Inseminare Ungaria(2)
Raspunsuri - Pagina 10
georgia_c spune:
pamy din pacate io la szeged am facut o singura IA ,.. spun din pacate pt ca sunt departe de szeged (bucuresti) si chiar de mi-ar place sa fac in fiecare luna mi-e complet peste mana
iti tin pumnii sa fie cu ochisori
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Pamy, nu in spetembrie merg ci in februarie! Sunt dragostita de-aia am gresit
. Noroc cu Gyongiylina ca mi-a atras atentia ca altfel...
Hm, deci pe 27 te duci... Mai e unpicut! Tin pumnii stransi sa fie cu noroc de data asta!
Jorjic 
Se pare ca am ramas numa noi 3 cu inseminari la unguri. Sper din suflet sa ramana IA la mine si sa nu-mi recomande FIV...
Aprpos, am vazut un reportaj despre Budapesta. Frumos oras, cred ca il vom vizita pe timpul tratamentului ![]()
Pup,
Felix
pamy spune:
georgia_c intradevar asa e.La mine e mai simplu ptr ca eu sunt din Arad.Iti multumesc ca imi ti pumni stransi si astept sa imi vina si mie randul sa te sustin.
felix76 fi mai atenta la scris ca m-ai speriat
.Hai ca poate ne vedem la Szeged.Ai facut histeroscopia? 
felix76 spune:
N-am facut-o pentru ca n-au aparut inca rusii. Ar trebui sa apara undeva in jur de 28-30 ianuarie da eu nu-i astept
Abia dupa ce apar, la vreo 7-12 zile pot face histero. Ase ca sunt in asteptari...
Pooop si tin pumnii,
Felix
pamy spune:
Buna fete dragi
.Imi cer scuze ca va scriu cu intarziere ![]()
Am fost in 27 ian la Szeged la un control dupa prima mea IA nereusita pe care am facut-o in decembrie.A fost super aglomerat la clinica,eu am avut programare la 10 si am stat pana la 16.Am cunoscut o gramada de fete,majoritatea ptr FIV asa ca nu m-am plictisit deloc
.Cand am intrat in cabinet la Zadori eu credeam ca merg la un control sa imi zica urmatorii pasi.Fiind in z 8 de CM,mi-a facut eco,ca de obicei a zis ca e totul ok,mi-a zis ca am un folicul de 17 mm si endometrul de 7 si ca Vineri in 30 ian sa mai fac inca o inseminare.Oricum v-a fii si ultima ptr ca in caz de esec vom trece la FIV.Asa ca aseara am luat ovitrelul si maine din nou la Szeged.Parca nu imi vine sa cred,ca maine merg iar la IA.Oricum orice s-ar intampla mergem mai departe.Va pup dulce si va doresc la toate ce imi doresc si mie.....adica burtici si apoi bebici ![]()
pamy spune:
didi-andabine ai venit 

Nu cred ca nu mai merge nimeni la Szeged la IA,dar cred ca fetele scriu mai mult la FIV IN UNGARIA.Ma bucur ca esti din Arad si iti doresc sa fii cat mai repede gravi.Si eu am facut doua IA la Szeged dar din pacate fara reusita.Acum ma gandesc la FIV.Chiar maine merg la Szeged sa vad cand incep procedurile.Daca te pot ajuta cu ceva intrebari,o voi face cu cea mai mare placere.te pup
didi-anda spune:
pamy
multumesc tare mult.
as avea o gramada de intrebari....nici nu stiu cu ce sa incep....noi am vrea tare mult sa ne facem o programare la Szeged,doar ca nu gasesc unde sa-mi fac analizele hormonale,pe adeverinta de la lucru a sotului. eu nu lucrez..dr Tudorancea mi-a dat sa fac niste analize sa fac in z 3-5 a cm si in ziua 21. am intrebat la un laborator si sunt in jur de 4 mil. ma sperie preturile astea,mai ales ca lucreaza numai sotul..din cauza asta mi-i si groaza sa incepem sa mergem la Szeged,pt ca eu nu-mi gasesc nicicum de lucru si sunt sigura ca-i foarte greu sa stai 3 pers pe un salar. vreau sa mergem sa vedem daca am sansa sa raman
. sotul meu s-a operat de varicocel,ia tratamente naturiste pt calitatea
,iar eu se pare ca nu ovulez in fiecare luna. am zis c-as incerca maxim 3 inseminari,iar daca nu raman
,sa ne depunem dosarul pt adoptie.
nu vreau sa bag in mine multe pastile,sa nu cumva sa am pe urma alte probleme...(din cauza dereglarii hormonale si a problemelor ce le am acum)
ai putea sa-mi spui tu ce problema ai? cum decurge "vizita" la Szeged?dupa cat timp de la prima consultatie ai facut IA? ti-au dat anticonceptionale? eu n-am voie sa iau si nu stiu daca este ok..daca se poate face si fara sa iau...
iti tin pumnii pe maine...de fapt...astazi...astept sa vii cu vesti bune! 
monilaza spune:
Buna pamy. Mi-am facut curaj sa intru in vorba cu voi pt ca am vazut ca sunteti 2 fete din Arad. Si eu. Am facut 2 inseminari la TM, dar nereusite. Poti sa-mi spui cam la cat ai iesit(in euro) la o inseminare la Szeged? Aproximativ macar. As vrea sa stiu ca sa imi fac niste calcule. Nu o ducem stralucit cu banii. Multumesc