Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 19
anca.b spune:
neata, ramona!
urita vreme. ploua. noi cica avem maxima 11-13 grade azi. in casa sint si la mine 21. mi-e frig...cred ca noapte dau si eu drumul la centrala...si bag copilul in sacul de iarna...ca deja are muci...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Felicitari fratiorilor si surioarelor de clopotei care incept azi scoala!
La multi ani sarbatoritilor de azi: Sara, Biencutza si domn' Inginer!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
1000!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
Ellenuta spune:
neata
ce vreme .. dau si eu o
. imi vine sa urlu cand ma gandesc ca tre' sa stam in casa .. cred ca ma gasiti la balaceanca ..
mitsu aha .. sunteti in beljique, super. asteptam pozute. 
ereena nu cred ca e de plimbare .. astia au anuntat asa pana lunea viitoare cand se fac 23 grade .. yak ... deci la daimon, sa stabilim ora si sa facem rezervare! daca e 2-3 nu stiu daca ajungem caci e ora de supic si nani .. vedem
grati superr!! distractie placuta!
simonik imi pare bine ca saratelul se simt bine la campulung si ca a luat in greutate super bine pentru lunitele ei. felicitari pentru bavo si pa si pentru bebelusheasca! am vazut si pozutele, tare frumusica e sara!!
ramo nu au voie nuci bebeii! nici alune nici altele de genul asta.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
EliaElia spune:
Eu stiam ca nu se dau nuci la bbei asa mici, pentru ca ar fi alergene. Le-am vazut mereu pe lista cu alimente interzise pana intr-un an.Camelia si
Laura (06.02.2008)
ginnette spune:
Neata fetelor,
Multumesc pentru felicitari si intorc felicitarilor si celorlalti clopotzei vorbareti (nu nominalizez, ca sunt cam varza si precis uit pe cineva).
Anca, Cristina, aveti dreptate cu reducerea programului pana la 2 ani; eu oricum, n-am facut cerere, le-am spus pur si simplu ca legea imi da dreptul la program redus. Da' n-am specificat pana cand - am specificat insa legea; o sa le spun ca CCM unic la nivel national imi da dreptul pana la 2 ani.
ca m-ati luminat.
Poze n-am apucat sa vad, dar prin eu azi o pauze si ma delectez.
Un
special pentru Luca (de miky) sa-i treaca repede febra.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
Asa stiam si eu ca nu e voie, dar ma gandeam ca poate pot sa ii dau ca is atata de bune, ma refer la aportul de vitamine si minerale pe care il aduce.
Am uitat si
, sa va multumesc pt raspunsurile date pt intrebarea cu funduletu iritat a lui Razvi. L-am dat intai cu ce am avut in casa, niste ulei nivea.Vad ca i s-a mai redus.O sa vad cum sta azi si daca nu-i trece de tot, ma duc la farmacie.
Zicea Jelimoni ca ar putea fi de la ceva nou ce a mancat, si ma gandesc ca a fost de la nectarina pe care i-am dat-o foarte rar pana acum, da zilele trecute a avut vreo 3 zile amestecate cu mar, sau, sau ar putea fi de la sucul de mineola.Nici de ala nu-i mai dau.De fapt acu vreo 3 zile nu-i mai dau fructe decat o banana asa sa o molfaiasca el.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
stancutza spune:
Neata zuzici!
Cu intalnirea de joi...eu mai devreme de 4 nu am cum sa ajung, la 3 jumate abia sunt acasa si, daca Sofia nu doarme atunci, o iau de o aripa si la 4 putem ajunge. Daca doarme insa, mai intarziem putin.
Azi dimineata nu imi venea deloc sa plec la munca...statea in scaunelul de masa si se bucura asa tare ca ma vede, zgaltaia scaunelul ala din toate incheieturile :-) Bona incerca sa o aseze mai bine, si ea se uita pe dupa tanti la mine, se apleca mult intr-o parte :-) Cred ca incepe sa invete faza cu "si ce nu e in raza mea viuala exista" - sau "permanenta obiectelor" cred ca-i spun psihologii.
I-am dat jumatate de banana sambata si duminica si nu a facut caca doua zile, desi i-am combinat-o cu para. Nu o sa-i mai dau...De la mazarea din borcanel nu a avut probleme! Ura!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
BIBI FRUMOASA
SARA IUBITICA
SERBANUTZUL INGINERUL 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
stancutza si a mea se uita dupa colt .. e asa dulce ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva