Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE-ce haios ,Octavian ,cu cumparaturile lui !!

YAGMUR-e mai bine sa faci analize sa stai linistita .

nu stiu de ce eu deja sunt linistita si cred ca nu are nimic,doar din cauza mofturilor a facut anemie pe care om vedea cu ce om drege-o..

ROXANICA -uitaaasem de Alunelu asta i l-am cantat Sofiei si o luamde mana,siapoi venea la mine ,ma lua demana,sa iimai cant asa.

KIKINEAtA-pupici pt garga ! multa sanatate !

nici Sofía nu sta sa ii citesc povesti,ca da paginile una dupa alta si ii place sa iiarat cu degetul poze si sa ii spun cine sunt ,si iar da pagina, siimiia degetul sa ii arat..cel maimult ii place sa ii cant !
sau sa ii pun muzica.ar sta continuu la videoclipul cu ELLA ELLE L'A a lui Kate Ryan ..sa i-lpun mereu de la cap..

cum vede calculatorul zice ELA ELA sa ii pun video.

DBUNNY-merci !am notat si o sa vad daca gasesc ce ai zis. noi facem 2 ani in ianuarie ,are ceva?tu ai dat ?
aici cand am intrebat la farmacie mi-au spous ca nu se da nimic pana la 3 ani ...depinde de zone,inseamna..

alalalt,daca e de la 6 ani in sus ,nu merge.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Tocmai ce vroiam sa ma laud ca ieri le-am vazut scurt la Baby-expo pe Raluca si Adinuta, iara Adinuta e o dulceata, dulceata.. si acu cateva minute aflai ca Raluca si sotul ei au nevoie de gandurile noastre bune.

Bafta Ionut! Si multa sanatate.

de M (6) si G (1)

Dar ce s-a intamplat cu Ionut? Sper ca nu e ceva foarte grav totusi...Sanatate multa multa si sa fiti fericiti repede repede again!!!!

Noi azi nu am fost la gradi din cauza de muci, raguseala, rosu in gat! fost la medic. Luam Ospen si Nurofen. Sper sa fie mai bine pana luni sa-l pot duce....revin ca am un bb mic in brate :) care nu mai are rabdare...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi la 2pm a intrat in operatie. mai mult nu stiu. nu stiu ce a patit...
zic numai

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Fetili.......eram sigura k nu m-am facut inteleasa!nu mai conteaza,conteaza sa ai incredere in pediatrul tau si sa faci cum zice el.
In alta ordine de idei sanatate multa fulguletilor bolnaviori la care ne alaturam si noi voiosi(muci,tuse si tot tacamul) si gandurile cele mai bune ptr Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

nu stiu de ce eu deja sunt linistita si cred ca nu are nimic,doar din cauza mofturilor a facut anemie pe care om vedea cu ce om drege-o..

DBUNNY-merci !am notat si o sa vad daca gasesc ce ai zis. noi facem 2 ani in ianuarie ,are ceva?tu ai dat ?
aici cand am intrebat la farmacie mi-au spous ca nu se da nimic pana la 3 ani ...depinde de zone,inseamna..

alalalt,daca e de la 6 ani in sus ,nu merge.

Eu nu i-am dat nimic.Il pacalesc in alte feluri

Alalalt e de la 6 luni in sus, nu ani. Oricum e de dorit sa consulti si pediatrul, na, nu care cumva...mai stiu eu, o alergie una alta, dar eu am intrebat farmaceutica

Bag sama ca Sofia nu-i pofticioasa, adica-i ok ca nu vrea carne, nu vrea spaghete nici pere nici budinca...dar ceva tre sa-i placa.
La noi in sat se recomanda portiile cat mai mici...adica-i pun in fata nasului 3 boabe de orez(3 boabe nu 3 linguri) si 2 de bors. Asta fiind ea asezata in scaunelul ei, la ora mesei, cand papa si restul familiei. Daca a papat si mai vrea, ii mai pui 3, daca nu, o lasi in pace, dar nici n-o dai jos din scaun pana voi n-ati terminat...Sau ne jucam pe covor cu farfurioara langa noi cu bucatele mici mici de fructe...mami papa, tati papa, copilului nimeni nu-i ofera, daca vrea, simte nevoia, stie de unde sa ia fructe, ba chiar mai mult, mami si tati isi baga unui altuia bucatele in gura, se rad, se prostesc si papa fructe...Dani s-a aruncat imediat pe fructe in idea de a fi inclus in jocul degetelelor lipicioase...

La Santiveri(nu stiu ce magazine naturiste aveti voi prin zona) se vand niste chucherias de vitamine si produse apicole. Majoritatea copiilor le adora, ca doar sunt dulciuri'interzise'.

Dianarus...am pierdut firul...cine-i in operatie?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Asiza Ospenul ce-i? antibiotic? off

Mi-am adus aminte de dintisorii motanului...A_deju eu is d'aia care cieste prospectele cap-coada, si citish odata (la amoxicilina mi se pare) ca unul din efectele secundare era aparitia petelor albe pe dinti, sau decolorarea dintilor...poata aia s-a intamplat la motan, sau poate apa London-ului e mai abraziva ca Listerine-ul

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Am o zi asa aiurea, cred ca voi raci.
Am citit si eu din urma, ca uneori frunzaresc si am o curiozitate.
a_deju daca copilul face de 2-3 ori pe sezonul rece o raceala ceva, cei de acolo unde locuiti acum crezi ca vor recomanda radiografie de fiecare data? Sau acum a fost la voi din cauza febrei mari? Cati medici atatea pareri.

Sper sa imi revin ca dupa serviciu ma asteapta gatit si scos copil afara. Ce le mai dati sa pape dupa amiaza? Iaurt ca asta vara nu mai e suficient la noi. A mea papa carne cu predilectie. Daca fac copanele la cuptor e perfect pt ea, dar zilnic? EU nu sunt cine stie ce gospodina si nu stiu ce sa mai fac. Mancare de cartofi ii mai dau, asta imi iese si mie f buna. Pilaf nu ii place...chiar nu stiu ce sa mai fac seara. Nici mamaliguta cu branza nu vrea, ar trebui sa mai insist.

diana, nuuu.. cu siguranta nu :) in primul rand, daca te duci cu copilul la urgenta, iar copilul are..sa zicem un 38..mucii curg rauri..behaie nitel.. apai ii baga un calpol pe gat, te bat linistitor pe umar, si te trimit acasa cu "it's virus, nothing to worry" :) eric avea doar febra. nimic altceva. l-au cautat pe toate partile, nu le dadea de nicaieri de unde poate fi febra. cand l-a ascultat la plamani cred ca a auzit vreo haraiala pe-acolo, ca altfel cu siguranta nu ne bagau la raze (zic la plural, ca si io am fost, cu halat de plumb cu tot :)) ). oricum, il pregatisera pe eric si pt analiza de pipi (ii pusesera pungulita magica), si pt analize de sange (l-au dat cu nush cremuta pe maini si la incheietura bratelor), in caz ca nici plamanii nu erau o solutie. deci banuiesc ca ideea principala e..febra-febra, dar tre' sa fie si alte semne clinice cu care s-o poti asocia. si cum eric a fost "atipic", iaca am ajuns si la raze :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetele,

multumesc pt gandurile bune. Ionut e ok, atat cat poti fi dupa o operatie. e operat la ambele picioare la degetele mari. avea o problema cu unghiile incarnate care tot revenea si revenea si de data asta s-a recurs la o operatie complexa de reconstructie. mai rau decat durerea la el e faptul ca e dependent de altii, ca nu are voie sa se dea jos din pat pana maine de loc, ca e cu perfuzii...
eu nu pot sa stau tot timpul cu el si tr sa mai apeleze la infirmiere si nu vrea. adina a fost f rabdatoare si a stat chiar cumintica vreo 3 ore dupa care si-a cam pierdut rabdarea si incerca sa evadeze pe hol din rezerva... am si pierdut-o odata, dar mi-a adus-o o asistenta ca eu deja alergam de nebuna si nici urma de ea.
a suportat f greu faptul ca a trebuit sa il lasam pe tati acolo, a plans f mult si cu sughituri si asa a adormit cu gandul la tati. e aiurea pt ea sa o plimb prin spital dupa mine dar alta solutie eu nu am.
acum am intrat asa sa ma descarc putin ca a fost o zi cam grea pt mine.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

raluca , toata ziua m-am gandit la voi ! bine ca o sa fie bine ! pup special ptr adinel !

roxanel, tu care te mai interesezi de noi : noi mergem de 2 sapt la teatru de papusi si P e innebunit . stie cantecul capritei pe de rost si alte poezioare scurte , vorbeste absolut orice : "ma duci in eroare" sau "acum dots,,, e delicios !"

hai ca a venit de la bunica ....

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Sanatate multa fulguletilor bolnaviori!

De aseara are si Alexia muci. Sper sa ramana doar cu ei, sa nu apara si alte probleme.
Roxanica, multumesc pentru urarile facute mamei mele! Am facut ecografie la sani si la dreptul am doua fibroadenoame mici chiar sub mamelon. Ecografic nu s-a vazut nimic la sanul stang, cel care m-a durut si pentru care m-am dus la eco, de fapt. Din sanul stang, daca strang mamelonul intre degete, ies picaturi de lapte, desi nu mai alaptez de un an si ceva. Am fost saptamana asta si am facut niste analize de sange si la secretia de la san, dar rezultatele vor fi gata peste vreo 3-4 saptamani. Medicul ginecolog mi-a dat un tratament care va dura doua luni pentru fibroadenoame. Acum sa vedem ce iese si la analize. Ce memorie ai, vorba Doniei!
Aelita, ma bucur ca Sofia a inceput sa manance si si-a recapatat vioiciunea! Sa dea DD sa fie ok si rezultatele analizelor, sa nu mai fie nevoie de cele de sange!
Asiza
Acs, pupam voinicul bursuc Rila si frumoasele bursucitze!
Ruxandra, bine ca mi-ai adus aminte de linte! Am cumparat si eu acum vreo trei luni si am tot zis ca incerc sa fac ceva din ea, dar am tot amanat pana am uitat. Sa vedem maine cat chef am sa incerc chestii noi, ca n-am mai gatit linte pana acum.
Raluca, multa sanatate lui Ionut!
Kikineata

Noapte buna si weekend placut!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput