Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 17
pischi2003 spune:
Salut
Azi, pentru prima data Alex a plans cand a ramas la gradi. Ceva nu i-o fi convenit, educatoarea i-a zis bonei sa plece (o luase pe Alex in brate), bona s-a conformat dar a mai asteptat in capatul scarilor. A zis ca n-a mai plans mult timp. Iar cand s-a dus tati s-o ia erau toti aliniati si ziceau o poezie. Pe care mi-a zis-o de mai multe ori, asa ce m-am bucurat....
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
anda77 spune:
catutza, referitor la problema ta cu terenul: nr. meu de tel e in contul comun, suna-ma ca s-ar putea sa rezolvam fara avocat. acum mi-am dat seama de ceva, nu pot sa scriu aici, m-am prins mai greu ca sunt blonda, d-aia.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
fetelor..cine stie sa-mi explice:
cum pot schimba titlul unui subiect deschis de mine???
dati-mi sugestii de titlu nou;subiectul se intituleaza:Prima zi de gradinita....care evident a trecut dar mai avem multe de discutat la acest subiect si as vrea sa-i schimb titlul!!!!!!!!!!multumesc
Sorana e racita...dupa o saptamana de gradi a inceput sa stranute...deocamdata ii pun doar ser fiziologic.
la gradi e bine,a invatat un catecel cu ursuletul ,arata pe degete 1,2,3.,nu a plans si nu a facut scandal deloc dimineata.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
ioana_77 spune:
In primul rand La multi Ani puiului mic de Joy. Sa creasca mare, sanatos si voinic, sa-i fie sprijin destoinic mamei![]()
Imi pare rau cand aud ca se ingroasa randul gradinitarilor mucosi. A mea deja a trecut in faza trei a bolii. adik dupa febra si muci a ajuns la tuse
Roxi, nu-mi vine sa cred ce scrii. aseara o farmacista mai ca baga mana in foc ca in perioada cat le administrezi Lantigenul nu racesc. SI io chiar am crezut-o.
Am bagat Nurofen, Sterimar si acu' am trecut pe Mucosin.
S-a mucosit si Stef bineinteles. dar macar el e simpatic, umbla cu lumanarile la nas si rade. maria in schimb e f uracioasa si nesuferita, nu ma inteleg deloc cu ea. La STef gingiile sunt varza, ii ies vreo trei dinti. E o intreaga poezie. asta noapte am facut iar naveta intre doua camere, dupa ce i-am adormit in brate pe amandoi, simultan.
nasoala perioada. Si ma gandesc cu groaza ca asta e inceputul sezonului. Pai ma impusc pana la sfarisit. Chiar vroiam sa intreb cele experimentate in ale gradinitei: teoretic, copiii trebuie dusi sanatosi, dar practic nu merg cu ceva muci la ei? Macara aia in faza terminala? Ca asa parca vad ca merge doua trei zile la gradi, o saptamana sta acasa. Unde ajungem asa? Nu mai intelege nici copilul nimic.
Ripley, nu mi se pare corect ca si la o gradi particulara, care costa o caruta de bani sa se primeasca copii bolnavi. macar daca dai un ban sa beneficiezi de conditii mai bune.
ioana_77 spune:
Lai, urmaresc cu interes relatarile despre Silvia
Zilele astea imi aminteam ce-ai mai tras-o cu Nati in primul ei an, cand mergea si Silviuca la gradi.
Dordia, Maria mea nu face noaptea in general. S-au mai intamplat accidente, dar f rar. Renunta la lapticul de seara si poate scapati si voi de plimbarile nocturne.
as vrea sa stiu daca mai este vreun copil aici care sa stea ca scaiul lipit de mama lui. Nu stiu ce se intampla cu Maria. Nu vrea sa faca absolut NIMIC singura. Aici ma refer la a se juca, a-si gasi o ocupatie cat il adorm eu pe Stef sau cand am treaba in bucataie. Nici la desene animate nu mai vrea sa se uite singura. Nu are deloc initiativa, sunt disperata, numai in sufletul meu sta. E ca o umbra.
De-asta imi si doresc cu disperare sa se faca bine, sa mearga la gradi, sa-si largeasca orizontul .Eu nu mai am nici rabdare, dar nici timp sa ma joc cu ea tot timpul. Il necajeste pe frate-sau cat poate, stiu ca e geloasa pe el, dar pe bune ca nu stau mai mult cu el decat cu ea. Stau si ma tot gandesc unde am gresit, ce pot sa fac ca sa-i fie ei bine. Si-s trista, incep sa ma deprim ca nu pot face fata situatiei mai bine. Vorba lui Joy, daca nu pot creste un copil ca lumea, ce sa mai spun de doi?
cel mai mult sunt stresata de ideea de a o nu traumatiza cu gradi, Stind-o un copil dependent de mama, care nu se joaca singura, va dati seama ca ma gandesc non stop ce face ea la gradinita. In plus ca mi-a spus ca nu-i place acolo ca ii este frica de copii
Na, ca mi-am varsat amarul.
pup si noapte buna. Ma duc sa bag capul in perna pana la prima repriza de plans din noaptea asta.
catutza spune:
Anda , acum am intrat pe forum si nu-mi permit sa te mai sun la ora asta, dar te sun maine dimineata pe la 9,30-10 e ok?
si multumesc mult
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
roxisialexia spune:
joy, La multi ani, pentru micutul alex! sa fie sanatos,sa aiba noroc si fericire.pupici de la noi
ioana, la naiba cu imunizarea asta, nu la toti copii functioneaza la fel..mai bine ii dadeam septilin ca anul trecut i-a mers bine. si lantingen mai am doar doua zile de dat, deci tratament complet.
Mai nou este ca are si un pui de febra si la dus tremura ca varga m-am speriat rau pentru ca nu am vazut-o niciodata asa si arata si rau la fata.
Ioana s-ar putea sa o intorci cu mucii, mai las-o pana se face bine. si a mea este mamoasa insa de cand cu gradi sta foarte retrasa, azi s-a cocotat pe canapea eu mi-am vazut de treburile mele( il spalam pe mati) si cand m-am intors era in acelasi loc si cazuta pe ganduri..fii-mea!!! care nu sta o secunda.la intrebarea ce faci lexi acolo, primesc raspuns : " ma gandesc la televizor" acesta fiind inchis.
Azi am fost cu piticul la control de cinci luni, se prezentam bine e flacau mare deja are 6500 kg si 68 cm.
anca, sanatate multa! dai edit si modifici numele subiectului.ex" grupa mica la gradinita"
ioana, eu cred ca mariei ii va face bine la gradi, nu o traumatizezi deloc din contra va invata sa socializeze, sa aiba un program si sa capete diverse cunostinte.si tu esti varza de obosita pesmene ca si mine si nu mai functionam normal, lasa copilul sa stea langa tine daca asa e fericita, da-i de lucru.
merg sa vad ce mai este cu temp alexiei, seara buna!
Noki_Lara spune:
Of, Roxi, asta mai lipsea.
Sanatate infinita Lexutei dragi. M-am tavalit pe jos de ras: cum, mai, "ma gandesc la tlevizor"???? Super tare replica!

Madau- problema care trebe transata din fasa este: vrei sau nu vrei musai s-o dai la gradi? Ca daca vrei, atunci e e clar ca trebuie sa fii tare pe pozitie si sa nu te lasi impresionata de banditismele plodului. Ca daca o faci, e clar ca batalia e pierduta. Stiu ca nu e usor s-o lasi in crize acolo, dar trust me...90% din scena e de ochii lumii, dupa ce pleci tu isi vede de treaba. Dar e clar ca prima saptamana-a doua din gradi sunt cumplite, totul e sa-ti doresti suficient de mult sa o lasi acolo.
fetele!
Ioana- descrierea ta se potriveste 100% cu ce am patit cu Sarah in primele zile de gradi.
Cum dispaream 5 secunde din raza ei vizuala, era jale. Si texte de-alea repetate la maxim un minut: "nu vreau sa pleci". Apoi incet-incet si-a mai revenit. Azi a fost prima zi in care nu a repetat textul clasic, dar e drept ca a stat la mama mea dupa-amiaza asta.
Dar stiu ca Maria ta era de cand lumea mai mamoasa, deci clar acum ii e si mai greu decat bufnitei mele, dar cred ca se va obisnui pana la urma. Doamne ajuta, vorba aia. Oricum, tie iti tin pumnii sa te tina nervii, ca stiu cat e de horror cu un copil-smiorcait si atarnat de tine.![]()
Ma duc la nani, ca maine avem zi de petrecut.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
fetele. Ziceam ieri ca o sa citesc din urma si o sa vizonez poze, dar se pare ca nu ma pot tine de cuvant. E toamna, la noi in piata sar preturile de la o zi la alta, azi erau gogosarii 5 ron, acum cateva zile erau 3
. Asa ca azi am tocat gogosei (
asa le zice Elise) si verdeata ca sa pun in congelator. Ce mai, mi-s gospodina
Am citit ultimele 3-4 pag.
Joy, LMA Alexutzului, sa creasca mare si frumos si sa se inteleaga bine cu fratelo. Vrem poze de la mot.
pischi,
Alex cu poezioara!
soanso, deci si voi v-ati captusit cu muci
. Sanatate!
