Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Gazella,
http://www.imdb.com/title/tt0795421/ - Despre Mamma Mia.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Cu intarziere un MAREEE LA MULTI ANI! Pt Dia si Deea
Fetelor, sa fiti sanatoase si voi si familiile, sa va bucurati de viata si numai bine va doresc!
Eu nu mai apuc sa scriu si sa cetetsc, poate doar asa furat cateva minute la birou si cateva min acasa cu Rares pe langa mine.
Dianocica, apropo de patania voastra, suntem si noi fix l;a faza pleznit daca ceva nu-i convine. Ma trezesc cu el pe langa mine jap jap imi articuleaza cate o palma sau un pumn. Si tu ai dreptate, incerc sa-mi dau seama ce nu-i convine si de ce face asta. Oricum tot timpul meu, din mom din care intru pe usa pana cand il culc il dedic lui...dar poate ca nu e de ajuns!
Si va urma pt mine o perioada si mai ocupata, cu niste cursuri de dimineata pana seara incl;usiv in week-end, un examen la sf lui octombrie si un curs monstru de 3 saptamani in noiembrie la Frankfurt.
Va fi greu cu toate, nu stiu cum o sa ma impart...
Imi cer scuze in avans ca nu mai apuc sa raspund la teme si fiecaruie in parte, a ajuns sa-mi fie tare greu din marea lipsa de timp!
Pup gasca fulguloasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P
http://www.imdb.com/title/tt0795421/ - Despre Mamma Mia.

Danke.

Am citit cateva comentarii si unii au surprins exact ce-am simtit.. bucurie. Nu ma omor dupa musical-uri.. de la "Sunetul muzicii" nu stiu cate am mai urmarit.. poate doar din greseala. Dar muzica lui ABBA are ceva.. si ma repet, divin. Am cantat, cand eu, cand Gabi, mai mereu amandoi aproape tot filmul. O singura melodie ne-a luat pe nepregatite. Si actorii au fost faini.. www.youtube.com/watch?v=nT4AZ2JMfBc" target="_blank">Christine Baranski a fost dementiala.. si www.youtube.com/watch?v=mEcxxVFn-JM&feature=related" target="_blank">scena cand Meryl Streep si localnicele au inceput sa danseze.. de vis! (calitate slaba, sorry)

mai bine is redate aici:
www.youtube.com/watch?v=v3yIVk61160&feature=related" target="_blank">the best songs

edit: sa zic totusi si de minusuri.. unele scene cu Meryl Streep dansand ni s-au parut .. o idee fortate .. chiar si pt o poveste. Iar Christine Baranski (Tanya) a jucat de departe cel mai bine.. a avut si-un rol pe masura.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Kiki, ce pot sa zic...sanatate multa!
Desiree, bine ca nu e sallmonela.
Aelita, cum mai e Sofia. Ai facut analize?
Roxanico, siperbe pozele din Budapesta. Cica e un oras mai frumos decat Viena...o sa-l includem si noi pe lista de urmatoare destinatii de vizitat!
Fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Roxanica, chestiile alea din plastelina le-am facut eu si Cezar, secondati de Alexia. Pozele de la Budapesta sunt superbe. Ce bine iti sta in rosu!! Multumim pentru culturalizare! Si pe mine m-a impresionat foarte mult monumentul inchinat evreilor.
Desiree, doamne, ce amintiri… ce mici erau puiutii nostri, mai! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, cat au crescut! Multumesc pentru pozele cu frumusete de blond cu ochi albastri! Are o mutrita de poznas… Bine ca la analize n-a iesit salmonella!
Dia, e bestiala Oana! oana i-a dat de cateva ori chilotii jos lui taica-su si a spus f senina aratand cu degetul : "putzi" si apoi i-a aratat spre fund si a spus "caca"
Aka
Donia, eu am facut formele mai simplute din plastelina, pe cele mai elaborate le-a facut Cezar, ca are mai multa rabdare.
A_deju, sanatate multa intregii familii pisicesti!
Dbunny, noi citim povesti, daca pot sa spun asa, ca de fapt povestim pe baza pozelor din cartile de povesti. Alexia e foarte atenta la detalii si ma intreaba de fiecare floricica, gandacel sau pietricica din poze si de cele mai multe ori mai povestea e modificata putin.
Yagmur, si noua ne e dor de voi!
Ruxadra
Kikineata, of, ce rau imi pare de Garga, iubita de ea! Si bolnavioara si cu 4 masele pe punctul de a iesi! Multa, multa sanatate si pupam dulce fata frumoasa!
Monicabb, sanatate multa lui Dragos si pupici Teodorei!
Lavinia, Danutz

