Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce ti-e si cu cliseele verbale: se facea Nati ca vorbeste la telefon. Si incheie: "te pup.pa.pa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mamelor de proaspeti gradinitari le urez raaaabdare ca dupa aceasta prima raceala mai urmeaza 20. cu tot cu septilinul dat zilnic, asa a fost la noi. de 20 de ori a racit in primele luni. ai mei imi zpuneau sa renunt ca distrug copilul:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Anna! Sa fii sanatoasa, fericita si sa le umpli viata alor tai numai cu bucurii!

Multumesc mult pt incurajari!

Ripley, cand citesc pataniile tale, ma fac mica, mica intr-un colt si-mi dau seama ca problemele mele sunt nesemnificative. Chiar esti super mama! sanatate multa la toti!

Vad ca "lipeala" de mama e prezenta la toti gradinitarii, deci sa nu-mi fac prea mari probleme.

Maria e mai bine, insa tuseste, mai ales noaptea. Sa vad cum se prezinta si maine si in functie de asta decid daca o duc la gradi luni sau nu. Stef e numai mucios, dar nu f grav. Sper sa ramanem la faza asta. ma incearca si pe mine gatul, dar nu foarte tare.

pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, ANNA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si de iubire !
Tania, sa-ti traiasca minunatiile de copii si sa te bucuri de ei ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

la multi ani anna sofia!

asa, ca m-am intrerupt, spuneam ca mai urmeaza raceli destule in primele luni. noi eram o saptamana la gradi, una acasa, una la gradi, una acasa. nu va descurajati in perioada asta. in cateva luni se face imunitate si p-orma ati scapat.

ripley, sanatate multa fetelor si tie ceva odihna! ce bine ca nu face pipi nici noaptea, esti o norocoasa. noi suntem tot 100% pe pampers, nu se misca nimic la orizont:(

nichita azi: mami, pune-ti papucii ca ingheti, eu deja am inghetat pe dreapta, uite! (eram amandoi in sosete in bucatarie, pe gresie)

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

perla proaspata:
nichita, uitandu-se la un borcan de gem cadou:
mamiii, fa-mi clatite!
eu: iti face mamaie clatite.(nu puneam la ora 21 tigaia pe foc nici platita)
nichita amenintator: andreea, fa-mi clatite!!!!!!!!!!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI ANNA SOFIA SA FII IUBITA SI FERICITA!

Multumesc fetelor pentru urari. din tot sufletul va uram si voua aceleasi ganduri bune.

Mi-a placut ce-a zis BIC

Citat:
Tipic pentru virsta Mariei este sa aiba perioade de maxima independenta urmate de perioade de atasament profund.

astazi de ex, faceam bucatareala la greu cu Cristi si amndoi copii chiar au fost destul de cumintei. Alex mi-a dat tarcoale, dar Vlad nici vorba. Cred ca a stat vreo 1,5 ore fara sa ma strige macar. Dar apoi....JALE. Nu se mai dadea jos din bratele mele, un rasfat enorm pe el. Abia l-am convins sa se dea jos de pe mine ca sa plecam la piata. Si pe drum...vroia in brate, se dragalea de mine, isi punea mana mea pe cap sau pe obraz...dar vad ca nu-i singurul.
Pe mine chestiile astea ma omoara, ca daca ma lasa Vlad, ma ia Alex si eu nu apuc nici o trebusoara mica sa fac si ma intind pe toata ziua cu 3 rahatei.
In fine..sanatosi sa fim ca daor no sa stau si cand s'o'nsura la fundurile lor.

RIPLEY sanatate multa fetelor. Si voua.

CATUTZA parca ti-eram datoare cu un raspuns. Mama mea nu a putut veni ca 1. este leftera de bani si cica nu poate veni asa la copii...cu mana in buzunare si 2. s-a dus la cules porumb. Ea care toata viata ei nu a zmuls nicio buruiana, acum s-a maritat cu un taran. Ei, nu-i chiar taran, sta intr-o comuna care este considerata prelungirea Ploiestiului, cativa km de oras, dar nea' are pamant.

