Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandra_sb spune:
Dupa ce-a zacut prin camara cu lunile.. c-a si expirat.. m-am apucat si eu acu s-o gatesc. For the first time.. linte!
Si doua feluri din start. Ce-o iesii, ce-o iesii?!
Mersi Donia. Ktrinel.. daca ne citesti.. trimitem un gand bun. Bafta! 
Asiza, mey ce sportiv in devenire! Si frumos pe de-asupra. pare rau.. cu gradinita.. ca esti suparata.
Acs, danke. Super! Londra e demult pe lista noastra.. alaturi de Barcelona.. da se pare ca nu i-a venit inca timpul nostru. Uau! 93 cm are Rila... cat Matei la 3 ani.
Si ce bursuc curajos!
Roxanica, nu pot decat sa ma inclin in fata ta. Multumesc frumos pentru ca mi-ai povestit asa sincer, frumos, si din inima.
E mai bine.
Iote.. cine-i victoriosul lu' mama??
Ce-a crescut.. si ce curajos e, cum face deja escalada si se da pe burta.. ca un baiat mare!
Normal ca Dragos nu-i tot timpul zambaret.. cine e? Dar atunci cand e .. e asa de .. plin de lumina. Ma bucur ca e bine, Monica.
Aelita, ma bucur ca te-ai mai linistit. Spr sa iasa bine analizele.
.
Yagmur, te vei descurca. Auzi? Te vei descurca. 
Dianav, la masa nr3 noi papam de regula paste integrale (penne si le mananca singur, cu mana), taietei cu lapte, cereale instant, cereale din ovaz integral+lapte (parca ii plac mai mult ca nu sunt deloc dulci), fructe cu galbenus de ou/cereale, suflee de conopida (ca ala de dovlecei nu-i prea place.. da mai incerc), iaurt cu cate ceva, ce s-a mai gatit in casa si merge si la dansul, blabla. Sau borcanele cu paste.. in general fara carne. Intr-o zi sapt asta n-aveam chef de nimic si i-am dat un ou fiert tare, cu bucati de maslina si bucati de cascaval, si crisp.
Apropo Dia, ca ziceai ca Oana nu mananca paine => lui G ii plac chestile astea.. "FINN CRISP" in diverse combinatii, de ex multigrain (cu 73% faina integrala de secara) si prefer sa-i dai de-asta sa rontaie.. decat paine. Arata ca niste biscuti super-plati si mai lungi.
Alunelu', alunelu' hai la joc..
Oana!
Ada!
de M (6) si G (1)
aka spune:
salutare.
cam asa e si pe la noi cu gradinita, adica o luam pe la 5-5.15, ajungem acasa, pana ne dezechipam si mancam se face 6. dupa trebuie sa mai fac ceva de mancare mai ales in a doua parte a saptamanii cand se termina ce fac duminica. dar ea vine langa mine si sta suita pe scaun langa blat, ii dau si ei legume sa se joace cu ele, mai sterge blatul, isi face de lucru. dar uneori trage de mine sa mergem la joaca, asa ca le las si merg cu ea. si mai termin dupa ce se culca, adica in jur de 9. strang jucariile dupa ce se culca, aseara toata lumea se culcase eu n-aveam somn si am calcat. e extrem de putin timp petrecut cu ea, eu inca nu m-am dezobisnuit de perioada in care am stat impreuna, si e greu. ea e bine la gradi, se duce cu placere, ieri imi spunea ca are "cici" degete la o mana. educatoarea imi spune ca e cuminte, ca ar fi bine sa fie toti ca ea.
ieri am fost la baby expo si i-am luat ghetute, pijamale ca ne mai trebuiau la gradi si alte maruntele. parca e mai slaba oferta decat la editia trecuta, preturile mi s-au parut ok, si fiind prima zi nici nu prea era aglomerat. i-am luat muzicuta si aseara ne-a delectat cu o melodie.
Ruxandra
.
Kiki sper ca gargarita e mai bine acum. ma bucur ca ati luat decizia sa o mai tineti acasa pana mai tarziu. la noi nu se mai putea ...
Dia pupam fetita desteapta...cri danseaza pe alunelu cu manutele pe sus, cu piruete, mai avem pana o ajunge sa-l si cante. oricum vad cateva progrese de cand e acolo, parca e mai dezghetata.
Acs petrecere frumoasa in luna de miere. ce mare e Victorila. cri are 12.500 si 82 cm, e cam piticuta.
Roxanica nu pot sa vad pozele voastre, diseara e acasa. ce mai face bunicul cel de poveste? cum mai stati cu mancarea?
yagmur si noi pe tine
.
se vede ca n-am treaba...
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
ruxandra_sb spune:
Tocmai ce vroiam sa ma laud ca ieri le-am vazut scurt la Baby-expo pe Raluca si Adinuta, iara Adinuta e o dulceata, dulceata.. si acu cateva minute aflai ca Raluca si sotul ei au nevoie de gandurile noastre bune.
Bafta Ionut! Si multa sanatate. 
de M (6) si G (1)
aka spune:
si eu, si tot la baby expo pe monique si pe zmeu. care era cam adormit in carut.
kikineata spune:
Aka, Ruxandra, ce program are Baby expo. Ce firme sunt acolo? Ceva entertaiment pt. copii e?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dbunny spune:
Aelita special pt tine am intrrebat la farmacie ce au pt copii micuti pt apetit. asa ca:
1. Arkovital Apetit cu laptisor de matca si Quina(o planta) - Nu este Medicament, e produs natural. se da de la 2 ani in sus
2. Pantobamin. de la 6 luni in sus. Vitamine si ciproheptadina. Asta e medicament si trebe consultat pediatrul.
kiki sa stii ca laptele cu flegmele se bat cap in cap...adica laptele favorizeaza. Niscaiva vit c ii dai fatucii?
Asiza ti-am admirat flacaul dulce, gecuta aia de blugi e de la H&M ?
Problema noastra cu gradinita e alta: Dani musca copiii, da' musca la greu. alaltaieri 3 copii, ieri 1...in carnetelul lui scrie la notite: papat tot, facut 1 bucata caca, muscat 3 copii!!
L-am surprins muscandu-si verisoara duminica in Valencia: verisoara(de 7ani) ii lua jucariile si fugea, ii smulgea mingiuca din mana si-o lua la fuga..pana a pus Danii coltii pe ea
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
aka spune:
vineri si sambata pana la 7 seara, iar duminica pana la 5, dar spre sfarsitul programului incep sa inchida standurile. cei de la chicco au amenajat un spatiu de joaca la subsol si cam atat am gasit noi. in schimb Cri a calarit toate jucariile gasite pe la expozitie. cat despre firme, is multe. chicco, cocodrillo, mustella, Z, casa retro cu jucariile, miniblu, nivea, pampers, barza, magazinele 11, standul nestle unde cupila a mancat vreo 3 paharele cu mancarica ca nu se satura. noi ne ducem sa cumparam incaltaminte in special.
kikineata spune:
Dbunny, stiu asta cu laptele dar am crezut ca dc elapte HN nu e chiar asa si mai ales ca ea cu asta a trait o sapt ca maselele alea sunt multe si rele!Refuza lingurita. De ieri mai accepta cate ceva...orez, banana,...banana orez. Vit C mai acus ca atatea i-am dat si de asta mi-era cam teama cu a avut kk moale sa n-o supere la stomac...habar n-am.
Mey, ai un mic canibal?? :)))
kikineata spune:
Ruxandra, cam cand e de reinceput cu lapte normal? Stiu ca la voi s-a tot prelungit treaba cu stomacelul, era din cauza laptelui sau nu? As mai tine doua -trei zile dar mai mult? Vreau sa redevina ursuleata mea!
kikineata spune:
Special pt. draga Ruxandra anunt cu sufletul plin si fericit ca io voi fi dadaca Sarei pana cand va fi nevoie.
Trebuia sa merg la job pe 1 noiembrie dar am renuntat.
Uite-aici pace si liniste sufleteasca, soro! So, ai incredere in tine ca io am, tot in tine! :)))
Ma oftic ca gandisem asta dintotdeauna dar m-a luat valul si Garga a cam suferit. Io-s neglijabila. Important e ca rezolvarea asta e cea mai dulce pt. Sara dar si cea mai buna pt. mine.