Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 15
camelia_daniela spune:
Neatza!
Lavi, speram sa fie si cu profesori la liceu ... oricum ne vom intalni doar noi, colegii, la un restaurant si vom mai sta la povesti! Cred ca va fi frumos si placut si asa!
Cata, n-am mai ajuns luni la interviu, l-am reprogramat pentru saptamana viitoare! Multumesc de intrebare! 
Dordia, si Daria e fara pampers si ziua si noaptea si mai avem si accidente. Ea spune, in genereal, in somn cand vrea sa faca pisu, mai o pun si eu fara sa ceara ea (atunci cand vrea, ca se poate intampla sa nu vrea!) si se intampla si sa se scape pe ea...
Ripley, Cristina N, Ioana, sanatate la domnisoare!
Sper sa sunteti bine!
Joy, LA MULTI ANI pentru Alexutzu!!! 

Sanatate maxima, mult noroc si bucurii!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Mihaelutat spune:
Intru sa imi fac mea culpa si sa ma scuz infinit ca am uitat sa urez La Multi Ani colegei de colectie si bautura Miri. draga mea sa de-a Al' de Sus sa ai parte numai de bucurii, bijuterii, masini luxoase, vacante fabuloase, sanatate maxima, copil cuminte, barbat si mai cuminte, soacra de treaba in continuare si vreo 4-5 diamante.
Alexutu de Joy sa ne traiesti, sa infloresti si sa te cumintesti, sa aduci numai bucureie parintilor si fratiorului tau. Draga Joy sa iti traiasca baietii, si vorba lui Noki, aduceti Distonocalmul, sa mai rezisti pana cand or face 18 ani.
Gata fug ca trebuie sa impart primele in directie.
Revin mai tarziu
Mihaela
anda77 spune:
mereu i-am invidiat p-aia care impart primele in directie![]()
joy, sa-ti traiasca baietii!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mitzo, da' mie nu-mi imparti nimik? Ca asa imi sufla un vant prin buzunare.....
Joy- sa-ti traiasca aniversatu'!!!! Sa fie cumintel, sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!

BE- io zic pas...desi pana si invitatie gratuita am, doar cheful si bani-mi lipsesc.![]()
Lavi- ce vremuri cu Polly-ul si scaunele de masina....![]()
--
Io-s popandau ca m-au sunat de la gradi ca tot cere Sarah la pisu si sa ma intrebe daca nu are cumva ceva de care as stii. Nu stiu sa aiba ceva, dar e drept ca de 2 nopti umple full pampersul de noapte, de da pe dinafara. Cred ca-i e frig, ca bufnita nu doarme invelita si la mine in casa e ger, aka 21 de grade. I-am dat io pijamaluta cu maneci lungi, dar o fi putut raci??
Ce analiza se poate face sa vad daca nu cumva are infectie urinnara? Ar putea avea asa ceva?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki, urocultura
. Atentie ca trebuie recoltata cat mai steril posibil, spalata inainte si pisu direct in cutiuta sterila (sau in punga speciala). Daca se contamineaza cu alti microbi = 0. 
Cami la noi a fost informala cea de la scoala, cu profii, f simpatic a fost. Voi nu faceti si la scoala, doar direct la restaurant?
dordia2000 spune:
Lavi...ms mult de raspuns.... Noi folosim de la inceputul procesului sub cearceaf scutecele absorbante. Iar el oricum la pisu merge singur la wc, aprinde lumina si face la wc ca baietii mari....si apoi se imbraca si trage apa...si mai lucram la spalatul pe maini. Dar...noaptea...e singur in camera...si sincer nu stiu ce face. Dar o sa incep sa ii spun ce are de facut...si sa vad daca face pe el sau se duce la wc. Chiar si olitza o sa i-o las aproape....poate da peste ea.
Deja o sa incep serviciul de pe 1 si....o sa fie greu sa ma trezesc noaptea...etc. So...va tb invatat sa ceara sau sa faca singurel.
Ms mult si Cameliei pt raspuns. Dar daca doarmim separat...nu prea il pot urmari.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
catutza spune:
Joy ,
sa va traiasca mezinul Alex-Gabriel, sa creasca mare, sanatos si frumos
Diana , Bia mea nu mai face pipi noaptea de cateva luni, face seara inainte de somn si apoi dimineata cand es trezeste...dar daca se mai intampla sa faca noaptea tipa "fac pishu...." si o auzim normal.
Camy , atunci tin pumnii pentru saptamana viitoare 
Noki , multa sanatate lui Sarah 
Lavi , am vazut la BE hainute de la Bufi, nu stiu preturi ca nu erau afisate si de intrebat asa nu am stat.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
catutza multumesc!
Oricum 8 milioane pe un costumas de unica folosinta nu voi da, e clar, mai bine ii iau un scaun de masa sau o plasa mare de hainute utile de diferenta de bani, sper sa gasesc ceva dragut pt botez pana in 3-3.5 mil, unde a zis Anda daca nu la BE.
Dordia oricum asta sa-l trezesti tu noaptea nu-i o solutie pe termen lung asa ca tot va trebui facut pasul, cu riscurile de rigoare.
camelia_daniela spune:
Lavi, nu facem si la scoala, pentru ca asa s-a vrut de catre majoritatea celor care participa si nu am avut spor la convins eu singura
... poate la cea de 20 de ani facem ceva in genul asta, desi ar fi fost frumos si acum ceva de genul asta!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Asa...ma pregatesc de un week-end de party: http://metropotam.ro/Evenimente/eve0071473067-Zilele-Bucurestiului-2008/
Maine seara o chem pe babysittera, aka mama, la mine acasa si io cu Adila fugim la concertul cu Bryan Adams si focurile de artificii de la mine de la serviciu.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!