Ioana, la noi se primesc si copii muciosi. Eu am ales sa nu o duc pt a nu se agrava. Deocamdata e bine, muci si atat. Bagam Sterimar si oscilo, vit. C. Sanatate la puiuti. Mi-l si imaginez pe Stef alergand spre tine cu gura pana la urechi si cu mucii pana la genunchi
. Maria e lipita de tine si cand mai este alt adult in preajma ei? Daca suntem singurele acasa nu sta fara mine, pana si la baie ma urmareste. Daca mai este altcineva cu ea in camera, pot sa lipsesc oricat ca nu observa.
roxi, sanatate Alexiei! S-a cumintit Lexi[woow]?
madau, la fel am patit si noi cu gradi. Luni si marti a fost ok, chiar bucuroasa ca o las acolo, dar miercuri s-a varsat paharul. Joi si vineri nu am dus-o din cauza de muci. Azi a pierdut un teatru de papusi, mi-a zis colega care are baietelul in aceeasi grupa ca li s-a cerut 3 ron pt acest teatru. Mi-e o ciuda de mor ca a pierdut ocazia sa vada asa ceva, noi nu avem teatru in oras si nu stiu cand se va mai ivi o alta ocazie.
melku, ai fetita mare, ce mai!
cami,
si bafta la interviu!
dordia, noi am avut accident pishu chiar dimineata. Cand s-a trezit era ud patul. Asta e, nu se intampla in fiecare seara asa ca nu imi fac pb. Elise se trezeste de obicei noapte si-mi zice ca vrea sa faca pishu, dar aseara ori nu a cerut, ori am dormit noi prea adanc
si nu am auzit-o
. Tu il trezesti pe Stefan ca sa-l pui la olita?
Miri, cu intarziere iti urez si eu LMA!
Noki, la infectia urinara nu se plang si de dureri? Eu zic ca e tot de la frig.
Poll: la ultima cantarire avea 15 kg si 96 sau 98 cm
, nu mai stiu exact si am uitat sa-mi notez. Nu e grasa, dar nu ma plang c-ar fi slaba. Ii cam numar costele, dar cand o iau in brate... se simte ca e indesata.
anda, iti mai aduci aminte ca te plangeai ca al tau nu scoate nicio vorba? Si acuma te da pe spate cu replicile pe care ti le da
cami, o fo' buna ciorba? 
catutza,
. Bia cand merge la camin/gradi?
azi deja e maine
, asa ca ii urez si Annei de Tania la multi ani cu bucurii si fericire.
merg la
ca azi am stat in picioare de dimineata la 7 pana acuma 1 h, cu pauza de 30 min cand am culcat-o pe Elise.
Noapte buna
Somn usor
Sapte pureci pe-un picior
Si unul dupa ureche
Ca sa fie cu pereche.![]()
Cristina & Elise-Stefania
meems spune:
Joy, sa-ti traiasca mezinul, sa creasca mare, sanatos, si cuminte! 
Anda, parca tu ziceai de kg... Si Rianna are un pic peste 15 si mi se pare chiar un pic dolofanica.
offf... belele cu copii bolnaviori. Speram sa-si revina toti peste weekend ca sa incepeti saptamana cu forte noi.
Ioana, si Rianna e tare mamoasa - deh, sora geamana a Mariei! Ma dispera cateodata pe-acasa cand vrea sa stau doar langa ea si sa fac ce zice ea. Aseara insista sa stau sa colorez cu ea, cand eu aveam de platit facturi. Am luat-o langa mine, i-am tras scaun la masa si am pus-o cu cartea de colorat si cu creioanele acolo. Eu scriam cecuri si plateam facturi pe net. Ei, n-a fost bine! Pana nu am luat si eu un creion colorat in mana si nu m-a vazut ca scriu in cartea ei, nu s-a lasat cu miorlaiala! Si chiar ma streseaza cateodata, ca daca are momente din-astea chiar nu reusesc sa fac mai nimic acasa, si si-asa orele de treaba acasa sunt putine dupa ce ajung de la servici.
Madau, si eu zic ca fetele: tre' sa fi tare pe pozitie si sa o lasi pe Miru la gradi, chiar daca face ca toate cele. Rianna e super obisnuita sa ramana, si totusi mai are momente. Chiar saptamana asta intr-o dimineata o apucase si se inclestase de mine de-a trebuit s-o ia femeia cu forta din bratele mele, in urlete. I-am spus ca "mami vine inapoi", m-am intors si-am plecat. De pe drum am sunat si ea era deja calma, se juca linistit. Nici 5 min. mai tarziu. Cum zice si Noki, mare parte din show e de ochii lumii.