Inseminare Ungaria(2)
Raspunsuri - Pagina 4
mada23 spune:
Georgic...sangerete
sangerete
sangerete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
magdita spune:
Georgic
, Doamne ajuta sa ne dai vestea cea mare luni 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
crisarh spune:
Hai Georgic ca scot si eu majoretele 

. Acus imi iau si eu bilet pt autocarul vostru. Scoatem si tobele 

Abia astept un raspuns pozitiv
feteleaspiranta la
Liana30 spune:
muma Omida e in actiune![]()

georgic
tip tareeeee sa se auda pana in Bucalee![]()

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
atelocin74 spune:

georgiana

hai cu liniutele la interval![]()
fata danseaza.
nenea are..stii tu ce.![]()

ne rugam toti!!!
gasca e mare si pumnii sunt stransi!!
lucialu spune:
Georgel
si eu sunt pi metereze!!!
Liana
am intrebat-o la tutunici pe Georgi ce ai magivelit tu la ungurei...de esti in imposibilitate de plezneala,dar neam de mi-o zis!
Esti bine?Ca taaaare secretoase sunteti!
Nici nu stiu cu ce culoare sa te dau...
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
didi-anda spune:
buna fetelor!
citesc de ceva vreme si aici si la fiv,dar n-am scris niciodata.
si eu incerc de vreo 6 ani sa raman gravida.am hotarat cu sotul ca la anul,vrem sa mergem la Szeged, sa facem analizele ce ni-i se cer si sa incercam o inseminare.
va rog tare mult,daca ati putea sa-mi ziceti cat costa de la A la Z < de la control,analize,inseminare,tot ce trebuie>
va multumesc tare mult!
sa dea Dumnezeu sa nu mai intampinam atatea probleme si sa fim toate gravidute!
atelocin74 spune:
Draga Didi , eu cred ca fetele care au fost aici la noi , o sa te ajute cu sigurantza , iar in afara de INSEMINARE adica cazare inclusiv traducere daca e nevie te pot ajuta cu cea mai mare placere . Adresa o sa ti-o dea fetele care au mai foszt aici la noi . Multa bafta .
georgia_c spune:
didi, mai jos ai postul meu din 11.09.2008, referitor la costurile inseminarii (in conditiile in care , 99% din analize , le aveam facute in tara) .. orice nelamurire ai , nu ezita , si iti voi raspunde cu drag .... te pupacesc si sa fie cat mai repede cu ochisori
hai sa o iau pe rand de la coada la cap
1.procedura de iseminare -45000 forinti
2.tratamentul ( closty si merional)-5000 forinti(aici nu mai tin minte exact cat a fost exact o fiola de merional, dar ma uit acasa daca am bonul si va zic exact )
3.ovitrell-ul-10000 forinti
4.cazare-6000 forinti/noapte/camera
5.endocrinologul-12000 forinti ( cu eco , analize , si 2 consultatii)..asta la mine ca asa a fost cazul
6.transaltoare nu a mai fost cazul , ca m-a ajutat gyongy , tipa de la pensiune .. dar ma ducea la 35euro/zi ..dar sa stiti ca am auzit si de variante mai ieftine
7.cred ca in jur de 350 ron ( poate un pic mai multisor , dar asa rotunjit cam pe acolo )
8.mancarea e super ieftina ... sau noua asa ni s-a parut .. (dimineata mai beam lapte cu ceva cornuri), insa ai unde manca nu f scump, portii mari ,deci nu am facut un calcul prea atent la mancare
9.atentie la parcare ca trebuiesc cumparate tichete de parcare exact de la un chiosc de langa clinica , caci altfel va articuleaza de nu va vedeti ... neaparat , ca aia chiar nu glumesc ...detalii despre parcare , daca vreti mai multe , pt cele interesate , sa-mi ziceti ..si scriu
10.noi am avut si asigurare medicala si ne-au costat amandoua 75ron
11.prima spermograma a sotului-13000forinti
cam asta e .. sper sa nu fii uitata ceva , si daca da si imi amintesc fac corectii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ancaoradea spune:
didi Eu am facut stimulare cu Menopur ( la Debrecen), sper sa nu spun prostii, dar au costat cam 6000Ft fiola si am avut nevoie de 12. Stiu ca m-au costat mult mai mult decat procedura de inseminare in sine.
Georgiciule

. Asteptam cu sufletul la gura!
34+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea