Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La multi ani Alex de Joy, sa creasca sanatos si voinic si..... independent [party]

La noi e valea plangerii si a mucilor. Ai anei sunt grosi, nu poate respira, e agitata, ma cheama de 20 de ori pe ora la ea....

Iris s-a trezit la 10 dupa 1 ora de somn ca se sufoca, am aspirat-o rapid si acum doarme, insa am tras o spaima cumplita.

Eu mai am 20 de pag de tradus pe maine, stau oricum sa verific fetele, insa am luat si eu viroza si ma simt rau, sunt obosita si stresata. Si evident asa putere de concentrare am incat sar peste randuri ca prin iarba.

Colac peste pupaza, omul meu, dupa ce ca stie ca am de lucru si a stat cu trebi la birou pana dupa 9 seara, s-a crizat fte tare cand i-am reprosat ca aveam nevoie de ajutor si s-a carat la birou dupa ce a facut cu mine ou si otet. Tot el adicatelea.

Cautza, eu totusi as duce-o pe Bia la gradi, e fetita mare deja. I-ar face fte bine, cred eu.

Madau, la voi situatia de acasa se reflecta si in comportamentul Mirunei, si al tau ca mama. Ca de dansul nu vorbim ca vomitam. Daca ii vrei binele, reglementeaza ce e nasol pe acasa, du-o la gradi, las-o "fara mila" sa planga si iesi pe usa gradinitei fara sa privesti in urma, altfel va fi tot mai rau. Plangi cand iesi pe poarta, nu inainte. Oricum, la voi e un tavalug care nu se mai opreste.

Ioana, Roxi, Negara, Anca succes cu gradi, cu bolile si la fel ca mai sus, incercati macar aparent sa fiti tari.

Meems, incearca sa ii creezi tu o relativa indendenta, se poate cu rabdare. Mai iesi din camera dc o preocupa ceva, ii zici ca mergi la buda, ca fumezi o tigara, orice doar treptat sa se desprinda putin de tine. La fel si la Ioana, insa cum este si micutul la mijloc la ei va fi muult mai greu. Mai ales pt ca Ioana, tu ai stat cu ea acasa 2 ani, non-stop. Dar e spre binele lor sa se desprinda putin de voi.

Dordia, noi nu am scapat ever pishu pe noi in pat, poate 1 strop, ea face seara la dush, cu mare spor si jet in cada si dc cumva o apuca noaptea ne striga, dar asta e fte rar, 1 data pe luna, maximum. Si Ana doarme inca in pat cu zabrele ca nu vrea altundeva.

Cami, bafta!

Nokiutza, dc ar fi infectie urinara ar urla la fiecare urinat, iti zic io, mama infectiilor urinare din frageda pruncie. Probabil a racit putin, o perna calda pe zona si sosete mai groase o vreme rezolva. Dc vrei sa colectezi urina, e musai sa respecti asta: o speli cu sapun (protex) bine de tot dimineata, apoi pusa pe buda face primul jet, la mijloc bagi recipientul steril si fuga la laborator. |Altfel nu vei avea un rezultat concludent.

Pischi, fi'ta e coasta din romanul nascut poet.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sa ne traiasca Alex si cu mamica Joy! Sa fiti fericiti.

Ioana, tocmai citeam intr-o carte f. misto de crestere a copilului ca in procesul lor de dezvoltare deseori ei fac doi pasi inainte unul inapoi. Tipic pentru virsta Mariei este sa aiba perioade de maxima independenta urmate de perioade de atasament profund. E la fel ca atunci cind sint bebelusi - si tu vezi asta in fiecare zi cu Stefan - si sint curiosi, vor sa cunoasca lumea, o iau in patru label primprejur si apoi se intorc la tzitza mamei nu pt. ca le e foame, ci doar asa ca sa se asigure ca locul e inca cald si primitor.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

neata!
acu m-am trezit? o fi bine?
merge cineva azi la BE? tre sa merg prin zona sa-mi fac o radiografie la dinti si cred ca ma opresc si la cumparaturi.

multumesc mult tuturor ptr urarile de LMA.pupici si sampanie!ptr colegele de bautura nu e doar virtuala , astept sa stabiliti ceva.

Sa traiasca ALEX SI ANA! se vede frumos, poate citim pe o invitatie tot asa, peste vreo 25 de ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun gasit!

imi pare asa de rau ca nu reusesc sa tin pasul cu colectia! V-as citi, as scrie, dar pic lata seara, la propriu, nu stiu cum naiba fac.

Vreau sa urez un LA MULTI ANI din suflet lui ALEX GABRIEL, sa creasca mare si sanatos, iar tie, JOY, iti doresc sa il privesti cu aceiasi caldura peste 20 de ani si sa te gandesti ca a meritat fiecare minut de zdroaba, fiecare lacrima si fiecare boaba de sudoare! .

Am citit prin scutecul asta cate ceva. IOANA, vreau sa-ti spun ca te admir tare mult, imi dau seama ca uneori ti-e de 100 de ori mai greu decat lasi sa se vada sau scri, imi place la nebunie titulatura ta, ti se potriveste! Multa sanatate copiilor, sa le treaca repede! M-am stricat de ras la descrierea lui Stef cu "lumanarile la nas"

ALINUSH, fara cuvinte m-a lasat Amalia, adica imaginatia ei!!! Mama-mama, ce te asteapta! Am murit de ras!

LAVI, Doamne, ce a trecut timpul. Silviuk la scoala! Nu-mi vine sa cred...inca o etapa importanta. Bravo ei ca se remarca inca de la inceput!

MIRI, cu maaaare intarziere LA MULTI ANI cu bucurie, sa ai macar un motiv de fericire pe zi si planuri implinite in fiecare an!

Noi am inceput sa ne petrecem de ziua Annei, azi au venit bunicii, a fost tambalau, Anna inca muceste si de ieri tuseste, nu prea e bine dispusa. Dar macar nu mai face febra de 2 zile (am uitat sa va spun ca noi am bolit TOATA FAMILIA, o viroza urata..Stef a lipsit si de la gradi pana si-a revenit, acum mai tusim dar e pe trecute, cu exceptia Annei care a rezista cat a rezistat, dar pana la urma a luat-o oala si pe ea, acum vreo 5 zile). Maine avem petrecerea de 1 an la un loc de joaca, sper sa ne ajute Doamne-Doamne sa fie bine!

Va pup si imbratisez cu drag mamele gradinitarilor (stiu exact prin ce treceti) dar si restul colectiei.

Sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, ANNA SI ALEX! Sa fiti sanatosi si cuminti!
sanatate multa celor bolnaviori!
e asa urata vremea si la noi, ca nici nu ma mir ca se imbolnavesc copiii nostri, nici Serban nu s-a lasat si a avut febra, ne-am dus la dr si ne-a vazut puroi in gat, asa ca acum luptam cu Ospenul, dupa 2 zile parca si-a mai revenit, dar mai e pana ne trece de tot...
urmaresc cu mare interes povestile de gradinita, Serban inca nu merge, il mai las acasa cu mama un pic, dar e clar ca va plange si el la gradi cand va merge...
va pup cu drag si regret ca nu pot scrie mai des...

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Anna
Tania , sa va traiasca fata, sa fie sanatoasa si frumoasa

Multa sanatate la copii raciti si multa rabdare la mamici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La noi e in continuarea "mucii valley", ambele fete sunt varza, iris nici lapte nu poate bea, se inneaca pt. ca nu poate respira. Am fost cu ana la urgenta sa ii vada gatul si s-o asculte la plamani, inca ne e teama sa nu faca iar amigdalita, desi eu nu cred ca e altceva decat viroza. Am refuzat sa-i dau anitibiotic dc nu face febra mare si puroi in gat. De-abia a terminat a4a tura in 5 luni acum 10 zile.

Dorm acum toti 3, eu am sa dorm cand se trezeste tati, fac de garda si am reusit sa termin si lucrarea. Am cumulat 45 de min de somn in ultimele 30 de ore, asta si pe fond de luat si eu de la fete, cu aceleasi simptome.

Dra ce sa zic, fetele sa fie bine.

Ana are de vreo 3 zile asa o dependenta de mine de ma sperie. MA striga din 2 in 2 min, sub diverse pretexte reale sau nu, se lipeste de mine, i-e frica sa nu plec, puiul mic a devenit lipicios cand ea era asa scumpa la dragalit. La fel si irisuca atat a plans cat nu a plans in aproape 1 an. Doar in brate se linistea, sau dc eram in raza ei vizuala proxima. Si niciodata nu am vazut asa lacrimi imense pe obrajorii ei, mi se rupe sufletul s-o vad asa congestionata si carpita la ochisori.

Daca pana acum am fost impotriva vitaminelor de sinteza, acum am inceput cu martieni si ulei de cod, sunt cica 100% naturale, sa mai pun fetele pe picioare ca imunitatea Anei e la pamant. O aud acum prin babyphone cat de greu respira si cum sforaie, dar macar doarme adnac si nu are febra. Mentionez ca era treaza de la 5 dimineata! Iar Iris care a avut parte de 3 ture de aspirare la 23, 1 si 3 era treaza de la 7. Interesant ca viroza asta in loc sa moleseasca, agita rau de tot. Ana a si vomat pe la 6, de durere de gat. Macar a facut doar spre 39 si am reusit sa scapam de impachetari si novocalmin.

Noah, m-am plans destul, incerc sa halesc si eu o pizza comandata seara de care nu am apucat sa ma ating.

Multa sanatate tuturor!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Anna! Sa fie sanatoasa si sa aiba o copilarie minunata in mijlocul vostru! Distractie placuta azi si maine!

madau acelasi lucru ca si fetele voiam sa ti-l zic si eu. Daca esti convinsa ca e spre binele ei sa mearga la gradi fii mai hotarata. Daca azi nu o duci ca nu se trezeste, maine ca ploua si poimaine ca razele soarelui nu cad in unghiul corespunzator pe geamul de la dormitor nu ajungi nicaieri. Ramasul cu ea acolo iar nu mi se pare un lucru bun, o sa te santajeze in fiecare zi: mamiiii, ramai un pic cu mineeee.... Tu trebuie sa ai controlul asupra situatiei, nu ea. bafta multa!

Sanatate multa celor bolnaviori. Asta e colectivitatea, odata si odata trebuie inceputa.
Silvia s-a imbolnavit in a 3-a zi de cresa (probabil in primele 2 a fost incubatia). Si tot asa, primele 4 luni a fost mereu racita. La gradi n-a mai avut probleme pt ca deja era cu imunitatea facuta. In schimb colegii ei care nu mai fusesera in colectivitate... le-a venit lor randul.

Asta ma va astepta si pe mine cu Nati, de-asta mai pastrez bona pt cateva luni. Vai de buzunarele mele dar e o necesitate.

La gradinita Silviei ii primeau daca le curgea nasul dar nu aveau febra, sau daca mai tuseau dupa o raceala in care au stat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anna Sofia, La Multi Ani!

Bianca, bine ca ai intrat sa ne mai spui si despre voi ceva. Sanatate lui Serban.

Ripley... offff!! Insanatosire grabnica tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley am postat in acelasi timp.
Bravo tie ca ai terminat lucrarile in conditiunile de fata.
Bine faci ca intarzii antibioticul daca se poate, primele 3 zile de febra eu nu le dau antibiotic decat daca e rost de puroi in gat sau ceva f nasol, altfel de obicei dupa cele 3 zile regulamentare se opreste febra si am scapat.

Nu te gandesti sa incerci la Anna cu ceva gen Robomunyl, Bronchovaxon? Probabil asta ar fi pasul urmator dupa minimartieni.

Sanatate multa fetelor racite, si eu cred ca daca nu urca febra rau e doar o viroza.

--------
Eu am fost ieri la BE, le-am luat ambelor fete pantofiori, Nataliei de la Hokide, Silviei de la Cocodrillo pe care ii gaseam probabil si la Unirii. Plus o crema Mustella si 2 CD-uri.. la haine pt ele n-am avut rabdare sa ma uit ca s-au incaierat de la un balon si le-au rasunat glasciarele in tot Baby-Expo-ul. Balamuc. Oricum am cheltuit o gramada pe tinuta Silviei de scoala we trecut asa ca mai iau o pauza pe moment.

Nu cred ca mai merg la Baby Expo la editiile urmatoare; cam gata cu bebeluseala la noi. (Macar pt moment )

Costume de botez n-am gasit decat la Angel's day alias Bufi, cele mai ieftine din lanita 300 si ceva de roni, cele gen costum 5-600. N-am achizitionat nimic pt ca au spus ca la magazin le au la acelasi pret, astept sa-l vad si pe cel recomandat de Anda care imi place ca mai poate fi purtat si dupa. Cocodrillo au spus ca au la magazinul de la Unirii costumase stl botez, vazusem si eu ceva mai de mult, tot 2-3 milioane erau parca, voi trece si pe acolo. Probabil we viitor voi transa problema.

Mergi la inceput