Inseminare Ungaria(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor va urmaresc de ceva timp si am prins in sfarsit curaj sa va scriu! ma primiti si pe mine???sunt abia la inceput de drum,am 20 ani si totusi ma simt inutila fara un ingeras...am trimis un mail saptamana trecuta in ungureste(al meu e ungur)cum ca asi dori o programare la doc.Zadori ptr.o consultatie in decembrie,urmand o inseminare cu donator in ianuarie,sa ma programeze caci am inteles ca e fff.ocupat!inca nu am primit raspuns si am mari emotii!!!inca nu stiu ce pasi am de urmat exact,ce analize trebuie sa fac,stiu ca acum am ovarele micropolichistice si iau tratament cu Duphaston de vreo 4 luni...in rest ma stiu sanatoasa...va rog sa ma ajutati,sa ma lamuriti si pe mine ...autobuzul spre szeged de unde il iau si cat costa?daca am nevoie de donator de "gigei"ma costa?stie careva de vreo suma?va pup si sper sa ma primiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ssy,
bine ai venit , si sedere cat mai scurta aici ...sa treci repede la odisee ....

pe prima pagina ai analizele pe care trebuie sa le faci (dar cel mai corect este sa astepti sa-ti raspunda dr zadori) ,caci sigur functie de isoticul tau iti va spune ce sa faci si ce nu

iti mai dau un sfat , nu te repezi sa faci cu donator , lasa-l pe zadori sa decida daca e cazul sa faceti cu donator sau nu ...

daca mai ai intrebari , nu ezita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

am rezolvat-o si pe asta!!!am programare la doctorita Krizsán Mária,colega doctorului Zadori din szeged,pe data de 4 decembrie la ora 15,programare ce mi-a facut-o draguta de gyongyi pe care o pup si ii multumesc asa ca....ma chinui sa mai dau jos pana atunci si sper sa vin cu vesti bune cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de ceva timp pe site, dar acum am vesti bune. Dupa o sarcina pierduta, 2 inseminari nereusite la Szeged si aproape 2 ani si jumatate de incercari am hotarat cu sotul meu sa mergem la Sovata sa fac tratament si acolo ca e renumita statiunea pt asa ceva. Pe 19 octombrie ne-am urcat frumusel in masina si am plecat pt 2 saptamani la Sovata. Am facut tratament, nu prea aveam incredere sincera sa fiu, dar iata ca m-am intors si azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si au iesit 2 liniute, sunt insarcinata.
Sper ca de data asta sa fie totul ok si bine, si cred ca e un pic prea devreme sa ma bucur. Va doresc si voua sa faceti bb cat mai repede si daca vreti detalii despre tratamentul de la Sovata va stau la dispozitie.

Mergi la inceput

cami ... felicitari si sarcina usoara si la termen

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

cam liniste pe aici fetelor!Eu maine merg la Szeged la zadori sa ne dea verdictul:inseminare sau fiv.Imi fac probleme ca nu are cine sa ma sustina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Pamy, eu te sustin!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pamy...dragutza se poate, suntem aici

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

aaa...gata am aparut si io .... face fata o galerie de ma auzi din szeged si nu alta

Albert Einstein

Mergi la inceput