Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia-stefy spune:
Salutare!
Incerc sa recuperez si eu din urma. Am citit aseara o parte si am raspuns, cu intarziere si sper sa termin acum restul.
Cititi si voi ce administram copiilor nostri si noua, fara sa stim ce ne asteapta: http://old.clujeanul.ro/articol/ziar/cluj/terapii-de-soc/4790/10/ Eu am cautat informatii despre Celebrex, care mi-a fost prescris pentru durerile dupa cazatura asta si ce am gasit.... m-am speriat. Nu-l recomand nimanui. La putin timp dupa ce il iau am niste dureri de cap groaznice. SImt ca-mi plesnesc vasele de sange de la ceafa. Si-mi creste tensiunea groaznic, ce n-am avut in viata mea.
Si culmea e ca am incercat pe pielea mea toate aceste medicamente din lista si nu mi-am pus probleme, stiind ca sunt recomandate de medic.....
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
daphna, nu e azitromicina singura greu de suportat. Stefy a ajuns in perfuzii dupa Augmentin, care e un medicament de face ficatul varza si la noi in tara se elibereaza.... fluierand. NU esti singura revoltata. Si eu sunt pe langa tine si cred ca nu suntem singurele....
Deea, se pare ca Eric si Stefy sunt "pe aproape" ca si gusturi, ca si Stfey unghite cam orice medicament... ca pelicanul. Si vorba ta, se mai linge si pe botic. Ieri i-am dat Furazolidon praf si l-a luat.... fara vreo strambatura. La final, dupa ce l-a mestecat bine si am intrebat-o cum e a zis "amal" dar astepta sa-i mai dau. Nu stiu cat o sa mai tina, dar deocamdata nu zice nu.
Monica, sa-i fie de bine lui Dragos, vacanta cu bunicii, ca s-a distrat pe cinste.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
acs spune:
Yagmur, si Victorila are 2-3 scaune pe zi. Adevarul e ca si mananca foarte multe fructe. Se intampla sa-i ascund diverse fructe, de teama burticii sau sa-i dau zilnic ceai de menta.
Cat despre masa, Rila mananca ("papam" :)) seara si cate un sandwich in afara de lapte. Dar el nu este grasut, cu toate ca mananca mult; doctorita chiar mi-a spus sa-i pun seara gris in lapte.
Lacramioara, multa sanatate! Dar te-ai lovit serios :(
M-am ingrozit citind despre medicamente.
Danita, vacanta frumoasa!
Kikineata, super Garga ca de obicei: frumoasa si cocheta! Nici mie nu mi se pare slabuta.
Danutz, nu stiu ce sa zic cu nasul curgator. Nu-i pui niciun fel de picaturi? Cat despre vorbit, nu e cazul sa-ti faci probleme.
Raluca, multa sanatate lui Ionut si tie multa putere!
Teutz 
Am avut un weekend tare frumos, dar si cam obositor. Am fost in patru, adica fara tati care s-a dus s-o aduca pe mamaie (strabunica bursucilor) acasa.
Pe scurt, programul nostru a fost cam asa: sambata - joaca, mers la dans (le place mult fetelor; invata jive :) ), mers cu metroul la mama, intors acasa, spalat pe cap; duminica - joaca, facut placinta cu mere (inclusiv fetele :)), dans, Rila obosit (deci urlete pe drum la intoarcere si pierdut biberon), joaca si iar joaca :). Am strans jucariile impreuna, toti patru :).
Sa va povestesc cum e sa mergi cu metroul cu 3 copii, carucior si sacose? :) Acum am constatat ca nu-i niciun loc pe unde sa intri si iesi decent cu caruciorul si ca la multe guri de metrou nu exista scara rulanta decat la urcat (buna si aia :) ).
Dar per total a fost frumos si distractiv "totou'" :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
desiree spune:
Buna ziua
lacramioara, sa te refaci repede!
ave si noi poze de week-end si o duminica insorita
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
a_deju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danita a-deju : trimit un email la tine in casuta ptr orientarea noastra, pls, s-ar putea sa ajunga in junk:) . thx si pupici anticipate! D BeBelusca |
danita, nu am primit nimic.. nici in inbox, nici in spam.. dupa ce anume ar trebui sa ma uit??
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
apropo de asta cu medicamentele, aici e o nebunie cu paracetamolul. un studiu nou care arata ca e o legatura f mare intre paracetamol si astm, si ca un bebe/copil care ia paracetamol o data pe luna, e muuult mai predispus la astm (si chestii respiratorii pe fond astmatiform) decat un bebe/copil care ia de ex o data pe an... de-as avea timp as cata un link ceva, dar..nu este.. chinicule, nush de ne mai citesti, dar suntem aproape gand la gand (nush daca neaparat cu bucurie :) ). io te pup apasat si sper la o recitire curanda!!! 
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
Fost aseara la magnificul, puternicul si atat de frumosul, firescul si adevaratul Leonard Cohen. Ce personalitate.. ce artist.
M-am indragostit. Sunt atat de recunoscatoare ca am avut privilegiul sa-l ascult.. Stiu ca v-am mai impuiat capul.. da nu ma pot abtine...
"I Tried To Leave You"
I tried to leave you, I don't deny
I closed the book on us, at least a hundred times.
I'd wake up every morning by your side.
The years go by, you lose your pride.
The baby's crying, so you do not go outside,
and all your work it's right before your eyes.
Goodnight, my darling, I hope you're satisfied,
the bed is kind of narrow, but my arms are open wide.
And here's a man still working for your smile. 
www.youtube.com/watch?v=9tHvVqeWPF8&feature=related" target="_blank">Atunci, si mai www.youtube.com/watch?v=czQoGSYBeHU&feature=related" target="_blank">demult. www.youtube.com/watch?v=rswKZ0PNY_0" target="_blank">Acum.. si tot www.youtube.com/watch?v=auqyZ2JX7Bs&feature=related" target="_blank">acum. www.youtube.com/watch?v=Q0YkMMERCjQ&feature=related" target="_blank">Cantecul si www.youtube.com/watch?v=xXaRT8CXmGE&feature=related" target="_blank">versurile.
de M (6) si G (1)
ruxandra_sb spune:
Deci papat amandoi lintea gatita de moa.. nu iesit cine stie ce.. tre sa mai exersam. Nimic patit.
Raluca, off.. aveti ceva de tras cu Adinuta dupa voi. Refacere rapida lui Ionut. Cum se mai simte? 
Garga dulce foc. Ma bucur mult Kikineata pt decizia inteleapta. Si nu te mai rasfata
.. arata super.
Danutz, crezi ca acei muci.. ar putea fi si o reactie alergica?
Danita.. pa!pa! si vacanta frumoasa.
Unde plecati?
Cum ai reusit Lacramioara.. off.
Asiza, fain mai e la Denis la gradinita. Mai ca m-as duce eu.. ce mi-a mai placut la gradinita..
Chinico..
tare tu si Bea. Da, nu pleca!
Dia, eu as lua direct unul 9-36 kg.. sa-l folositi si mai incolo. De ex:
http://www.voiXXXnicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=40_83&products_id=989&osCsid=d9733f7ac4c6348219f00d3f31f1d195
Monica, nopti linistite va dorim. 
Iote.. Octavian se plimba deja cu scara rulanta. ![]()
Acs, ce w-e fain si aglomerat avurati. Am o rugaminte: o mamica din parc, care sta tot prin zona, ar vrea sa-si dea fetita la dans/balet. Spui si tu de scoala unde merg Ioana si Maria?
Bine le mai zici a_deju.. si cat dau din gura sa nu ne napustim imediat pe copchil cu siropul.. chit ca-i putin mai mai neplacuta starea cand e bolnavior, sau il doare ceva. Nici un sirop nu-i totalmente nevinovat.. si incercand sa repari ceva.. sa nu strici altceva.
Cum ne-a zis si pediatra.. ca americanii au luat-o razna cu alergiile.. cu o infectie/raceala/whatever lupti si scapi apoi de ea. Alergia, de regula, ramane. Si da-i si trage toata viata. Si asta de la prea multa curatenie (cea mai vehiculata si credibila explicatie).
Dianocica, toate bune? M-ai auzit aplaudand aseara?? Dar vazut cum dansam in ploaie??
de M (6) si G (1)
acs spune:
Ruxandra, ce-as fi mers si eu la Leonard Cohen! Of!
Fetele merg la dans la scoala de langa Biserica Sf. Maria. Uite www.magicsteps.ro" target="_blank">aici cate ceva despre cursurile de dans. Nu stiu daca pe site este actualizat pretul: 75 RON pentru incepatori.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a_deju apropo de asta cu medicamentele, aici e o nebunie cu paracetamolul. un studiu nou care arata ca e o legatura f mare intre paracetamol si astm, si ca un bebe/copil care ia paracetamol o data pe luna, e muuult mai predispus la astm (si chestii respiratorii pe fond astmatiform) decat un bebe/copil care ia de ex o data pe an... de-as avea timp as cata un link ceva, dar..nu este.. chinicule, nush de ne mai citesti, dar suntem aproape gand la gand (nush daca neaparat cu bucurie :) ). io te pup apasat si sper la o recitire curanda!!! ![]() Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx |
si io ce-i dau atunci pt febra? ca ibuprofen scrie clar ca nu se da la pitici astmatici ca al meu. acuma nici panadol. si io ce fac?

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc