Inseminare Ungaria(2)
Raspunsuri - Pagina 9
felix76 spune:
Pamyyyy,
Ne lasasi in balta subectu??? Plecasi la rubedenii sa te inseminezi si io tresa caut dupa tine pe la FIV??? Noroc cu Atelocin ca altfel....
Io scot fetele majore pentru tine, sa te insemineze Zadory cu un bebe sau doi! Astept informatii fierbinti, cu dansantele pregatite!

Poooop,
Felix
pamy spune:
repede cu vestiile.In primul rand nu v-am uitat,dar eu m-am mutat de ceva vreme la tara si am probleme cu netul.E pe modem si merge si el cum e vremea.Acum raportez: CM mi-a venit in 2 dec,din 3 dec am luat clostilbegit 2/zi iar in 5 dec am fost la primul eco.Zadori era super vesel,datorita lui klu si espe de la fiv care sunt acum gravi.De mine a fost multumit cum imi raspundea stimularea.Eram in ziua 4 de CM,ziua 3 de stimulare si zicea el ca am foliculi si de 12 mm ca si in ziua 7-8 de CM.Asa ca nici eu nu i-am stricat ziua si era super multumit.M-a chemat si ieri la Szeged,foliculi erau de 15-16 mm iar endometrul de 6.Urmeaza sa fac ovitrelul luni seara la 20.30(a zis ca fix)iar miercuri in 10 dec inseminarea.
Acum va pup mult,mult pe toate si astept sa iesiti la iveala.

camy
pamy spune:
v-ati suparat rau pe mine.Ce ma fac eu acum fara voi?
Unde ati disparut???
Oricum eu va pupicesc dulce
mada23 spune:
Pamy....bravo, Doamne ajuta 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti ![]()

pamy spune:
Nu mai face nimeni inseminare la Szeged ? Nu pot sa cred ca am ramas singura
. Prima mea inseminare din 10 dec a fost nereusita.Acum ma pregatesc sa merg din nou la Szeged in 27 ian.Va multumesc celor ce ati fost alaturi de mine la prima incercare si va astept alaturi de mine si acum.Doar nu aveti de gand sa ma lasati singura???
mada23,felix76,liana,cris

georgia_c spune:
cum zanica sa te lasam singura ... normal ca nu .. aici suntem cu galeria pregatita .... de luni scot dansatoarele ... 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Pamy, cum sa te las draguta? Io-s aici, chit ca scriu mai rarut din motive de servic...
Ia spune tu, cand te apuci de tratament sau te-oi fi apucat deja? Ce iei de data asta?
Ma bucur ca ai reactivat subectu! Ma gandisem si eu la un moment dat sa il scot de la naftalina dar uite ca mi-ai luat-o inainte 
Iti urez sa fie IA norocoasa si astept povestea scrisa! 
Jorjic 
Poooop,
Felix
pamy spune:
Buna fete dragi!

Sunt tare ocupata in ultimul timp,de aceea scriu cu intarziere.Va pup dulce ptr faptul ca ca ati iesit din barlog,dar oricum stiam eu ca sunteti pe aproape
.Eu merg in 27 ian la Szeged si atunci va voi spune ce voi face in continuare.
georgia_c daca nu ma insel de tine am citit ca ai facut IA la Szeged.La a doua incercare ti-a dat acelasi tratament de stimulare ca si la prima? Te pup 
felix76 ce mai faci iubita? Am inteles de la fiv ca mergi la Szeged in septembrie?De ce?Eu credeam ca mergi in februarie.