Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, Nati are tot 15 kg pe cantarul de adulti si mi se pare un picut dolofanica.
Cam asta e greutatea medie normala la 3 ani.
Nati are 96 cm si 15 kg, azi am masurat-o la usa.
Silvia 124cm si 21 kg la 6 ani si 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

am venit si eu de la gradi, sedinta de cersit bani si semievaluarea copilasilor. mi-a laudat-o ca mananca, doarme, se joaca, ca este nazdravana insa o asculta.
am stat si m-am gandit de ce manaca atat de mult cand ajunge acasa( si eu nu's happy de asta ), pentru ca daca dimineata nu mananca laptele/untul/branza/ceai astea toate nu-i plac, apuca sa manance la pranz ceva si la 4un mic desert.
Cineva intreba de imunizare, eu ii dau lantingen b.

mada, am fost si eu la be, sunt dezamagita rau de tot, preturi nesimtit de mari..oferta foarte mica pentru iarna pentru varsta 3-4 ani, lume ca la balamuc. am tocat toti banii pe produse avent, humana, nuk, mustela si niste caciulite.

ando, de cate ori incerc sa ii dau sa pape lui mati ma gandesc la tine si la nichi si ma rog sa se schimbe ca eu nu am rabdarea ta.Fii-mea avea acum 2-4 sapt 14.700kg sigur a mai luat avand in vedere ca mananca ca nesatula. o sa ma credeti nebuna insa eu nu vreau copil gras, prietena ei are 21 kg la aceeasi varsta.

meemsulici, ..trebuie sa pot, atata timp cat mi-s sanatosi copii pot orice restul se face.

lavi, nu ai avut emotii azi? cred ca tare mandra trebuie sa fii de silvioara !( chiar de-i nazdravana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxana, dc? nu mananca matei? hmm, sper ca nu e un nichita2 ca ai imbulinat-o. spre deosebire de mine, mai inca un copil de ingrijit, plus o scoala...

nichita a scapat in vara asta de "chichita" si "titita", spune clar nichita si a trecut de o saptamana la "nichitutzu'". nichitutzu face, nichitutzu drege, nichitutzu are, nichitutzu n-are si ii trebuie...asa vorbeste de el.
"mami, veau masinute, veau si camion, veau si avion, veau si bomboane, veau si pistol cu apa...(se opreste putin)...toate alea le veau!" (cred ca ma-sa mare i-a zis ca le vrea pe toate alea..:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Maine s-ar putea sa ajung si eu la BE dar nu stiu la ce ora ajung , o sa plec de aici cam pe la 12 ... probabil pe la 14 voi fi pe-acolo ... sper! Vin mai mult in plimbare, desi ma intereseaza ghetute/ cizmulite (dar daca ziceti ca sunt scumpe, mai bine pas!), caciulite, pijamale si ciorapei.
Madau, de unde ai luat ghetutele cu 65 ron? sunt de iarna sau mai de toamna?

Anda, suna tare bine invitatia ta! Duminica dupa-amiaza (pe la 17.00) am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, ceva informal din pacate! Dimineatza sunt libera, dar nu stiu daca am masina... oricum ne auzim pentru ca tareee mi-ar placea sa ne vedem cu tot cu pitici!
Suuuper tare Nichitutu!

Adina, tinem pumnii sa treaca cat mai repede perioada asta "urata" de acomodare!
Imi povestea o colega ca baietelul ei, fiind in al doilea an de gradi, iarasi a plans ; iar atucni cand l-a intrebat acasa de ce a plans, ca doar nu era prima oara cand mergea acolo, acesta a raspuns "pai toti copii plangeau... asa se plange la inceput!"

Sa va povestesc discutia mea cu Daria la telefon ieri:
eu "ce faci, mami?"
ea (foarte vesela)"mananc ciocolata!"
eu "hai ca vin si eu la tine, imi dai si mie ciocolata?"
ea "nu-ti dau, nu-ti dau!"
eu (insist) "hai, te rog frumos"
ea (dupa cateva secunde de gandire) "tie iti dau ... tie iti dau ... CIORBA!"

Astazi la pranz, cand a vrut mama sa-i dea ciorbitza, a zis ca ea nu mananca ciorbita, ca ciorbita e mancare de oameni mari, nu de copii si ca o sa manance si ea ciorbita ... cand s-o face mare!(pana la urma a mancat si ciorbita!)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cami, ca sa nu te ingrasi, de-aia nu-ti da ciocolata, fata s-a gandit la tine.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Roxi recunosc ca am avut emotii sa nu-si fi facut invatatoarea o parere f proasta despre ea fiind nazdravana. Altui parinte i-a spus ca trebuie sa mai lucreze cu copilul pt ca se vede ca nu a lucrat prea mult la gradinita. Naspa.
Eu ii stiu Silviei si plusurile si minusurile, nu e prea buna la "vorbit", se poticneste la exprimare, nu va fi o literata probabil. In schimb e buna la matematica, are simt muzical si indemanatica la chestii manuale. Cum e, e iubita mea cea mare, prima mea fetita.

camelia de ce din pacate informal? Nici la noi n-a fost foarte formala intalnirea si a fost chiar frumos si intim.

Simpatica foc Daria cu ciorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara colectie!

Ripley, Ioana, CristinaN , multa sanatate la fete

Lavi , ma bucur ca a fost bine la sedinta si ca a placut-o invatatoarea asta e un lucru bun-primele impresii

Mada , imi pare rau ca nu ne-am vazut azi

Roxana , ati mai stat mult la BE?

eu ca si Roxana si Mada am fost dezamagita de expozitie, nu am luat decat caciuli, dresuri, creme de corp si niste bluzite.

Camy , ce ai facut la interviu? (parca luni trebuia sa mergi)

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara si de la noi...

Catutza......noi suntem bufnitele de noapte...Ce mai face Bia?
Miri...ci scuzele de rigoare... si tot ce e mai bun iti doresc.
Joy.... su La multi ani pt puiutul de 1 anisor.Doamne ce mare s-a facut... si ce repede trece timpul....
Lavi... ma bucur ca e ok Silvia cu scoala.

Noi suntem ok, sanatosi-voinici. Ieri abia i-am facut vaccinul lui Tudor ca...4 luni le-a facut la mare, apoi am racit si abia ieri am reusit sa il facem. A fost cumintel, a plans putin dar....i-a trecut repejor. E un dulce, rade mereu...si urla daca pleci din raza lui vizuala. S-a invatat prost la mare unde era in centrul atentiei si mereu era cineva care sa il smotoceasca..iar acum...cand sta singur protesteaza. Dar il las sa protesteze...si se va dezvatza de obiceiurile rele.
Stefan e cumintel cum il stiti, dar e foarte incapatanat...si nu prea tine cu pedepse de genul...iti iau masina favorita...
Azi de ex...arunca cu jucarii ca eu nu am fost de acord sa mearga el la vecina sa se joace. (fiind foarte dimineatza) I-am explicat in fel si chip...dar degeaba...apoi a inceput sa arunce cu jucariile. I-am spus ca daca mai arunca...le iau si le dau la alti copii care se joaca frumos si nu le arunca. Ca daca le arunca inseamna ca nu ii mai trebuie...deci merg la baietei si le dau. SI deschid usa sa ies..la care vine la mine cu alta jucarie...si imi zice:"HAi mami, merg si eu sa ii dau si masinuta asta la baiatzel". Deci...chiar era incantat ca dam jucariile lui favorite...in schimb daca pune alt copil mana...nu ii convine. Asa ca...la noi pedepsele...cu luatul obiectelor favorite...nu tin. So...am noroc ca in general e un copil cuminte ca altfel....

Gata ca m-am intins si...chiar tb sa il pun pe Stefan la olitza si sa ma culc si eu.

Chiar...am si eu o dilema. Noi nu mai folosim deloc pampers-ul. Dar noaptea...el face pisu ca il pun eu la olita. Voi cum procedati? Adica...cei care dorm singuri in camera...va sculati sa ii puneti sa faca pisu? Sau se scoala ei? sau cum faceti? Ca eu il pun in jur de 2-3 si face...si apoi mai face cand se trezeste dimineatza. De sculat sa ceara sau sa mearga singur...nici vorba...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Voi sunteti dezamagite de Baby Expo pt ca nu mai e ca pe cand erau ei mici si vanam carucioare, Chicco Polly si alte harnasamente. Cu hainutele e mai greu ca e vanzoleala mare.

Eu merg azi dupa masa cu mandrele, o iau pe Silvia mai devreme de la after-school. Cautam costum pt botez, pantofi de la Hokide, CD din colectia cu Elefantul Cici care ne place tare mult. Si ce-om mai gasi.

La Hokide au si marimi mai mari, 31-32?

Dordia nu prea pot sa te ajut cu intrebarea ca la noi nu se prea aplica. nati inca e cu pampersul de noapte, iar Silvia l-a avut pana pe la 3 ani. Oricum ii lasam olita la indemana si o folosea la nevoie, inca de cand avea pampersul.

Ti-as sugera si tie la fel, sa-l imbraci usor de dezbracat noaptea si sa-i spui sa foloseasca olita daca are nevoie. Intre timp, pt orice eventualitate pune sub cearceaf niste paturici absorbante cu plastic pe dos (de genul Seni), cum foloseam cand erau ei bebelusi.

Mergi la inceput

Joy la multi ani lui Alex-Gabriel, sa fie sanatos si sa aiba o viata lunga si frumoasa!
Sa aveti o familie fericita si sa va bucurati unii de altii!
Sunteti norocosi, aveti doi copii sanatosi si reusiti!

Maine e ziua Annei de Tania.

Mergi la inceput