Inseminare Ungaria(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Pamy, asteptam vestile bune! Fetele mele sunt neobosite!

Pooooooooooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nici ale mele nu stau

ete cum apareti voi ca ciupercilema bucur sa va vaz din nou..ati cam tras chiulu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Camy iti tin pumnii iubita! Orice hotarare se ia maine sa fie cat mai repede si sa iasa cu ochisori! Dupa orice furtuna iese soarele asa ca supararea ta se va compensa cu o veste buna!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Liana

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

si eu sustin !!!!asteptam verdictul !

Mergi la inceput

Pamyyyyyy, hai cu vestile!

Sunt cu ochiu pi tine!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

nu pot sa cred!!! si eu care ziceam ca nu are cine sa ma sustina , acum sa va dau vestile...verdictul: INSEMINARE. La consultatie, totul a fost ok, atat eu cat si sotul meu. Mi-a dat Elevit si acid folic. La inceputul lunii decembrie daca nu imi intarzie ,,musafirii,, incep stimularea cu Clostilbegyt. Daca imi intarzie mai mult de 5 dec...la anul in ianuarie
felix76, ssy, liana30, georgia_c, mada23, crisis81 m-ati facut sa merg la Szeged cu zambetul pe buze si cu multa incredere. Pt toate acestea va multumesc din suflet. Hai gata ca mai un pic si imi dau lacrimile

Mergi la inceput

Pammmyyy, ma bucur ca sunt vesti bune si mai ales ca ti-au indicat IA! Te pupicesc si iti doresc sa vii cu bebe ungurel la purtator!

Noi suntem aici mereu! Una sa se duca la ungurieni si gata, scoatem fetele dansante sustinatoare!

Detaliii, vrem detalii!!!!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

super pamy..atunci sa vina cat mai repede sa incepi..te pup si bafta multa.si nu uita suntem aci sa te sustinem..
pup unguroaicele mele ..si pe cele in devenireda?stiu ele care

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Pamy, cum esti? Vreo veste de rusi sau intarzie? Io sper sa intarzie asa, vreo 9 luni cel putin!

pooop,

Felix

Mergi la inceput