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

seara ploioasa

Nu va ambalati.. nu e (sau? ) urmatorul Rembrandt. Numa ca n-a fost chip sa-l tin departe de ce facea Matei.. si-am zis: de ce nu? Hopa sus in scaunel. La inceput credea ca pensula-i creion si era contrariat de ce nu lasa urma.. Noroc cu culorile solide, se minimizeaza riscul de accidente colorate. Iar eu eram asistenta domniei sale.. udam pensula, cateodata si in culoare, blabla. Grigore putea astfel sa se dedice exclusiv creatiei.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Donia, sti ceva de Ktrinel?? E o.k.?

Teutz, am trimis pm.

Adina, drum bun maine si o vacanta minunata va dorim. frumoasei Ale.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DIANARUS.....Azitromicina asta chiar noua nu e...noua mi se pare mie util in pediatrie.(ptr un rosu in gat de ex)si ma pune pe ganduri si f.ca si pe la Anglia se recomanda.Zic toate astea ptr k acum o luna m-a sunat cineva,disperata in cautarea unui pediatru bun ,caci cel pe care il avea ii daduse aceasta azitromicina ptr un rosu in gat si copilul ajunsese in perfuzii la urgenta de rau ce l-a suportat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

ADEJUle,nu am vrut sa te sperii in vreun fel,tu fa acolo ce ti-au zis la spital !

Mergi la inceput

Vai Kikineata! Sanatate multa lui Garga. In general noi parca nu luam decat secretolitice.. gen Sinupret (din plante), Ambroxol sau expectorant, gen Prospan (extract din iedera). Sau diverse puf-uri, depindea de la caz la caz. In general evitam sa-i dau ceva pt tuse.. preferam sa-l las sa se descurce singur. Si numai dupa ce ma sfatuiam cu pediatra.

Monica, off si Dragos. Sper sa nu fie cine stie ce.. diareea/febra poate aparea si a 2a zi; sper sa nu fie cazul la voi. Sa vedeti cat e de simpatic Dragos cu sora-sa. Bine, nu azi. Ai fost dulce rau.

Roxanico.. sau mai bine-ti zic: nebunatico? Mersi pt link. Tu sa intri cu bocancii?? Pfui.. nici vorba. Sa vrei si nu te cred in stare.

Lavinia, da daca l-ai lasa pe Mihaita sa-si faca damblaua? Adica ridici toate lucrurile valoroase si lasa-i la indemana restul. Sa le arunce pan s-o plictisi. Ideea e ca ce-i interzis.. e si cel mai atragator. Vaz si la dracusorii mei.. Eu nu imi doresc sa stioe sa numere,sa citeasca sau sa socoteasca..vreau doar sa fie sanatos si fericit..

Dianarus, atunci dorim muschetarului cel mare petrecere frumoasa si-o aniversare pe cinste!

Danutz, chiar ca s-a aglomerat la tine. Multa putere. Si cand poti, mai strecoara o vorba, doua despre Maria-sa.

Laura, ai apucat s-ajungi la dr cu galmele acelea? Dani cum mai e?

Asiza, hai zi-ne ce-a facut Denis la gradinita!

noapte buna!

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput