit, aratand spre cap: "Cocoi! Cucoi!"

Am vazut poze tare faine cu frumosii blonduti Denis si Octavian si cu minunatie de Garga (nu mi se pare slabuta deloc, dar tu stii mai bine ce si cum).

Ruxandra, asa ma unge pe suflet nenea Cohen asta... Are o voce super! Azi am facut si eu supa-crema de linte si a iesit tare buna, am mancat ca spartii toti trei.
Lacramioara, mama, dar te-ai aranjat nu gluma! Urata cazatura! Refacere grabnica iti doresc!
Chinico

Sanatate multa fulguletilor bolnaviori!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata,
Iulia, dar tare rau te-ai lovit.. sa ai grija cu recuperarea ligamentele fiind tare sensibile... cel putin ale mele sint....
Ruxandra, te invidiez..... am pierdut ocazia unica sa-l ascult pe Cohen... m-am tot gandit sa vin, dar pana la urma nu am mai ajuns.... si stiu ca nu mai exista o data viitoare
Desiree, tare frumos este Octavian.....
A-deju, vreau poze cu motanu'..
Mai vin

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, pe bune tre sa fii un mic Napoleon sa mergi cu 3 bursuci cu metroul si nu numai...un weekend intreg. Bravo mami!

A-deju mai povesteste de voi, de motan!

Dia, avem Chicco cu isofix. Ala simplu e la juma de pret. E tare bun. Si io inainte de Sara eram impotriva chicco, nush de ce ma enerva ca toata lumea lua de acolo. S-a dovedit in timp ca ce am cumparat de acolo ne-a folosit extraordinar, biberoane...cu care am avut ceva probleme, jucariile care merita banii si le da cea mai multa atentie, scaun de masa, de masina...

Ruxandra...mai melancolico, sentimentalisto....

Donia, are you still alive!

Fetele, spuneti-mi ce fel d ebranza folositi, nu cascaval, branza de care pt. paste, sufleuri...sau ca atare.

Saryta, iedutele bine? Tu?

Iulia-stefy, ti-ai mai revenit din traumatisme?

Mi-e dor de Dandusa, Bambo, Flore....Ziceti o vorba?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata, hai la .

Sunt chiauna.. azi noapte, dupa ce-am culcat copilul nr2 si-am imbaiat nr1 am tras o fuga pan la film.. eram prea dracoasa.. trebuia sa-mi schimb gandurile. Si-a functionat?? Ashh.. numai temporar. Oricum era pe lista.. www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=20041&what=article&article_id=18232" target="_blank">Boogie. O bucata de viata romaneasca. Cred c-o sa-mi placa mult sa-l revad peste vreo 20-30-40 de ani...

Acs multumesc, am transmis mai departe. Ati fi putut veni toti 4.. am vazut si destule carucioare si copilasi in carca.. numa c-a durat destul de mult.. si-a inceput si ploaia la un moment dat.. ne luase un tremurat.

Dianarus.. off era sa zic Algocalmin.. ca si ala e, cica, pacatos tare. Pai ce sa-i dai.. il dai paracetamol.. si nu imediat cum sare de 38 grC. Si speri ca in timp sa fie cazul de tot mai rar... o sa vezi, asa va si fi. La Marc e 100% diagnosticul de astm? La o varsta asa mica se poate spune cu certitudine?? Mai zi cate ceva.. sa ma mai interesez si eu cand apuc. Cum a fost petrecerea lui Ianis? ceva poze primim?

Lavinia, . Pare rau.. sa mai negociem cu nenicii astia cu harta lor cu tot. N-am idee cu rontait de unghii..

Dia, scoate XXX din link. Era doar un exemplu, ca si scaun pt 9-36 kg. Ati putea sa-l folositi pe acesta, deocamdata, numai in oras.. iar la drumuri serioase pe Isofix. Eu zic c-are protectie laterala.. seamana bine (in pozitia de copil mare) cu Rodi XR (Maxi Cosi) al lui Matei. Si apropo de siguranta, uite www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/kindersitze_2007/default.asp?ComponentID=184236&SourcePageID=147654" target="_blank">rezultatele testului ADAC din 2007.

atentie: din 2009 devine obligatorie norma de siguranta ECE R44/04. Cea veche, ECE R44/03 nu mai este suficienta.

Da mey.. sincer, aveam o mica, mica strangere de inima de cum va fi.. are totusi 74 de ani. Dar nu s-au vazut, nu s-au simtit.. si, mai ales, nu s-au auzit. Hmmmmmmmm... Ce scumpa Oana..

Teutz.. reteta postata de Dandusa cumva? cucoi, cucoi

Yagmur.. stiu.

Kikineata, noi cu telemeaua. In afara de cascaval la greu. Si vorba ta.. ce-o mai face Flore? Oare cand are sorocul?

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput