Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

monica, m-am distrat cu dragos si bunicul..super faza ai prins la poza:)...pt micul curajos

dia, toate versurile la alunelu? ..super..cred ca esti tare mandra de asa cadou..cresc foarte repede copilasii astia! si octavian stie primul vers din "avion cu motor/ia-ma si pe mine-n zbor", ceva de genul: avuuuuu..mo-mo..paaa!

deea, ati inceput numaratoarea inversa la dinti? e bine..noi inca nu avem nici un canin, macar!

asiza, ai un mic fotbalist in devenire acolo! s-a schimbat denis...si ce ciuf are! sa va traiasca!

roxanica, tot blonda si frumoasa esti! m-am delectat cu poze din budapesta..eu inca nu am ajuns acolo, dar sper sa ajung...super pozele!

despre dileme iminente :)..deocamdata aman si prefer sa ma scutesc de ele..da vine vremea pentru toti...le voi lasa pe ultimul minut poate imi vine pana atunci vreo idee geniala de rezolvare!:)

asera isi pusese ghiozdanasul cu cuburi in spinare a deschis usa la intrare, a iesit pe hol in ciorapei, s-a intors inapoi, a dat jos ghiozdanasul l-a pus la usa, s-a facut ca deschide usa cu cheia, a ;luat ghiozdanasu de pe jos si a intrat, a inchis usa si si a vrut sa bage cuburile in frigider :)spunand: apta, pan, papa, ca-ca (lapte, paine, apa, cascaval)...a repetat faza cu faza cum venim noi impreuna de la cumparaturi incarcati de sacose, cum deschidem usa si apoi desartam sacosele si bagam alimentele in frigider...de cateva ori asa pana am obosit sa-l urmarim...el avea un ritual de indeplinit si nu s-a lasat usor...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

acs multam
desiree ai vrut sa spui la masele,noi suntem la alea ultimele,care ies(cica)dupa 2 ani,da eu am auzit numai pana in 2 ani,asa-s copii astia,mult mai precoce...tare reconstituirea facuta de octav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ruxandra, ce pictori talentati si ce picturi frumoase! Bravo, sa-ti traiasca! O sa-i cumpar si eu Alexiei acuarele ca, daca se strica vremea, nu o sa mai stam cu orele pe afara si trebuie sa ne gasim de treaba prin casa.
Monicabb, excelenta poza cu plonjonul lui Dragos in apa! Ce distractie pe el!
Desiree, ce scump e Octavian! Sunt atat de haiosi la varsta asta cum incearca sa imite tot ce facem noi!
Dia, Oana stie toate cuvintele de la alunelu?! E tare de tot, nene! Asta da surpriza! Sanatate multa!
Roxanica, e dulce foc omuletul tau mic, cu gurita lui mititica si falcutele alea numai bune de pupacit!
Asiza, si voi sunteti foarte frumosi! Imi plac mult de tot hainutele lui Denis, iar cu freza aia zburlita e mortal!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006

salutare!
uite, asizule, la marele fix am ajuns, in primul rand sa vad pozele cu Denis - are asa o mutrita de baiat mare si e atat de elegant, mama,mama!! - in al doilea rand sa-ti dau link-ul cu Budapesta. Tot in goana calului nu ne dai niste detalii despre gradi??Banuiesc ca s-a acomodat perfect daca nu te plangi...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Nu, Roxanico, nu s-a adaptat deloc. Sunt necajita si eu si nici macar puterea sa scriu despre asta n-o am. Dar mi(ne)-am dat 2 saptamani de proba. Sper sa fie mai bine maine...cert e ca eu ma simt acum cea mai rea mama din lume...

Pozele de la Budapeste sunt foarte frumoase. Mi-a fost dor de tine, de David...micutul tau e minunat, iti seamana bine de tot si se poate citi blandete si bucurie pe chipul si in ochisorii lui ...eu am vizitat Budapesta. E un oras frumos. Btw...stii care e singurul element care le lipseste leilor de la intrarea pe Podul cu lanturi???...limba ..leii nu au limba si era o poveste legata de arhitectul care a creat acea intrare minunata pe pod, da' zau ca n-o mai tin minte caci am vazut Budapesta acum mai bine de 10 ani ...ati apucat sa mergeti acolo la Zoo si la Parcul de distractii?

Desiree, ce m-am mai distrat de povestea ta despre Octavian si cat de ocupat era el cu cumparaturile si depozitarea lor in frgider

Acs, distractie placuta la Londra!
Ruxandra, eu te pup tare tare, nu mai am putere sa-ti zic nimic, dar stiu ca vei alege calea cea mai buna pentru voi toti, intrucat asa mamica echilibrata ca tine raaar s-a mai pomenit
Kiki, cum s-a mai simtit Gargarita azi?

Va pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la fete si fulguletzi !

azi achizitionat cizme de cauciuc , numai rosii am gasit , zici ca e motanul incaltat :)

citit despre toti fulguletzii si zau kiki ca m-a impresionat rau de tot garga !! pupici speciali de la noi ptr voi !

teutz si danutz: pupicei de la noi ! cand mai veniti in zona?

noapte frumo !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Ma bucur mult ca v-au placut pozele. La ce distractie era pe el, va dati seama ca nu s-a speriat... Ruxandra, iti dai seama ce ma bucur ca iti place veselia si fericirea lui Dragos! Dar are el momente in care e tot atat de plangacios pe cat de vesel... Atunci nu ne vine sa-l tragem in poza. Cat despre mai multe poze de la mare, sper sa am timp vreodata sa le sortez pentru ca mama mea a facut muuuulte de tot. Daca nu ar fi facut asa multe nici nu reusea sa prinda plonjonul. Pun si poze cu Teodora draga Dia.

Azi Dragos a fost foarte bine, a facut caca normal, nu a vomitat, a mancat absolut normal, cred ca am scapat... Slava Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumesc mult ,fetelor,am citit tot ce mi-atiscris si va multumesc pt sfaturi,m-au ajutat mult sa rezist si dupa cum stiti,imi revin repede cand am vreo probloema,si mai ales ajutata de voi,parca nu mai e nimic negru cand va citesc ..mai ales cand citesc din experientele voastre,mi se pare mereu ca voi ati tras mai greu si imi revin !

Sofia mananca de 3 zile,si bea suc de portocale facut in casa si un kiwi pe zi ...
si-a mai revenit,si se urca iar pe topogane si danseaza si alearga si RADE.
nu e la randamentul ei maxim dar isi revine .

rezultatele la analize (urina si kk) intarzie o saptamana . analize de sange,vedem daca mai facem,depinde ce zice pediatrul dupa rezultatul primelor..

asa ca vad altfel lucrurile acum

va multumesc ca m-ati ajutat sa imi revin

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata... nu stiu cum este pe la voi vremea, dar aici e tare, tare frig. Aseara am dat drumul la centrala, ca nu se mai poate... Luca a parut fascinat de termostat, cred ca trebuie sa-l mut mai sus ca deja butoneaza de zor....
A fost tare cuminte... i-am spus ca mami are treaba (curatenie prin dulapuri) si s-a jucat frumos singurel, m-a si ajutat.... mai am cateva seri si sper sa termin de aranjat. Deja nu mai avem loc in mansarda, astept si un amic sa vina in Cluj si mai trimit din ceea ce nu port (sint prea mari acum) la Buc...
Monica, super pozele... eu credeam ca Luca e delfinas, dar Dragos e mai tare...
Ruxandra, ce talentat de G..... la noi in continuare cariocile sint pune doar de ros...si sint convinsa ca vei lua decizia cea buna.... te inteleg perfect.. in continuare nu stiu incotro sa o apuc, in continuare ma apuca anxietatea cand ma gandesc la viitorul nostru, inca transpir si tremur cand ma gandesc ca poate nu voi reusi sa ma descurc singura cu Luca.. etc, etc...
Iulia, ma bucur ca e tot bine la cresa....ai fetita mare deja
Aelita, ma bucur ca totul e mai bine si tin pumnii la analize... azi duc si eu kk la analize; face destul de des/zi, e galbior si usor molicel.. ma tot gandesc sa nu fie vreo bacterie pe undeva.. febra nu are, e vioi.. dar am si eu piticii mei
Acs, citisem mai demult despre familia calatoare... vreau si eu cu ei...
Dia, super tare Oana...... inca ma gandesc sa ajung la Timisoara.... sa va cunosc... de Flore ce se mai aude???
Asiza, trebuie sa vorbim.... ma gandesc sa-l dau pe Luca la Tandarica Manastur din iarna-primavara... acum sa vad daca si reusesc ca nu pot sa scad foarte mult din salariul Olimpiei.. dar ma gandesc ca i-ar placea rugbistului
Kiki, cum se mai simte Garga?
Roxana, m-am delectat cu pozele din Budapeste.... tu arati minunat...
Desiree, cum este Octavian?
Iarasi ma striga seful... ... va pup pe fiecare in parte (poate ma mai incalzesc si eu )

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Am o zi asa aiurea, cred ca voi raci.
Am citit si eu din urma, ca uneori frunzaresc si am o curiozitate.
a_deju daca copilul face de 2-3 ori pe sezonul rece o raceala ceva, cei de acolo unde locuiti acum crezi ca vor recomanda radiografie de fiecare data? Sau acum a fost la voi din cauza febrei mari? Cati medici atatea pareri.

Sper sa imi revin ca dupa serviciu ma asteapta gatit si scos copil afara. Ce le mai dati sa pape dupa amiaza? Iaurt ca asta vara nu mai e suficient la noi. A mea papa carne cu predilectie. Daca fac copanele la cuptor e perfect pt ea, dar zilnic? EU nu sunt cine stie ce gospodina si nu stiu ce sa mai fac. Mancare de cartofi ii mai dau, asta imi iese si mie f buna. Pilaf nu ii place...chiar nu stiu ce sa mai fac seara. Nici mamaliguta cu branza nu vrea, ar trebui sa mai insist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata

M-am trezit cu asta in gand:
Alunelu', Alunelu', hai la joc,
Sa ne fie, sa ne fie cu noroc.
Alunelu', Alunelu', hai la joc,
Sa ne fie, sa ne fie cu noroc.

Cine-n hora o sa joace,
Mare, mare se va face.
Cine n-o juca de fel
Sa ramina mititel.

Bun. Si abia atunci mi-am dat seama ce cantec lung, complex, greoi , etc, etc. e "Alunelu' " asta. Si tot nu-mi revin: Oana chiar stie absolut toata versurile, asa fluent, fiecare cum urmeaza???Super tare , dom'le, super!! E intr-adevar o fetitza ff.f.f isteatza, poate chiar supradotata, vobesc serios!
Parca si Paul al Danitei e la fel de istetzuc, nu?? danitaaaaaaaaa, ce mai zice P???

Asiza, multumim de aprecieri. da, ai dreptate, micutul meu e tare blanduc, unoeori ma gandesc ca e chiar prea sensibil, delicat, parca are mama o fetitza, las' ca parca am pereche, si baietel si fetitza.
Despre povestea leilor fara limba nu stiam. si zici ca ai vizitat Budapesta acum 10 ani, probabil in prima excursie cu invatatoarea , in ciclul primar, la cat de tanara arati
Si cu gradinita zici ca nu sta treaba bine, offfffff, imi pare rau pt. Denis, dar zic eu, asa cu detasarea unei mamici care vede proiectul "gradi" intr-un viitor tare, tare indepartat ca e totusi normal sa nu se simta bine fara tine, vezi tu, absolut toti fulguletzii au plans , cel putin in primele zile.Acum depinde in ce masura simti tu ca-l afecteaza toata treaba asta si cat de dureros e , atat pt. el, cat si pt. tine, daca e sa nu la limita suportabilitatii. Iar pe-asta cu mama rea...sa n-o aud.
Yagmur, hai sa te tzuc si eu sa ne-ncalzim impreuna Si la noi duduie centarala, de o saptamana deja. Ce fain, parca va vad cum aranjati impreuna hainele-n dulapuri Vezi ca rugbistul e baiat de treaba?? Sper sa iasa bine analiza, sa stii ca si noi am dus odata cand avea niste scaune ciudate, nu dese, nu f.moi, dar aveam io piticul, si cum dureaza 3 zile sa iei rezultatul, situatia s-a rezolvat intre timp si crede-ma ca am uitat total de analize, acum mi-e si jena sa merg sa le cer.
teutz, dragutza ca intotdeauna... Cu mamografia ce-ai facut?? Toate bune! tot vreau sa-ti spun ca-i doresc si mamei tale pensie luuuunga, nu mare!!
desiree, ce tare Octavian cu repetarea ritalului cu plasele de cumparaturi. Da, eu tot bolnda am ramas intre timp...desi puteam sa ma fac carunta cata vreme ai lipisit tu...
Aelita, ce bine ca ai venit cu vesti bune pt. noi!! Asa se intampla mereu, cand esti hotarata sa mergi la dr. sa vezi ce are pruncul totul se rezolva de la sine. doamne ajuta!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput