Inseminare Ungaria(2)
Raspunsuri - Pagina 11
evanescence spune:
Vreau si eu la Szeged la IA....nu mai e nimeni???

Am scris azi un mail la Zadori dar nu mi-a raspuns foarte scurt nu mi-a dat detalii deloc,eu am hormonalele facute de Z3 HSG si cam atat am vazut pe prima pagina ca scrie si de HIV,HEPATITA B SI C e musai sa le ai facute? Trebuie si sotul sa le faca?
Am citit ca ati facut IA as vrea sa stiu daca ati facut si pe ciclu natural? sau iti da neaparat stimulare? Si pe natural iti da sa faci PREGNYL sau OVITRELLE? Astea le-as face si eu tot e mai sigur ca prinzi fix momentul ovulatiei....offff am atatea intrebari sper totusi ca isi face cineva timp sa imi raspunda ca Zadori nu prea a avut....si vreau sa fiu cat de cat pregatita cand merg la prima consultatie.
Mai am o intrebare...
noi vrem sa incercam o IA dar daca nu sunt destui spermatozoizi putem sa optam pentru donator chiar pe loc sau asta trebuie mai din timp stabilit?
Sotul ara o spermograma dezastru si mai e si variabila deci nu ne putem baza pe ultima...am facut o IA la TM cu 2 mil bineinteles ca nereusita.
Si sper ca ma ajutati si pe mine macar un pic....
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
georgia_c spune:
acum ceva vreme imi povesteam experienta IA facuta la szeged ..
desi nu sunt la dr zadori , ci la Dr Kriszan , procedura , ca tipar , ca sa zic asa , e cam aceeasi ...adica amandoi solicita analizele macar cele pe care le-am trecut io in postul initial (pt voi si sot)...altfel din stiinta mea , veti fi rugate sa le faceti acolo ... practic ei , dr de acolo , nu incep o procedura fara un PAP , ceea ce mi se pare f bine , fara HIV ...etc etc ..ambii parteneri
evanescence, io am plecat catre szeged cu gandul de IA , insa acolo , am aflat ca spermograma nu este stralucita iar indicatia , destul de seaca si dureroasa , insa profesionista , a fost FIV ...desi financiar sa zic ca am fi putut sa facem fata chiar atunci, totusi pierdusem startul stimularii pt FIV , so am mers mai departe pe IA ,si pot sa spun ca dna dr a facut tot ce era omeneste posibil .. practic mi-a facut 3 inseminari ..cat despre donator , nu te pot ajuta ... insa io te sfatuiesc (daca esti hotarata sa te indrepti catre szeged) , sa-ti faci analizele pe care ti le-a indicat dr z , si apoi cand i le trimiti prin email , sa ii spui povestioara ta cu toate doleantele ...desi e aglomerat si sunt multeeeee fete la clinica ,io inclin sa cred ca iti va raspunde ...
daca mai doriti si alte informatii va ajut cu cea mai mare placere ...
va doresc din suflet sa faceti un pui unguresc 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
pamy spune:
Buna fete dragi!!Atatea vreau sa va scriu ,ca nu stiu cu ce sa incep
.
didi-anda nu pot sa iti spun ce probleme am ptr ca nici eu nu stiu.Am fost vreo 10 ani pe la Timisoara ptr ca ne doream si noi copii,dar nu prea stiau ce sa ne spuna.Am faut in urma cu 3 ani o inseminare care a fost nereusita.Am hotarat in urma cu un an sa facem FIV,initial la Timisoara.Spre ghinionul meu la analizele hormonale mi-a gasit prolactina marita.Mi-a dat trimitere la endocrinolog si am fost la Dr.Tudorancea,care mi-a gasit in urma efectuarii unei RMN,un microadenom hipofizar.Tot Dr.Tudorancea mi-a zis ca problema infertilitatii noastre ar putea fii aceasta prolactina marita.M-am suparat atunci pe doctorii din Timisoara pentru ca nu mi-au dat sa imi fac mai demult analize hormonale.Asa am ajuns sa aleg calea Szegedului la Dr Zadori.Pentru ca nici la Szeged nu mi-a gasit in neregula,am facut doua IA ,prima in Decembrie si a doua in Ianuarie care au fost nereusite.Ieri am fost la Szeged ca sa vedem urmatorii pasi.La urmatorul CM voi merge din nou pentru analize si la un control,iar in aprilie incepem procedurile ptr FIV.Mie mi-a zis Zadori ca nu crede ca are rost sa-mi dea anticonceptionale ptr ca am ovulatie.Te pup si iti doresc sa fii cat mai repede gravi 

