Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 17
asiza spune:
Lacramioara, imi pare rau ca te-ai "aranjat" chiar asa de serios...of of...eu stiu doar de comprese cu gheata, dar banuiesc ca asta stiai si tu...refacere rapida! 
Denis la gradi
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
kikineata spune:
Iulia-stefy imi pare rau si te cred ca suferi..dar n-as vrea sa nu-ti spun ca am ras cu lacrimi cum povesteai si mi te imaginam. Semeni cu un mic extraterestru imobil? ...am fruntea ...umflata...am nasul....spart.

Iulia stii ce am aobservat singura data cand i-am facut aerosoli, la care a plans si n-a stat chiar corect? Am avut impresia ca i-au facut tare rau, a tusit ziua aceea la pranz atata de mult, sau poate au ajutat-o sa expectoreze?
Asizo, ce dragut e Denis la gradi. Ce spatiu mare de joaca are si ce vedere frumoasa spre curte/gradina.
Desiree bulanasele sunt din pozele de dinainte de a fi bolnavioara. Doar cele in care e imbracata gros sunt de dupa viroze. Nush cat a pierdut dar era mai cu obrajori si bulanele. Multumesc de incurajare ca-si va reveni. Vroiam si io sa aiba vreo 13 kg la 2 ani ca e draguta. Oricum ma bucur ca e vioaie, canta, danseaza, a inceput sa pape, sa vorbeasca continuu iar.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
danutz spune:
Lacramioara, saraca de tine! Eu stiam ca umflaturile din lovituri trec mai repede daca pui peste ele carne cruda...babism deh!
Denis cel mititel la gradi m-a facut sa
...mai ales in pozele in care alerga cu ghiozdanelul in spate. Sa dea DD sa fie mai bine de sapt. viitoare.
Kiki, garga e asa de frumoasa, si imbracata ca de obicei 'in tendinte'.
Apropo de 'tendinte' Bambo, pe unde umbli?
chinico spune:
pur si simplu nu mai am timp. degeaba ma invart si ma scobesc si ma socotesc, ca tot nu mai e. nu stiu unde se duse, dar dus e vad bine...
asa ca am intrat numai sa va spun la revedere,ca de revazut ne-om revedea noi precis...numa nu stiu cand...
deci..no..sa ne revedem cu bine.
iulia-stefy spune:
asiza, kiki, danutz, multumesc.
Kiki, si eu rad acum, dar durerile sunt.... asta e. De aerosoli, si Stefy a inceput sa tuseasca mai tare si apoi tusea s-a diminuat. Exact cum ai spus si tu ajuta sa expectoreze.
Noi ne luptam de 2 zile cu diareea. Dar cred ca a fost ceva legat de alimentatie, ca s-a cam reglat. Ieri a facut 4 scaune din ce in ce mai moi iar azi n-a facut de loc. I-am dat si 2 patilute de furazolidon, una aseara si una azi dimineata, in rest ceai de menta si am scos din alimentatie laptele, legume- fructe, dulciuri. Sper sa fie bine. Ca asa cum sunt acum numai buna de dus cu ea la spital nu-s.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Monicabb spune:
Lacramioara, of ce ghinion. Sanatate multa si tie si fetitei!
Sanatate multa Ionut al Ralucai! Bine macar ca ati rezolvat problema acum definitiv.
Fug la culcare ca nu stiu ce ma asteapta noaptea asta. Dragos se trezeste des de doua nopti si numai pe mine ma vrea insa urla daca vreau sa-l duc la noi in pat. Am rabdare ca stiu ca o sa treaca astea. Mai nou zambeste cand o vede pe Teodora la san, nu ma asteptam la asta si ma bucur mult.
Noapte buna!
danita spune:
iulia-stefi : ca om patzit iti recomand : gheata la genunchi si arnica... sper sa nu fie grav ! eu te inteleg f f bine ! incearca sa faci exercitii ortostatice cu muschii , sunt f importante la recuperare !
a-deju : trimit un email la tine in casuta ptr orientarea noastra, pls, s-ar putea sa ajunga in junk:) . thx si pupici anticipate!
pupici si noapte frummo ( eu mai am sa mut mobila din bucatarie dar sa adoarme P )
D
iulia-stefy spune:
Monica, danita, multumesc.
Danita, daca poti sa+mi explici mai detaliat despre ce exercitii e vorba... Poate pe PM, ca e offtopic. Multumesc.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Yagmur spune:
Eu tot pe fuga cum v-am obisnuit...
Am apucat sa citesc despre timpul din ce in ce mai redus petrecut alaturi de cei mici.... va inteleg perfect....
Inca nu am ajuns cu kk la analize, dar nu-mi place ca face dupa fiecare masa solida si e cam galben pai.. in rest, nu pare deloc bolnav....
Si cere incontinuu papa, papa..... ma gandesc sa-i dau masa de seara mai tarziu.. el papa la pranz carne/legume/ciorba si inca ceva gen branzica, paste, mamaliguta, iaurt/fructe cand se trezeste adica pe la 18 si apoi laptele de seara.. cred ca ii voi spune Olimpiei sa ii dea ceva gustare la trezire si apoi la ora 19-20 sa ii dau ceva mai consistent... chiar nu stiu ce sa mai fac.... e deja grasunel si nu as vrea sa ia mult in greutate.... astept sugestii de papa ca stau tare prost la capitolul gatit... si sper sa le pregateasca Olimpia ptr ca daca mai sta sa fac mancare cand vin la 18.30 s-a dus tot timpul petrecut cu el 
Merci de gandurile bune... sper sa ma descurc si pe viitor...
Ma duc ca am 50 de emailuri de citit/raspuns..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dia1609 spune:
iulia_stefi, imi pare tare rau pt tine :((
kiki, garga arata tare bine, n-ai zice ca a fost bolnavioara... stiu ca tu o vezi cu alti oki, dar o sa recupereze repede, o sa vezi... oana cand a facut enteroviroza in turcia a slabit dupa o sapt de boala fix 1 kg
... dar l-a recuperat in 2 saptamani... iar acum a avut 3 zile de enteroviroza si a slabit jumate de kg... asteptam si noi recuperarea ca si mie mi se pare ca arata tare slabuta iar :)
am nevoie de un sfat: tb sa cumparam al doilea scaun de masina, pt masina sotului, ca de cand e oana la gradi si o duce tati dimineata la gradi, noi tot alergam unul dupa altul sa schimbam masina :)... asa ca tb sa cumparam scaun si pe masina lui tati. intrebarea e de care? pe masina mea e un scaun maxi cosi priori fix cu isofix si sunt fff multumita de el ... dar e prea scump si as lua unul mai ieftin , dar care sa fie comfortabil, safe, si cu isofix dc se poate :) (pasarica mea)... dar probabil a scaunul 2 va fi fara isofix, ca alea cu isofix costa dublu... asa ca dc aveti ceva recomandari, pliz spuneti-mi si mie sa studiez :)