Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
Valeu, cand citesc simptomele proaspetilor gradinitei ma felicit ca macar o iau one by one. Intal sa ma potolesc cu Silvia cu scoala, sa vad ca-i OK si apoi incepem distractia cu Nati la gradi.
Maria, Ioana, Ripley, Roxi multa putere si curaj in toata actiunea, pana la urma va fi bine, prima perioada e mai grea, iar la voi e un bonus ca ii aveti si pe juniori.
Restul gastii de gradinitei: 
soanso spune:
cu intarziere urez Anei Sofia si lui Alex sa cresteti mari si sanatosi sa aveti parte de tot binele din lume!La multi ani!
maria_alexia,si a mea a stat azi lipita de mine, ma dor toate oasele cat am tinut-o in brate,sta cuminte ca un mielusel ,nu a mancat mimik azi doar a baut apa si ceai la greu,acum s-a trezit cu febra 38,4 iam dat 5 ml nurofen,are nasucul infundat dar nu stranuta si nu ii curge,nu tuseste.
Delia ,te admir pt cat esti de puternica si cat de mult muncesti ,sanatate fetelor tale si ai grija putin si de tine.
anda,nichita e hotarat,stie ce vrea ,iai facut clatitele??
eu a trebuit sa-i prepar Soranei la 11 noaptea macaroane cu branza.
aoleu 20 raceli scrii,pai a mea in 2ani si 9 luni nu a avut mai mult de 5,vaiii ce ne asteapta.
Roxi ,ms am schimbat titlul subiectului in cel sugerat de tine.
sanatate infinita tuturor copilasilor colectiei bolnaviori.
ps.a mea iar doarme...nu cred ca o duc maine la gradi!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
felicia74 spune:
salutare!!!!
am aterizat si noi in Bucuresti, mama, ce e cu frigul asta? Ieri in Antalia a fost nor si tot se putea face baie, erau 30 de grade afara, 29 in apa.
A fost o vacanta f.frumoasa, complexul Botanik e cum mi l-au descris atat Noki cat si alte persoane, a meritat orice banut. Ilinca s-a distrat de minune, dar noi mai putin, ca am avut copil TERORIST!!! Nu am recunoscut-o, nu inteleg de ce copiii innebunesc in concediu. Nu a mancat (ca era prea ocupata cu joaca), nu ne-a ascultat neam, s-a bazait din orice ("hhhh, m-a stropit baiatul, hhh, m-a calcat pe picior, hhh, sunt suparata etc. etc.") de-mi venea sa-mi iau campii. I-am si ars cateva la fund, ca era incontrolabila.
Am facut si un tur Aspendos-Manavgat-Side, dar iarasi Ilinca ne-a capiat. Nu statea locului cand povestea ghidul, ba incerca sa-l acopere cu intrebarile ei, in autocar punea picioarele pe geam, ba se strecura pe sub scaune ca sa se duca la tac-su.
Doru chiar a zis ca pana la majorat nu mai merge in concedii cu noi, cel putin cand vrem sa cunoastem o tara o vom lasa-o acasa. Si are dreptate, sunt de acord chiar eu, care voiam s-o iau cu mine peste tot. Ei, mi-a trecut!![]()
Deoarece vineri seara a fost furtuna in Alanya, am intrat la un internet cafe si am citit.... evident DC-ul
pe diagonala eu si tati, in timp ce Ili se delecta cu o acadea primita de la un vanzator
Mama, ce tupeu au sa hraneasca copilu in fata mea! Ma rog, ceea ce voiam sa spun e ca sunt in mare la curent cu ce s-a mai intamplat saptamana aceasta, din pacate observez cu gradinistii sunt, in mare parte bolnaviori, le urez tuturor imunizare rapida![]()
Si acum:
Miri LA MULTI ANI, sa ai parte de multe bucurii, bani si tot ce mai vrei tu

Iar lui Anutzachele Taniei ii urez bine ai venit in randul copilasilor (din cel al bebelusilor)! Si la multi ani, desigur!

Hai sa descarc pozele, ca nu sunt saracele, decat vreo 400![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Wow Feli, sa va fie de bine concediul! AI sa vezi ca si urmatorul tot cu Ilinca va fi ![]()
La noi e mai bine, inca mucim la greu, dar dupa ce s-a dormit de pranz de la 15 la 20 (eu doar de la 17 la 20) ne asteapta o lunga seaaara pana ne ia cu somn.
Maine n-o ducem pe Ana la gradi, inca nu e prea ok, dar marti inapoi la datorie :)
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
Feli bine ati revenit, ma bucur ca v-a priit concediul, mai putin dpdv domnisoresc dar asta e.
Ripley esti online? Pe gmail nu te vad.
Repet urarea de sanatate din belsug muciosilor!
lavi02 spune:
'neata!
Tot eu?
maria voiam sa-ti zic dar uitai aseara: lasa depresia din motive de probleme cu copii mici si stat acasa. In curand se va termina etapa asta si nu se va intoarce (probabil) si o sa-ti amintesti cu nostalgie.
Cristi se va obisnui in cateva saptamani cu gradi; in cateva luni se vor rari si racelile. Intre timp creste si Ana si la un moment dat te vei intoarce la servici. Vara viitoare vei avea 2 copii marisori ![]()
mamica noiembrie-decembri spune:
Neatza!
Am facut SUBIECT NOU !
Va asteptam cu vesti bune despre gradinitei !
Sanatate infinita celor bolnaviori!
P.S. Camelia sunt ![]()