Inseminare Ungaria(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ha deci sa inteleg ca daca io am facut ovitrell pe 05.09 , pot sa fac test de urina in 19.09 (ca tu anca ai facut testul la 14 zile de la ovitrell).... haaaa ..asta e misto ...

ancutule
, sar'na multttt stiam io ca nu ma lasi la nevoie ... daca scap nepleznita de liana , fac testul pe 19.09

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

giorgia

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

unde-i fata????????
georgic ma lasi??ma doare operatia breeee
nu te plesnesc mumaa ..
jovana felicitariii!!!!
ancuta ma pregatesc bineee pt galeriete puppp
magduta te pup.
va pup pe toatee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

sar'na micutele de galerie , micky, ancutule , magdita, liana ( ca nu ma pleznesti ).. pe mine m-a mancat in , si am inceput sa-mi iau temperatura bazala care este in scadere .. na ca nu stateam io linistita pe "cubul" meu , si speram si visam , si il exploatam pe sosulica cum ca sunt gravi ... acum sunt mai mult stresata si irascibila ca nu sunt..... ... voi sa nu faceti ca mine ..ca va spui io ca nu e bine

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgicule, de ce te stresezi tu inutil ? Nu te mai lua dupa nimic, nici temperatura bazala, nici simptome. Asteapta cumintica ziua de vineri. Tinem pumnii in continuare si speram sa ne dai cea mai frumoasa veste .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Georgicule Normal ca temperatura e in scadere, in ton cu vremea de afara. Nu te lua dupa asta, e o metoda de pe vremea bunicii...cel mai devreme poti afla cu metodele moderne. Numai maine si poimaine nu e vineri

34+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sorelina, astept cu ochii pe calculator cele doua liniute rozalii ale tale! Am discutat ieri cu sosul: daca iti iese pasenta ma las de tot de Tutu si ma duc si eu la ungurieni.

Pupacesc fetile dragi!

Felix

Mergi la inceput

mancale-ar mama pe ele de fete saritoare ... cum vin el ca albinutele sa-mi tina moralul sus ... sa vedeti voi ce nume lung ii pun io lui bb ...dupa toate fetele de m-au incurajat pe forum ... o sa fie mai greu daca e baiat ...
bine nu mai iau nici temperatura ....

felix ... ochiul geana ..ca oricum mie a inceput sa-mi placa la szeged ... ma mai duc sa o pupacesc pe drita, si de o fii si de n-o fii , si te iau dupa mine , pricepusi igen ?

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

GEORGICULE...lasa semnele si testele de urina, treci la beta hcg direct, io m-am fript rau luna asta cu semne si teste de doi bani. SUNTEM CU OCHII PE TINE
Felixule.. din pacate vecinii nu sunt panaceu universal, daca merge la Georgic nu inseamna ca merge si la noi sau invers, adica nu te entuziasma foarte tare, sfat de la batrana in sperante
poopici la fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sorelina, iti dai seama ce de lume o sa ai la botez? O sa ne calcam pe picioare ca sa tinem si noi bebelinul tau in brate si sa-l rasfatam!

Madutz, stiu eu ca nu e panaceu universal dar da sperante maaaari! Oricum mai incerc una cu Tutu si apoi plec si io sa fiu tratata omeneste nu ca Bujorica la monta!

Muuuu si pupici pe burtici care vor purta bebici!

Felix

Mergi la inceput