monilaza bine ai venit printre noi
.Pe mine doua IA m-au costat in total 2500 lei,cu tot cu drum.Stiu ca e greu ptr ca si eu am trecut prin asta.Acum 10 ani cand am inceput sa merg pe la medici,Fiv-ul era doar un vis.Iti doresc sa reusesti la prima inseminare.

evanescence la mine a doua IA a fost pe ciclu natural fara stimulare.Analizele de pe prima pagina trebuie toate si sa nu fie mai vechi de 6 luni.te pup si succes 

monilaza spune:
monilaza bine ai venit printre noi
.Pe mine doua IA m-au costat in total 2500 lei,cu tot cu drum.Stiu ca e greu ptr ca si eu am trecut prin asta.Acum 10 ani cand am inceput sa merg pe la medici,Fiv-ul era doar un vis.Iti doresc sa reusesti la prima inseminare.

Muersi mult, Pamy.[/red]Nu ma asteptam chiar la 2500 lei, ci mult mai putin. Ai facut si HSG? La Arad la matern? Cum a fost?
Iti doresc multa bafta si fie ca D-zeu sa ne indeplineasca visul.
pamy spune:
Buna fetelor.De 1 Martie va doresc numai bucurii si implinirea dorintelor.

monilaza eu am facut HSG la clinica Bega din Timisoara.Tot acolo am facut si laparoscopie,la care mi-a gasit multiple aderente la nivelul istmic uterin.Acum dupa niste ani buni,am vb cu dr.Craina care mi-a facut laparo si mi-a spus ca aceste aderente ar fii cauza infertilitatii mele.Asa ca singura solutie a ramas FIV pe care il voi face in luna Aprilie la Szeged cu Dr Zadori.Din cate am inteles Fiv-ul costa intre 1700-2000 euro cu tot cu tratament.Te pup si sa auzim de bine 

va pup pe toate si va doresc tot binele din lume ![]()
![]()
![]()
evanescence spune:
Georgia_C si Pamy
Multumesc pt raspunsuri...
Bafta tuturor fetelor care asteapta sa vina 
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
dia_na spune:
Pt cele care au fost la Kaali la Debrecen, vreau sa va intreb cit de okay te intelegi in engleza cu Dr. Tandor Zoltan? Asistentele care raspund cind iti faci programarea vorbesc engleza sau e nevoie sa apelam la un ajutor sa facem programarea in maghiara?
Multumesc.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_na Pt cele care au fost la Kaali la Debrecen, vreau sa va intreb cit de okay te intelegi in engleza cu Dr. Tandor Zoltan? Asistentele care raspund cind iti faci programarea vorbesc engleza sau e nevoie sa apelam la un ajutor sa facem programarea in maghiara? Multumesc. |
\Cu noi Tandor nu a vorbit deloc engleza...desi pe mail ne-a raspuns in engleza...
n-am idee de ce: nu stie sau nu vrea sa vorbeasca engleza.
E motivul principal pt care ne cautam alt doctor
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
dia_na spune:
alla76, cum adica? Eu vream sa sun pe marti pt programare la el, dar ceea ce imi spui aici schimba datele problemei. Iti multumesc mult ca mi-ai raspuns, eu ramasesem cu impresia ca vorbeste si el engleza dar nu asa de bine. Sincer mie nu imi convine sa merg cu translator, in special pt ca vreau sa inteleg eu ce se intimpla. Atunci o sa ne programam la Bela Bodnar, am inteles ca dansul vorbeste bine engleza. Cum a fost experienta voastra acolo?
Multumesc anticipat pt raspuns.