Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

desfasuratorul evenimentelor aici:
http://www1.pmb.ro/pmb/primar/zilele_bucurestiului_2008/Program_5_FINALZB.htm

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , a fost soacra la avocat pentru pamantul ala de la academie, stii cat vrea avocatul ? jumate/jumate mi se pare enorm, nu am fost de acord. Astea sunt "preturile" , ai idee?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

catutza, "pretul" e de 10 %. 20% dk e zona "tare", cum e la voi, maxim 30% daca nu esti in regula cu actele si trebuie sa se agite mai mult sau sa dea spagi. 50 e cam mult. sa mai mearga la altul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , asta o sa faca, cauta alt avocat. Actele lor sunt ok, deci nu sunt probleme, merci mult inca odata

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi suntem in total regres cu gradi....de miercuri a inceput sa planga inainte de masa de pranz, azi n-a fost chip s-o las acolo. A urlat si a facut ca toate alea, cum ma vedea ca plec, cum incepea sa planga, n-a putut nimeni sa se inteleaga cu ea. NIMENI! Am stat acolo cu ea in speranta ca se va lua cu joaca si voi putea sa dispar din schema, dar no way. La 11.30 am luat-o si ne-am dus acasa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hop si noi!

As vrea sa ii scriu lui Madau ca de ieri vroiam sa o fac, legat de programul vostru la gradi. Din experienta mea de mamica cu copil la program pot sa zic ca nu trebuie lasat dupa ei! Si zic asta pt ca ieri parca nu ai dus-o pt ca nu s-a sculat, ei bine Mirunici a vazut ca ii merge si azi a atatcat din nou.... nu de fiecare data o sa le placa sa se scoale si sa faca ce le zicem dar e important sa fim constanti....Zic ca e foarte riscant sa nu ii pastrezi ritmul inceput...altfel copilul nu o sa inteleaga nimic, ba mai mult o sa creada ca e dupa el. Si azi cred ca educatoarea ar fi trebuit sa o ia in brate pe Miru, cu urletele de rigoare iar tu mami sa pleci frumusel... Si eventual sa vezi ce se intampla sunand dupa o ora...
Un si sper sa nu te superi ca am intervenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

pentru uichendul viitor:

PRIMA EDITIE A BOOKFEST JUNIOR

"Bookfest, cel mai important târg de carte din România, are un pui – Bookfest Junior. Asociatia Editorilor din România organizeaza în premiera anul acesta Bookfest Junior, Salonul de Carte pentru Copii.

Bookfest Junior va avea loc în perioada 26-28 septembrie în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai, Calea Serban Voda, nr. 167).
Bookfest Junior este singurul eveniment de carte în aer liber din România, dedicat copiilor. Peste 25 de edituri vor fi prezente în cadrul Salonului cu titluri atractive din care cei mici îsi pot alege cartea preferata. Salonul de carte se va desfasura pe o suprafata de 2.000 de metri patrati.

Organizatorii au pregatit o multime de surprize micilor vizitatori ai Salonului de Carte. Pentru a-i atrage sa citeasca, personaje de poveste, spiridusi si zâne le vor fi parteneri de joaca celor mici în spatiul amenajat special pentru ei.

Bookfest Junior are o puternica componenta educativa, transmitând parintilor un îndemn la reîntoarcerea catre adevaratele valori. “Vino cu cei mici la Bookfest Junior si cumpara-le o carte! Prezinta-le adevaratii eroi”. Organizatorii spera, cu aceasta ocazie, sa îi atraga pe micii vizitatori dar si pe parintii acestora în minunata lume a cartilor unde eroii adevarati îi asteapta.

Intrarea la Bookfest Junior este libera.

Bookfest Junior – pentru copii. Recomandat parintilor cu acordul copiilor."

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

azi sunt superhappy!! copilu' meu nu a plans deloc dimineata. mi-a facut chiar si cu manuta de pa pa.
a protestat de dimineata ca nu merge la gradi, ca merge cu mine la serv... dar am recurs la o stratagema de urgenta, "mi-am telefonat seful" de fata cu ea, care sef "nu a fost de acord in nici un chip sa vina si Daria la serv. meu pe motiv ca am foarte multa treaba si ea deranjeaza.". a protestat ea ca sa-l certe tati ei pe seful meu ca-i asa de rau si a mers spre gradinita resemnata si taaree suparata pe al meu sef.

oricum, mi-a reconfirmat educatoarea: imediat ce ne retragem noi, eu sau sotu', plansetele inceteaza ca din senin.

si eu vreau sa-i mentin programul exact pentru ca altfel mai tare o zapacesc. bine, io nici nu am de ales ca nu am cu cine o lasa acasa.

copiii gradinitosi dar lipsa la apel din cauza de mucisori, cum se mai simt azi?

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou, helou.

Va multumesc fetelor pentru urari si pentru gandurile bune. Sa ne dea DD tuturor o viata macar la fel de buna ca cea de acum.

MELKU multam de info. Deja avem rezervat uikendu' asta cu motu' si apoi duminica multumita lui NOKI mergem si noi sa cascam gura, asa ca ne facem de drum si saptamana viitoare la targulde carte. Sper io.

ROXI nu, nu am primit nimic pe mess. Eu il deschid fff rar si poate l-o fi deschis Cristi si nu mi-a zis de mesaj Oricum, multumesc .
Si numai rasuci cutitul in rana cu gradinita ca mi-e de jale. Nu am facut nimic, o sa incerc prin noiembrie la o gradi dar care nu-mi prea place...unde-mi placea si vorbisem cu cineva sa-mi faca intrarea la diresctoareap cade ca persoana cu care vorbisem (o consideram ca o mama) se pare ca m-a mancat de kur, am auzit niste chestii de-ti sta mintea in loc. Si m-a vorbit la o prietena caruia i-o recomandasem cu suflet bona pt copil.
Ma gandesc cu groaza ca la anu' va fi si mai greu cu despartirea de mami si adaptarea.... o voi lua pe socrella cu siguranta la inceput, apoi cand vor fi bolnaviori tot ea va veni sau ii voi mai duce si pe la tara.

MADAU ca si Alinus nu cred ca ai procedat corect. Nu trebuia sa mai ramani ca cu tine acolo clar nu se potolea. Stiu ca vorbesc eu care inca nu l-am dat.....dar, eu o duceam pe soramea la gradi si OF..Doamne...de-ai sti cum facea cand o schimbam si o lasam...o luat cu forta din bratele mele. Cand plecam plangeam si eu...diferenta este de 6 ani intre mine si ea, inchipuie-ti ca eram destul de mica.
Facea ca trenul in gara, era de nedescris. Si a durat mult acomodarea. Cu siguranta mai mult de 2 saptamani.
Bafta in continuare si numai ceda, o lasi si pleci ca apoi te amarasti si tu, cu tine langa ea nu va fi mai bine, educatoarele stiu ce trebuie sa faca. Sper.

.....mai aveam in gand ceva, dar neuronul s-a dus. Si ma duc si eu la treburi.

aaa......DORDIA cand am citit ca ti-e greu sa te trezesti noaptea sa-l pui pe Stefan la olita...ma gandeam ce bine de tine! Asta sa-mi fie si mie singura trezire.
Dar nu...eu m-am trezit aseara de ex de 5 ori in 2,5 ore. Adica de la 23:00 pana la 01:30 ...imi vena sa mor. Cand Alex, cand Vlad, cand Alex, cand Vlad. Si pana dimineata m-am mai trezit de 6-7 ori. Ba pune lapte, ba Vlad vrea suc - ii pun f putin suc, restul apa, dar el tot vrea.
Asa ca am hotarat sa doarma Cristi in continuare cu Vlad si eu cu Alex ca-n ritmul asta sunt terminata de tot.

cu olita, eu zic sa-l lasi pe el sa se trezeasca. Vlad cere noaptea singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sunt suparata, s-a pricopsit fii-mea cu niste muci urati si multi , imi vine sa plang de nervi, abia azi nu a mai plans si incepuse sa se obisnuiasca..ufff.
noki sigur si a mea tot de la frig a racit, si educatoarea ne spunea ca este cald sa nu le dam haine groase si uite ca subtiri au fost si alexia s-a captusit.
sunt suparata stiam ca va raci dar chiar asa din primele zile.......
ioana, tu ce i-ai dat mariei? cum se mai simte?

Mergi la inceput