Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 16
desiree spune:
hopa sus
avem cele doua bunici in zona, a venit si mama din spania de la celalalt proaspat nepotel, incarcata cu jucarii: betoniera mare cat juma de valiza, tablita magnetica de scris si desenat, ou cu surprize multe si o carte cu puzzle din maxim 10 piese...octavian s-a culcat aseara la 12 jumate..la 8 dimineata era calare pe betoniera si pe tablita cerea cu disperare sa-i desenam avioane....si noi chiauni...cu mucii tot la purtator, o tzara de febra, mica-mica....dat panadol..noroc cu bunicile ca-i mentin starea de veselie...
un week-end frumos va doresc!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
ruxandra, noi am incercat lintea acu vreo 2-3 luni si oana a mancat vreo 10 guri (linte+ alte legume) si a avut saraca niste dureri de burta crunte
+ a tras partzuri la greu ... deci dc incerci si ii place, nu-i da mult de la inceput... acu' o fi intamplare ca a durut-o pe oana burta (desi ea nu prea face din astea), da' io una nu-i mai dau (desi stiu destui copii care papa linte si n-au nika)
raluca, multa sanatate lui ionut si refacere rapida! saraca adinuta 
Dia1609 spune:
danita, si noi vrem sa ajungem maine la teatrul de papusi, ca oanei i-a placut teribil in vara cand am mai mers ... aici nu e decat duminica dimineata, la voi e in timpul saptamanii?
paul cel vorbaret
aelita, dc e vorba de siropele cu vitamine pt stimularea apetitului, de ce nu iei din tara? aici sunt mai multe tipuri, recomandate de la 6 luni sau chiar la nou-nascuti... dc consideri ca e cazul si vrei, iti trimit eu 
danutz spune:
Buna fetelor,
Reusii sa citesc cate ceva din urma.
Ruxandra, Acs, citisem si eu despre familia care a plecat sa faca inconjurul lumii. Poze nu vazusem, oricum au curaj nu gluma. Si nu ma mai satur citindu-le povestile si sa visez cu ochii deschisi...
Acs, distractie frumoasa la Londra!
Raluca. multa sanatate lui Ionut. Cat trebuie sa stea in spital?
Monica, mi-au placut la nebunie pozele cu Dragos la apa cu bunicul. I-am mai admirat pe amandoi si in trecut!!! Iti marturisesc ca mi se umezesc ochii cand ii privesc!
Roxanico, David e atat de dulce si de bland!!!
Asiza, am remarcat freza de freza de Denis. Si remarc ca deja il initiati in sport. Pare rau de faza cu gradi, tin pumnii sa fie mai bine!
Aelita, ma bucur ca Sofia si-a mai revenit. Sa ne dai vesti despre rezultatul de la analize.
Kiki, mititica de Garga!
Ce mai era...ce mai era...
Rares papa de rupe zilele astea, recupereaza nemancarea din Turcia se pare. Si doarme pe capete...azi de exp. 5 ore legate!
Si inca curg mucii ca la balamuc, deja se fac 2 saptamani de muci curgatori neschimbati...oare e cazul sa-l duc la doctor? Ce ziceti? febra nik, activitate maxima, toate bune in rest!
Ah, inca nu vorbeste decat pe limba lui...asta v-o zic asa ca fapt divers...de fapt cred ca incepe sa ma cam 'racaie'...
deeaA spune:
raluca refacere rapida lui ionut!poop piticuta !
desiree distractie placuta entuziasmatului
,ce de jucarii!!!
Si noi ne laudam cu muci curgatori de cateva zile ,dar atat si nimic mai mult,deci ducem pe picioare,ceea ce sper sa ramana asa.
kikineata spune:
Poze ca gargarita mica. Micuta ca a cam slabit :((((
http://picasaweb.google.com/kikineata/1anSi10Luni2#
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
desiree spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Poze ca gargarita mica. Micuta ca a cam slabit :(((( http://picasaweb.google.com/kikineata/1anSi10Luni2# KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006) |
mie nu mi se pare deloc slaba, are niste bulanase :)...dar tu stii cum o aveai inainte si cum o ai acum..si fii linistita, va recuprea foarte repede ce a pierdut, octavian cand a fost cu burtica a pierdut un kg si in 2 sapt a luat inapoi un kil si inca ceva pe deasupra
...e tare haioasa cu palariuta aia de soare

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
danita spune:
salutare
fost la teatru de papusi ( dia la noi e numai duminica - mai e si sambata la supermarketul care il "iubesc" eu , dar acolo eu nu mai calc! ) mie nu prea mi-a placut azi , dar cupilului i-a placut si asta e important ! azi a fost "petishorul de aur" :)
de maine ne mutam la coto si apoi plecam in vacanta ... asa ca noi va pupam si revenim pe la mijlocul lunii viitoare !
D
iulia-stefy spune:
Salutare!
Eu n-am mai intrat de cateva zile, ca am avut un accident stupid si trebuie repaus total 14 zile. Am alunecat pe scari si am venit cu viteza cu fruntea si nasul de peretele din fata, iar genunchiul.... nu stiu cum am picat pe el ca am ligamentele varza si n-am voie sa calc 14 zile. va dati seama ca nici nu calc. Am fruntea... umflata, dupa 2 zile a coborat spre ochi care sunt umflati si vineti... ca abia vad. Nasul e ...spart, adica piramida nazala....Is cum nu se poate mai bine. Iar Stefy.... vine si pune mana sa vada buba. Si vrea sa ma traga de nas, mi se sprijina pe genunchi. Ea nu are de unde sa stie ca pe mine ma doare. Ii tot explicam, dar nu intelege.
Spuneti-mi si mie ce sa-mi pun la ochi sa se traga vanataile, ca mai am putin si se inchid de tot.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
desiree, ma bucur ca nu-i salmonela.
Deea, multa sanatate familiei motanesti. Sigur antibioticele i-au schimbat pH-ul si s-a intamplat....
Kiki, vad ca si voi ati ajuns la perfuzii. Cum e Sara acum? Parca n-am mai intrat de o vesnicie pe forum.
Daca te mai ajuta cu ceva, poti sa o pui pe un scaunel la desene sau reclame si sa-i dai mascuta de la aparatul de aerosoli s-o tina singura. Asa sta fine mea. Stefy sta cu jucariile intre picioarele mele sau chiar pe scaun singura. Ea s-a obisnuit deja.
Monica, tare dragalasi micutii tai. Sanatate multa lui Dragos.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)