Inseminare Ungaria(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Asa-i ma sora lu'solerina io sunt responsabila cu tinutul picioarelor pe pamant, din dragoste nu din alta cauza

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

helooo ..cea care ne tii cu picioarele pe pamant ... iti facem loc in autocar .. mergem grup ..deschidem cursa directa ,....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Georgicule..tu shi ti bagshi, undi sa mergi asa insarcinata? mergem noi, tu stai acasa sa clocesti bebelu bine, ca la cate nanutze are tre sa fie pe masura
mai am doua zile de miscare cu fetetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, una cu jordeaua alta cu tinutul picioarelor pe pamant, mama ce gasca mai suntem! Las ca-i bine ca nu ne ducem prea sus cu sperantele si nu picam de la inaltimi inalte.

Sorela, spor la clocit si ascult-o pe Magdi! Scot si eu fetele dansante!

Lali unde o fi? De ce nu ne raspunde la apel? O fi programat-o nenea la laparo asa pe nepusa masa????

Poooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Georgiana vrei o mama de bataie?????ha???????? Ia stai tu cuminte , si nu am fa atitea investigatii,ca nu ii place lui bebe, si il superi. Vineri un bhcg ep linga un test si totul va super pozitiv, si vei fi o mamica fericita!!!!!!!!!!!!!!!!
Liana tu ce mai faci? cE operatie avusi, fato? Ca ma sperii?!!!!!!!!!

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

magduta stai muma linistita ..io doar glumeamte pupp
georgic mumaaa daca'i baiat atunci e simplu ca daca te gandesti la mine ii pui Costel
felix ma alatur si io da cu bata ca jurdeaua e prea finutza
madutz io's aci si va fac primirea
olteancoooo tu pe unde umbli??azi te punem absenta
hai va puppp..si revin io

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

GEORGICO fi optimista capul sus ca vei reusi stiu eu nu DUMNEZEU ne ajuta nu ne uita succes .

Mergi la inceput

m'neata micutele va pt toata galeria

jovana pt incurajari... sa dea DD sa fie bine ..
azi dimineata la 14 zile de la ovitrell , m-am apucat sa fac un test de sarcina , si nici macar liniuta de control nu a iesit cum trebuie , ce sa mai zic de ailalta ....cred ca io is unicat ... nici macar ce e din fabricatie nu se arata la pisu' meu

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sorelina, era testuletul espirat!! Sa inteleg ca te faci clienta fidea la marmacii? Pe mine ma stiu marmacistele ca pe un cal breaz!

Liana, ce mai zicezi mneatale? Scoatem o jordea si o bata la domsoara Jorji?

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

sau l-a espirat pisu' meu ?.. glumesc ..clar ceva nu era in regula cu el ... oricum io zic ca de era sa iasa linia nr 2 , trebuia sa iasa ... oricum vedem luni la sangerete ...

Albert Einstein

Mergi la inceput