ANDA apropo de maicamea ca-i leftera. Are un proces de vreo 10 ani sta prin tribunale, a castigat, a pierdut...in fine are o hotarare definitiva.
Dar, cand s-a dus la cadastru ca vroia sa vanda niste teren, s-a trezit ca o bucatica de teren din fata casei - adica vreo 60 m - sunt ai nimanui. Dobitocul ala de "expert" care a facut planul, a impartit fiecaruia ce avea, a specificat ca bucatica de la A la B este a lui X, dar cea de la C la D nu a mai spus a cui este si normal ca nu i-a putut face actele.
Acum...sta de aproape 2 ani in tribunale, ca indreptare de eroare cica nu se poate face ca nu a gresit cu nimic tribunalul/judecatorul a pierdut la tribunal, la judecatorie, la Curtea de apel i-a admis cererea de "indreptare" (nu cunosc exact formularea avocateasca, dar a admis ca s-a produs o greseala) dar a trimis-o iar la judecatorie (sau tribunal, ca incurc mereu ordinea) pe motiv ca de acolo trebuie sa plece repararea.
S-au audiat martori, toti cei implicati in proces au fost de acord ca este o greseala, ca nu au nicio obiectie, dar dobitocul de judecator a dat sentinta peste 9 luni si i-a respins actiunea.
Care draq este procedura??? Adica tampitul ala de expert a gresit, ai mei nu au vazut f adevarat, dar nu se poate face o indreptare???
Sa numai zic ca ai mei au "vandut" terenul pe un precontract, au luat avans si in 2 ani s-a dublat pretul terenului, dar se pare ca ei numai pot reveni asupra lui.

s-a trezit Alex.NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sa ne traiasca Anna Sophia!

Anda, voiam sa-ti spun demult ca e bestial Nichita. Tot timpul citesc perlele lui si ma stric de ris.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, a trecut deja un an si peste mezinii Alex si Anna Sofia !
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti, sa aveti parte numai de bucurii !

Avem si noi din toate cele pomenite pe-aici in ultima vreme:
- muci
- atasament excesiv fata de mine
- crize si urlete
- greva foamei la greu
- nu luam mici medicamentele, urlam din greu la orice incercare de tratament
- depresii proprii si personale din cauza tuturor celor de mai sus, plus statul acasa
Si in general sunt momente in care situatia e de vreo 100 de ori mai nashpa decat reusesc s-o povestesc. Parte si pentru ca apuc sa scriu cand se mai limpezesc apele si se mai compenseaza relele cu ceva momente bune.
Solutii nu prea am. Doar incerc sa am rabdare, sa mai las si timpul sa rezolve din probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

M-am grabit eu sa ma bucur ca Alex e bucuroasa, vrea la gradi....da' mi-a facut-o. Ieri, azi mi-a tot repetat ca ea nu mai merge la gradi Cred ca stiu si de ce. primele 2-3 zile a facut ce-a vrut, a alergat, s-a jucat in voie. Apoi d-na a inceput sa-i puna aliniati, sa spuna toti poezii...n-a mai fost cum a vrut ea. Si-au inceput motzoacele, ca ea nu mai vrea. Sper sa-si dea seama curand, ca nu e chiar asa de rau pe cat pare.

Si de ieri e si mucioasa. Asa ca deocamdata n-o sa mearga la gradi, da' nu c-asa a vrut ea.

Ioana, si Alex a cam mamoasa. Chiar cand suntem in vizita la socri, ea tot cu mine vrea sa se joace. Cand cred si eu ca mai respir...tot eu sunt la rand.

Sa nu uit, la multi ani si buni mezinilor colectiei, Anna si Alex. Ce mari s-au facut deja.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput