Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
daphna, banuiesc ca e vb de prietena ta despre care mi-ai mai povestit, care s-a chinuit nush cat cu copilul, nu?? bre, io nush ce sa zic, nici nu stiu ce e, pot doar sa presupun ca pt pneumonie (sau in fine.."chest infection"..) i l-au dat. prima tura a suportat-o foarte bine, si abia dupa ce am introdus si azitromicina a plecat febra tu-tu pa-pa... ca sa nu mai zic, bineinteles, ca eric se linge pe bot.. deci io n-am vazut in vecii vecilor copil (sau persoana) care sa ia medicamente cu atata placere :))))) si hai, fie azitromicina asta, care e bunuta, cu gust de ananas.. dar amoxicilina..bleahh.. sa te fereasca sfantul.. horror!! (si are si-o culoare de-aia..galben-carioca...). iar el deschide o gura cat o sura cand ma vede ca vin cu seringa.......
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
iaca, citat din prospect : "Zithromax (asta e numele medicamentului, substanta activa fiind aztromicina) is usually prescribed to treat respiratory tract infections (such as bronchitis, pneumonia, tonsillitis, pharyngitis and sinusitis), ear infections, skin and soft tissue infections (such as abscess) or sexually transmitted diseases caused by an organism called chlamydia."
mai scrie ca, chiar daca zilele de tratament s-au incheiat si pacientul inca nu se simte bine, trebuie asteptat pana la max 5 zile pt a interveni cu altceva, fin'ca medicamentul inca lucreaza asupra organismului.
iar la capitolul "stiati ca...", luand cazul lui eric ca exemplu, medicul i-a prescris 3 doze a cate 3.5 ml, cate una pe zi. ei, apai la farmacie, exact atat iti prepara, nici un ml mai mult. si farmacistul iti explica la prosti cum sa pui capacul special pt seringa, cum sa extragi cu grija, sa nu cumva sa curga pe langa vreo picatura, ca de..de atata ai prescription, atata primesti.. funny, huh?
aaa..si prescriptionu' mi l-a adus frumos acasa asistenta de la spital, la plic sigilat
daca copilul se simte rau, si tu ca mama ce esti, esti cu el acasa, si nu poti sa pleci de langa el, spui asistentei inainte sa vina sa-ti aduca reteta, caz in care asistenta trimite reteta direct la farmacie, si vine curierul de farmacie si-ti aduce medicamentul direct la usa... viata, bre...![]()
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
ktrinelu', da' te-ntreci cu gluma, tanti... ia, hai la apel, ca ma bagi la griji... 
Deea, mami de
Donia spune:
Buna seara!
Poate la voi
ca la mine, desi tot buna... e doar amiaza.
Ktrinel e tare ocupata la servici, am aflat scurt de la sezatoare, ca prin SUA e o criza pe piata finantelor si asta afecteaza si Canada. Mai mult nu stiu sa explic...
a_deju, a primit si Roxana azitromicina din asta de 2 ori si a reactioant extraordinar de bine la ea... dar desigur ca sunt si cazuri in care nu e bine tolerata, ca orice medicament.
Cu tusea, asa si pe la noi, nimica-nimicuta
, cum bine a tinut minte roxanica... mai fata, dar ai o memorie! sa-ti traiasca! Daca nu-mi amintesc ceva, la tine vin sa intreb
. Multumesc de explicatiile cu podul... sa te mai plimbi, sa ne mai prezinti, ca esti un ghid tare bun!
ruxandra, bine ca sunteti sanatosi, ca ma temeam sa nu fie si asta o sursa de necaz! Deciziile... greu, greu, dar voi stiti ce e mai important pentru voi.
Wow, dar ce pictori... si ce picturi!
Ce pofta imi faci... de abia astept prima ploaie ![]()
kikineata, deci la spital v-ati petrecut noaptea... mai dar ce rau a fost gargarita saraca! Iar povestea din spital... fara cuvinte ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
desiree spune:
ruxandra, am vazut opera lui G, bestiala, sa o pastrezi!
adeju, bine ca ati trecut de atipica aia!
teutz,
roxanico, auzii de budapesta da nu vazui, mi-a scapat..merg sa caut..vin cu impresii, promit!
dianocica, tu nu mai prestezi?stiu ca treaba e ocupata, dar? ultima "pozna" a lui d?..baga repede..sper sa observi ghilimelele, da?![]()
azi telegrafic, ca mai nou suntem plini de muci.....
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monicabb Cred ca o sa va distrati cu Dragos si bunicu in mare. |
Wow, ce plonjon! Si ce s-au mai distrat ei!Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Monica, esti sigura ca nu-i trucata?? 

Tare Dragos, cel mai tare! 
P.S... si iar ma repet.. ce copil vesel si fericit
Si doar atat?? Mai vrem!
de M (6) si G (1)
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monicabb Cred ca o sa va distrati cu Dragos si bunicu in mare. Noapte buna! Monica, mamica de Dragos (6 decembrie 2006) si Teodora (7 august 2008) |
mortaaaaaal !!!!

sa-i fie de bine micutului vacanta cu bunicii!

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc