Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Monica, super pozele cu Dragos si bunicul in apa! micul delfinas

Ruxandra, artistii!

Roxanica, am admirat Budapesta si plimbaretii!

Donia, am citit ce ai scris la subiectele cu scoala si am furat cateva idei pentru indragirea lecturii (chiar daca inca nu incepem scoala). Imi place tare de voi, aveti asa o imaginatie si disponibilitate pentru copii!

Multa sanatate tuturor fulguletilor, in special celor bolnaviori!

Am asa o stare... chef de duca. Am citit de niste romani stabiliti in Franta, care au plecat pentru un an in jurul lumii cu trei copii (cel mai mic, o fetita, un an si doua luni). Doamne ce libertate, ce poze, ce povesti! Of! Noroc ca mai e putin si plecam in saptamana de miere anuala, caci aproape ma urcam pe pereti :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs
Am asa o stare... chef de duca. Am citit de niste romani stabiliti in Franta, care au plecat pentru un an in jurul lumii cu trei copii (cel mai mic, o fetita, un an si doua luni). Doamne ce libertate, ce poze, ce povesti! Of! Noroc ca mai e putin si plecam in saptamana de miere anuala, caci aproape ma urcam pe pereti :).

Cumva www.poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html" target="_blank">acestia?? Sunt plecati de aproape doi ani.. si au niste povesti.. si niste fotografii... [omulet oftand visator]. Mi-ar placea.. da n-as avea curajul lor. Sau nebunia?

Cat despre dorul de duca.. si noi! si noi!
(.. sa vedem daca ne si iese)

Si pui si tu un link la subiectul cu lectura?? .. cu unde si ce zice Donia?

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Ruxandra, da, despre ei este vorba! Citesc de zor si visez cu ochii deschisi!
Uite aici sfaturile Doniei.
Tin pumnii sa iasa totul asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

[quote]citat din mesajul lui acs

Cumva www.poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html" target="_blank">acestia?? Sunt plecati de aproape doi ani.. si au niste povesti.. si niste fotografii... [omulet oftand visator]. Mi-ar placea.. da n-as avea curajul lor. Sau nebunia?

de M (6) si G (1)

incredibil. citesc si nu ma mai satur. si sunt la munci!!!

ma trec fiorii cand vad pozele cu copiii lor in calatorie.
incredibil...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, super seara ploioasa.. sper ca pastrati pe vreun perete prima pictura a lui g! super atmosfera!

monica, superbe pozele, superb plonjonul... excelenta poza, cine a fost asa de bine pe faza? niste poze cu teodora nu mai pui?

donia, fara perlute de ziua mea, doar cu o mega surpriza: oana a cantat alunelu cap- coada, cu toate cuvintele, toate versurile, etc... sa pic jos nu alta, ca pana acum ea lega maxim 2-3 cuvinte, si acum a spus versuri intregi unul dupa altul ... ce ti-e si cu gradinita asta..

n-am chef de nimic... copilul e bine, eu cu muci, rosu in gat si niste dureri de sinusuri.. o placere ... sper sa treaca rpd sa nu apuce sa ia si oana (nu mai pot sa port masca, cand ma vede cu ea ori incearca sa mi-o dea jos, ori incepe sa planga.. deci, asta e, dzeu cu mila)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Ufff,acu am zarit si eu un colt dintr-una din masele...mai avem 3...a fost mai greu primul
[rede] monica[red]vaaaai,chiar nu e trucata poza aia,ce scump e,nu a plans deloc,nu s-a speriat/??
[red]kikineata[red] imi pare tare rau pt garga,poopici sa se faca bine,bine.
Cam atat am retinut,cu piciu calare pe monitor,sper sa mai revin you all.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Promit sa revin si cu povesti despre gradinita, insa acum, in goana calului, pun si eu niste poze recente...

Roxanica, daca te rog frumos mai pui o data linkul cu pozele de la Budapesta?

Sanatate multa, multa gargaritei, iar tie, Kiki, multa putere!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

salutare!
uite, asizule, la marele fix am ajuns, in primul rand sa vad pozele cu Denis - are asa o mutrita de baiat mare si e atat de elegant, mama,mama!! - in al doilea rand sa-ti dau link-ul cu Budapesta. Tot in goana calului nu ne dai niste detalii despre gradi??Banuiesc ca s-a acomodat perfect daca nu te plangi...
Ruxandra, inteleg dilemele, dar vorba Doniei, ma bucur ca nu e ceva mai grav, legat de sanatate, ca restul se rezolva. Eu personal, chiar daca poate suna a snobism, prefer sa duc o viata "comoda", nu tin cu tot dinadinsul sa iau singura greutatile in piept, nu vreau sa-mi demonstrez nici mie, nici altora, ca sunt puternica, asa ca intotdeauna cer si accept ajutorul ce mi se ofera. Deci, care era ideea?? ...ca te-am luat prin invaluire
Fa asa incat sa-ti fie bine tie si familiei tale, sa ai mintea limpede, linistita, pt. a avea toata rabdarea din lume cu baietii tai, sa ai timp sa te joci cu ei, sa razi, iar asta presupune obligatoriu ajutor la restul treburilor administrativo-gospodaresti. Eu clar as prefera-o pe mama + un ajutor, decat o straina.
Amu nu stiu daca am priceput io bine esenta framantarilor tale, dar ti-am zis ce-as face eu. De fapt cum voi face...Ca si eu am o nelamurire: deci, mami se va pensiona, va sta cu David pana cand implineste 3 ani. Parintii mei se muta la casa, la iesirea din oras, noi stam in apartament in oras. Acum eu cum fac?? Cand ma intorc de la serviciu aduc copilul acasa la mine si in fiecare dimineata il trezesc cu noaptea in cap sa-l duc la bunici si eu sa fug la serviciu?? Sau stam cu el pana seara tarziu si nu mai dormim cu el, nu-l linistesc noaptea daca se trezeste plangand, nu stiu nimic de el???Nu-mi convine varianta asta, asa ca ma gandesc cat se poate de serios sa ne mutam la ai mei pentru un an, pana merge David la camin.Desi, normal are dezavantaje si varianta asta, locuim cu parintii, ce mai!! Ca-n liceu! ba ne gandim chiar sa construim si noi o casa in aceeasi zona, sa fim cat mai aproape de mami, mai ales in perspectiva unui bb2. hai, ca m-am intins atat de muuuuult!
Cu scoala lui Matei ...nu stiu ce sa zic, nu cunosc situatia.
Monica, super tari pozele de la mare!! Si chiar asa, observ ca n-a plans deloc Dragos, ca pozele se derulau ca un filmuletz, iar el radea cu parul ud fara sa aiba vreo problema!
Desiree, sanatate lui Octavian!
Dia, sa-ti treaca mucii si tie! Bravo Oanei pt. bogatul repertoriu!
Acs, ce bine suna, saptamana anuala de miere!! Unde mergeti??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am pus poze cu noi din aug-sept
Ruxandra, am uitat sa-ti spun ca mi-a placut capodopera lui Grigore! Am vazut ca ai asezat-o la loc de cinste, dar cu desenul lui Matei ce-ai facut??El are deja portofoliu cred..

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Diana si eu tot la munci :(. Mai lucrez ceva, mai citesc putin... Noroc ca nu-s presata cu nimic.

Asiza frumos foc Denis! Si ce freza are! Cred ca-i las parul mai lung lui Rila :).

Dia multa sanatate si sa nu se molipseasca Oana!

DeeaA urmatoarele masele sa iasa usor de tot, fara durere!

Roxanica plecam la Londra :).

Mergi la inceput